Mozda kakva bakterija,infekcija..prati hoces ga jos imati..nemam iskustvo,ali sjecam se da mi je ginekolog rekao za bijelo pranje to je normalno i znak da je sve ok,zuti upala,bakterija i smeđe da primjetim odmah njemu
Ja imam od pocetka ruzan neki iscjedak , svi nalazi uredni ..urinokultura , brisevi sve super
https://www.fun-baby.net/namjestaj/transformeri.html
ovi krevetici su mi wow 😍
Lijepi su. Al ja sam se zaljubila u Noona krevetice jos dok smo pokusavali 😍😍😍😍
💗Baby E💗
Ako je bez nekih simptoma da peče,svrbi itd.ne mora biti da ista je,a opet moze biti
Ja imam od pocetka ruzan neki iscjedak , svi nalazi uredni ..urinokultura , brisevi sve super
Također sve uredno, zato mi i je cudno. Na pocetku trudnoce mi je samo prepisao rojazol, imala sam neku blagu upalu, ali mi je prepisao da se ne bi prosirilo jos vise, zapravo da sprijeci bilo kakve upale
Bok mame, beba i ja ne možemo spavati, tata je otišao na put i jako smo tužni. Ali beba izgleda da voli ove noćne avanture pa lupa kao da je party unutra. Izgleda da imam posla s malim boksačem. 😂
Evo mene u bolnici😭😭. Sinoc opet prokrvarila svjeze i malo jace.. normalno da sam se uspanicarila i na hitnu odmah isla iako je bilo skoro pola noci. Zadrzali su me na mirovanju . Dijagnoza prjeteci pobacaj. Da ako krene jace i pobacaj da cu barem kod njih biti ali da oni to ne mogu zaustaviti. Srce kuca. A od kud krvarenje, neznam☹
Evo mene u bolnici😭😭. Sinoc opet prokrvarila svjeze i malo jace.. normalno da sam se uspanicarila i na hitnu odmah isla iako je bilo skoro pola noci. Zadrzali su me na mirovanju . Dijagnoza prjeteci pobacaj. Da ako krene jace i pobacaj da cu barem kod njih biti ali da oni to ne mogu zaustaviti. Srce kuca. A od kud krvarenje, neznam☹
Držim fige da ipak ne bude, samo polako, nemoj se nervirati zbog bebe.
my life - držim fige da se stanje smiri
Barbara - bravo za ideju I tablicu, Minnie - bravo za google doc
mi smo za prvu kupili svu opremu prije 6 godina I sve je super sačuvano pa ne moramo ništa osim jajeta I klokanice kupovati jer smo to jedino bili posudili I vratili, a to će valjda netko od baka I deda pokriti. :) tad smo kupili komodu s gore uloškom za presvlačenje pa je kasnije poslužilo kao ormar za njene stvari tamo negdje do 3. godine
ja ne mogu dočekati 26.1. I pregled, tad ću biti 15+0 I nadam se vidjeti spol, osim što mi je najveća želja da je živo I zdravo, oko spola se predomišljam svaki dan. kćer bi da je seka, ja bih malo da je braco jer nemamo uoće muških u obitelji, a malo da je seka jer obožavam curice I sve znam s njima, dok s dečkima nemam pojma kaj I kak uopće.
isto kao dosta vas koliko vidim, ovih dana nisam uopće spavala kako treba, probudim se oko 2-3 I do jutra vise ne mogu zaspati nego direkt kava I na posao, kao sova sam I užasno živčana, ova kiša mi je dobro došla nekako jer sam sinoć napokon spavala kako treba, ali zato koje snove imam.. majko mila.. ni prepričati ih ne mogu
Sortiraj odgovore
Najstariji