Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    08. Siječanj 2018. 19:36

Vjezbam doma jer radim jos uvijek, a vecina tih trudnickih termina mi ne pase.

Ove dvije su mi omiljene

https://m.youtube.com/watch?v=GSKw35zMQzg
    https://m.youtube.com/watch?v=gNGOGWnvMqQ

Ili odradim ove tri zajedno, s tim da zagrijavanje i istezanje radim jednom
    https://m.youtube.com/watch?v=IwPeo49HNVY
    https://m.youtube.com/watch?v=qjqJaYY7ewk
    https://m.youtube.com/watch?v=e_P4HEdaAZ0
    Ako nije nista od toga, prehodam 6 km. 

27.6. 💙

baarbaraa29
    08. Siječanj 2018. 19:36

bejb23

Cestitam Ena!!!
    Barbara kako si? Kako tata? 😘

A..sve je bolje od onoga kad je bio u komi, ali slab je, nece bas da jede, kaze da ne moze, sam je u sobi..nedaju mu ustat, a i ne moze mozda pa ga i to zivcira jer nikad nije mirovao..opet ga boli u prsima..nadam se da se nece vratit na staro.. i tako i svasta i nista.
    Ja sam dobro. Bolje od onda, al zabrinuta svejedno.
    Vratila sam se u svoj zivot (moram), a nadam se da ce i on uskoro!
    Hvala ti sto pitas!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

08. Siječanj 2018. 19:49

Blackíe

Happy vjezbas doma ili negdje organizirano? Imas link ili nesto? Ja te "trudnicke" sve dozivljavam ala pilates 😁
    Cure jel imate problema s valunzima? 🙈 Znam da kazu da je trudnicama obicno vruce, ali kod mene to vise lici na produzene valunge. Par sati mi je vruce pa se odjednom smrzavam pola dana i tako stalno. I sad mi je hladno a svi radijatori griju i muz je u kratkim rukavima doma. Inace naginjem zimogroznome ali nemam ovakve oscilacije.

Ovu noć se kuhala i nisam mogla spavat od vrućine, jutros se smrzla kad sam išla doktoru, sad opet kratki rukavi😂

• SanjaSav
    08. Siječanj 2018. 20:04

Pozdrav mamice,naime test pozitivan mislim da sam peta nedelja kada je najbolje otici na pregled? Zivim u nemackoj pa malo vise se ceka na termin 😑
    Inace tri godine sam cekala na bebicu i ako imam samo 21 godinu ,kada menstruacija nije dosla nisam mogla verovati sta se desava a i toliko sam zelela bebicu 😍

HappySeal
    08. Siječanj 2018. 20:12

Hi Sanja i cestitke! Prije sedmog tjedna nema potrebe za ultrazvukom.

27.6. 💙

08. Siječanj 2018. 20:13

Pozdrav Sanja  čestitam i dobrodošla😀

bejb23
    08. Siječanj 2018. 20:14

baarbaraa29

bejb23

Cestitam Ena!!!

A..sve je bolje od onoga kad je bio u komi, ali slab je, nece bas da jede, kaze da ne moze, sam je u sobi..nedaju mu ustat, a i ne moze mozda pa ga i to zivcira jer nikad nije mirovao..opet ga boli u prsima..nadam se da se nece vratit na staro.. i tako i svasta i nista.
    Hvala ti sto pitas!!

Vjerujem da ce biti to sve dobro. Samo polako. Treba vremena. Meni je tata bio tesko bolestan, izgubio dosta snage, svjestan je da nikad nece biti kao sto je bilo ali je pozitivan, trudi se i ne miruje. Isto nije navikao mirovati, dok se nije razbolio stalno je bio u pokretu. Kad je bio pod kemo psihicki ga je ubijalo sto je nemocan. Ali to je sad hvala Bogu iza nas. Nasao si je hobi da se ne optereti previse i osjeca se korisnim. Mislim da je u svemu bitna glava i pozitivan duh. To te pokrece da guras dalje. Najgore je kad se predas pa sto bude. 
    U svakom slucaju, koliko god tesko bilo, glavu gore i biti pozitivan! Bit ce i dobar ishod. Saljem puuuuno pozitivne vibre, virtualnih zagrljaja i poljubaca. 😘😘😘😘😘💖

💗Baby E💗

08. Siječanj 2018. 20:36

Blackíe

Happy vjezbas doma ili negdje organizirano? Imas link ili nesto? Ja te "trudnicke" sve dozivljavam ala pilates 😁
    Cure jel imate problema s valunzima? 🙈 Znam da kazu da je trudnicama obicno vruce, ali kod mene to vise lici na produzene valunge. Par sati mi je vruce pa se odjednom smrzavam pola dana i tako stalno. I sad mi je hladno a svi radijatori griju i muz je u kratkim rukavima doma. Inace naginjem zimogroznome ali nemam ovakve oscilacije.

Baš danas razmišljam o nekom pilatesu za trudnice koji bi bilo zgodno upisati.
    Nekako me strah bilo što izvoditi doma "na svoju ruku". Jel ima tko kakvu preporuku u Zagrebu? :)

Lagano izlazimo iz prvog tromjesečja , idući pregled krajem idućeg tjedna, mislite da ima neke lude sreće da se sazna spol?

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

• SanjaSav
    08. Siječanj 2018. 20:46

Uhhhh da samo znate kako sam patila sto nikako da zatrudnim i pomisljala da imam problem da muz ima problem zlo mi je bilo...inace nikakve simptome nemam sem sto sam umornija i sto su mi grudi akoro za dva broja vece hahahaha konacno a zanimljivo zadnjih pet meseci sam se ugojila 10kg imam sad 64kg mislim da sam izgleda bila premrsava da je meni sto sam se ugojila prijalo 😊😚

baarbaraa29
    08. Siječanj 2018. 20:59

bejb23

baarbaraa29

bejb23

Cestitam Ena!!!

Hvala ti sto pitas!!

Vjerujem da ce biti to sve dobro. Samo polako. Treba vremena. Meni je tata bio tesko bolestan, izgubio dosta snage, svjestan je da nikad nece biti kao sto je bilo ali je pozitivan, trudi se i ne miruje. Isto nije navikao mirovati, dok se nije razbolio stalno je bio u pokretu. Kad je bio pod kemo psihicki ga je ubijalo sto je nemocan. Ali to je sad hvala Bogu iza nas. Nasao si je hobi da se ne optereti previse i osjeca se korisnim. Mislim da je u svemu bitna glava i pozitivan duh. To te pokrece da guras dalje. Najgore je kad se predas pa sto bude.
    U svakom slucaju, koliko god tesko bilo, glavu gore i biti pozitivan! Bit ce i dobar ishod. Saljem puuuuno pozitivne vibre, virtualnih zagrljaja i poljubaca. 😘😘😘😘😘💖

Zato ti mene i kuzis!
    Drago mi je da je sve to ruzno iza vas i da Bog da samo pozitivne i dobre dane!
    Nekako sam otkad se probudio bila bas dobro, a sad mi opet nekako tesko jer kaze mama da je danas bas losiji nego jucer, ali nadam se da je to samo jedan los dan!
    Njemu ce noge amputirat tako da ce biti ogranicen u kretanju i pokretu i poslu, osobito na pocetku. Samo da smogne snage i sto ti kazes pozitivnog duha da to prebrodi i izvuce sto vise pozitive iz svega!
    😙😙😙😙😙😙😙😙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.