evo da i nas vidite sutra imam pregled ujutro u 9 pa se nekako nabrijavam da ce biti sve ok ❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo da i nas vidite sutra imam pregled ujutro u 9 pa se nekako nabrijavam da ce biti sve ok ❤
Biti ce,drzim fige..trbuscic se lijepo mami nazire
franova ajme slatkog trbuscica! 🤗🤗ali izgledas neka opasna! 😉😁
U dan smo trudne a moj ni blizu takav! 😞
Javi sutra novitete i slikicu!
Cure kako hocete..nadopunjujte u sheet ili cu ja pisat. Za sad je sve sto ste napisale upisano.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova divna i ti i podstanar 😍😘
Bit ce sve dobro sutra 😉
Super je ova kada, spremam sliku i pisem biljeske haha
Sto se tice stola ili komode za presvlacenje, mislim da cu prekopirati sestrin sistem. Ona je kupila obicnu (odraslu) komodu i gore samo dodala spuzvu za presvlacenje. Kad necak izade iz pelena planira samo maknuti taj gornji dio i ostaviti deckima komodu za robu. Ako ne nadem neku dobro rasporedenu komodu za presvlacenje, moglo bi i nase rjesenje biti ovakvo. Imam dojam da su te djecje komode uglavnom s cudnim i ogromnim ladicama, ne djeluje mi to pregledno. A ovako mi poslije ostane iskoristiv namjestaj za djecju sobu, barem jos par godina.
17.7. 💝💝
Franova divna i ti i podstanar 😍😘
Bit ce sve dobro sutra 😉
Super je ova kada, spremam sliku i pisem biljeske haha
Sto se tice stola ili komode za presvlacenje, mislim da cu prekopirati sestrin sistem. Ona je kupila obicnu (odraslu) komodu i gore samo dodala spuzvu za presvlacenje. Kad necak izade iz pelena planira samo maknuti taj gornji dio i ostaviti deckima komodu za robu. Ako ne nadem neku dobro rasporedenu komodu za presvlacenje, moglo bi i nase rjesenje biti ovakvo. Imam dojam da su te djecje komode uglavnom s cudnim i ogromnim ladicama, ne djeluje mi to pregledno. A ovako mi poslije ostane iskoristiv namjestaj za djecju sobu, barem jos par godina.
Tako sam i ja odlucila,nasla komodu i gore tu gumu koju kasnije maknem i komoda ostaje
Sortiraj odgovore
Najstariji