Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    09. Siječanj 2018. 23:26

Mozda kakva bakterija,infekcija..prati hoces ga jos imati..nemam iskustvo,ali sjecam se da mi je ginekolog rekao za bijelo pranje to je normalno i znak da je sve ok,zuti upala,bakterija i smeđe da primjetim odmah njemu

bojana27
    09. Siječanj 2018. 23:27

Ja imam od pocetka ruzan neki iscjedak , svi nalazi uredni ..urinokultura , brisevi sve super

bejb23
    09. Siječanj 2018. 23:30

franovamamita

https://www.fun-baby.net/namjestaj/transformeri.html
    ovi krevetici su mi wow 😍

Lijepi su. Al ja sam se zaljubila u Noona krevetice jos dok smo pokusavali 😍😍😍😍 

💗Baby E💗

Mya
    09. Siječanj 2018. 23:31

Ako je bez nekih simptoma da peče,svrbi itd.ne mora biti da ista je,a opet moze biti

K6789
    09. Siječanj 2018. 23:43

Bojana27

Ja imam od pocetka ruzan neki iscjedak , svi nalazi uredni ..urinokultura , brisevi sve super

Također sve uredno, zato mi i je cudno. Na pocetku trudnoce mi je samo prepisao rojazol, imala sam neku blagu upalu, ali mi je prepisao da se ne bi prosirilo jos vise, zapravo da sprijeci bilo kakve upale

Mya
    09. Siječanj 2018. 23:45

Onda nije nista ili ciscenje jos od tih tableta,vidjet ces

• Kolačić
    10. Siječanj 2018. 02:13

Bok mame, beba i ja ne možemo spavati, tata je otišao na put i jako smo tužni. Ali beba izgleda da voli ove noćne avanture pa lupa kao da je party unutra. Izgleda da imam posla s malim boksačem. 😂

Romana33
    10. Siječanj 2018. 07:52

Evo mene u bolnici😭😭. Sinoc opet prokrvarila svjeze i malo jace.. normalno da sam se uspanicarila i na hitnu odmah isla iako je bilo skoro pola noci. Zadrzali su me na mirovanju . Dijagnoza prjeteci pobacaj. Da ako krene jace i pobacaj da cu barem kod njih biti ali da oni to ne mogu zaustaviti. Srce kuca. A od kud krvarenje, neznam☹

• Kolačić
    10. Siječanj 2018. 08:19

My life

Evo mene u bolnici😭😭. Sinoc opet prokrvarila svjeze i malo jace.. normalno da sam se uspanicarila i na hitnu odmah isla iako je bilo skoro pola noci. Zadrzali su me na mirovanju . Dijagnoza prjeteci pobacaj. Da ako krene jace i pobacaj da cu barem kod njih biti ali da oni to ne mogu zaustaviti. Srce kuca. A od kud krvarenje, neznam☹

Držim fige da ipak ne bude, samo polako, nemoj se nervirati zbog bebe. 

mamica1985
    10. Siječanj 2018. 08:36

my life - držim fige da se stanje smiri
    Barbara - bravo za ideju I tablicu, Minnie - bravo za google doc

mi smo za prvu kupili svu opremu prije 6 godina I sve je super sačuvano pa ne moramo ništa osim jajeta I klokanice kupovati jer smo to jedino bili posudili I vratili, a to će valjda netko od baka I deda pokriti. :) tad smo kupili komodu s gore uloškom za presvlačenje pa je kasnije poslužilo kao ormar za njene stvari tamo negdje do 3. godine

ja ne mogu dočekati 26.1. I pregled, tad ću biti 15+0 I nadam se vidjeti spol, osim što mi je najveća želja da je živo I zdravo, oko spola se predomišljam svaki dan. kćer bi da je seka, ja bih malo da je braco jer nemamo uoće muških u obitelji, a malo da je seka jer obožavam curice I sve znam s njima, dok s dečkima nemam pojma kaj I kak uopće.

isto kao dosta vas koliko vidim, ovih dana nisam uopće spavala kako treba, probudim se oko 2-3 I do jutra vise ne mogu zaspati nego direkt kava I na posao, kao sova sam I užasno živčana, ova kiša mi je dobro došla nekako jer sam sinoć napokon spavala kako treba, ali zato koje snove imam.. majko mila.. ni prepričati ih ne mogu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.