Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kolačić
    10. Siječanj 2018. 08:51

Da i meni su u 12 počeli snovi. Znači ima svega od najljepših do 'skoro sam dobila srčani od straha' snova. Nemoj se zamarati i pokušaj ih što prije zaboraviti.

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 09:00

My Life, čuvaj se. Nadamo se da će sve biti ok! 

Mene je uhvatio neki iracionalan strah da što ako je doktor pogriješio na UZV i ipak je cura. Nisam sigurna da bi snašla s curicom, barem zasad, dečki mi se čine laši za hendlanje. Vjerojatno sama sebi skačem u usta. 

Što se tiče kinderbeta, neću nikakve modularne i transformatore. Mislim da ću uzeti rabljeno ili što bude na akciji. JAdno moje dijete samnom 

27.6. 💙

Mya
    10. Siječanj 2018. 09:04

My life  cuvaj se,miruj i vjerujem da cete biti dobro💋

Mya
    10. Siječanj 2018. 09:15

Ne znam kako je vama,ali ja gledam ujutro trbuh,nije vise da ga nema pa preko dana iskoci,kao napuhanost,od jutra sam kao loptica

Tea👶
    10. Siječanj 2018. 09:21

My life javi novosti, saljemo zagrljaje 💙
    Dobro jutro drage klokanice! Ja se jutros probudila, spremila za ic na dom zdravlja vadit krv, sjela na skoljku i popiskila se i onda nisam imala sto dat za urinokulturu 😂 pa moram ponovno nosit sutra. E sad, ja sam tamo otvorila casicu, pa kako nisam mogla, zatvorila sam je i sad mislim da je kontaminirana. 
    Na njoj mi je bar kod i to, pa cu ja dat u tu. Oni kazu da tocno znaju kad testiraju uzorak sto je kontaminirano, pa cu ponavljat ako ce trebat, nema veze.
    Kuca cista, meso u pecnici, sad cu malo radit uz kavicu da mogu odmarat poslije, jucer sam se bas umorila.
    Kako ste vi jutros? 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    10. Siječanj 2018. 09:23

J@m@

Ne znam kako je vama,ali ja gledam ujutro trbuh,nije vise da ga nema pa preko dana iskoci,kao napuhanost,od jutra sam kao loptica

Meni jos uvijek bude ujutro manji nego navecer, kad smo vec kod toga

17.tjedan
    17.tjedan

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    10. Siječanj 2018. 09:26

Te nasa i tjedni trbuscic,raste..istim tempom,kisa pada,izvela psa,pijem kavu i papam krafne..pa mene ce ljudi pocet preskakivat,lakse nego zaobici koliki cu trbuh imat

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 09:56

Happy tvoje s tobom i moji samnom jer većinu što imaju je rabljeno. Kolica i krevetić za ovo čudo će isto biti rabljeni 😂. 
    My life samo neka srčeko kuca a ti miruj. Vjerujem da će sve biti ok.
    Tea trbuščić raste, divno! 😍
    Jama i mene isto, nekako sam više gladna nego sita. 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 09:56

P.S. dobro jutro i vama 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Gingerbelly
    10. Siječanj 2018. 10:25

Pozz ekipi ljetnih bebica!Nama je termin 1.07. , vrelo, vrelo ljeto baš!I eto...sad smo u 15. tjednu, mučnine prošle, energija se dobrim dijelom vratila, i sad krećemo dalje...Treća beba po redu u našoj obitelji (meni je 33 godine), a imamo već 4-godišnje i 6,5 - godišnje dijete doma...Radujem se tipkanju sa vama. U grupi je ipak lakše...toplije :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.