Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2018. 10:58

Baš sam nepristojna.. Dobro jutro svim curama i vašim bebicama😀😘... My life nadam se da će sve biti u redu😍😍😘😘, šaljem ti puno pozitivnih vibrica, ljubavi i pozitivnih misli...ja se probudila u pola 11 i nije mi se dalo ustati, kakva sam ljenčina... 

Tinchyca
    10. Siječanj 2018. 11:14

Franovamamita prekrasna i ti i bušica 😍♥️
    Mylife Draga drži se, znam da ti je teško ali u bolnici imaš najbolju brigu. Pomolit ću se  da ti krvarenje prestane i da se ti i bebica vratite zdrave doma 😘
    Ginger Dobrodošla! 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

bejb23
    10. Siječanj 2018. 11:15

Dobar daaan. 
    My life, drzi se i miruj! Bit ce sve ok 😊
    Franova cestitam na deckicuu 😘
    I dok sam dosla do kraja zaboravila sam kako se nova cura zove. Sorry. Ali dobroooodosla! 🤗🤗🤗🤗🤗
    Tea, busa 😍
    Moja jos uvijek samo navecer iskoci 🙄
    Mi spavali do 10 i 40 jer smo zaspali tek u 5h. Prije nikako. 

💗Baby E💗

10. Siječanj 2018. 11:17

Jutro mamice i buduće mamice
    Mylife pokušaj se što manje nervirati, sve će biti u redu, jake ste i ti i bebica i dat će dragi Bog da to izađe na dobro!
    Ginger dobrodošla! 

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

Tinchyca
    10. Siječanj 2018. 11:18

Ja mislim da ćemo mi isto neki rabljeni krevetić uzet i nadam se nova kolica sa auto sjedalicom. Nismo još odlučili koja. 
    Sviđa mi se ideja sa komodom. Sve cure koje znam na kraju nisu bebu presvlačile na komodi već na krevetu. A komoda neka svakako treba za stvari od bebice i sviđa mi se ona bijela.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

10. Siječanj 2018. 11:19

I da, čudni snovi su počeli i kod mene.
    Vrtim se pola noći pa ujutro neispavana idem na posao i sanjam o spavanju čitav dan

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

Mya
    10. Siječanj 2018. 11:20

Dobrodošla gingerbelly i franova čestitam na deckicu nadam se da cu i ja sutra javiti spol

Mya
    10. Siječanj 2018. 11:22

Ja jos nijedan san o trudnoći,nicem vezanom za tim nisam imala..komodz u jysku uzimam,kad namjestim kako sam zamislila slikam

bojana27
    10. Siječanj 2018. 11:22

My life koji si tjedan ? 

Helga1905
    10. Siječanj 2018. 11:30

Bojana27

ide koja 18.01 na kontrolu 😬😬

Ja sam 18.1.na pregledu....ko da je vječnost do tada 😁

Roko💙 2.8.2018. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.