Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    K6789
    08. Siječanj 2018. 14:48

Koliki je uopce neki normalni prosjek da se dobije u trudnoci

Honey
    08. Siječanj 2018. 14:52

K6789

8-14 KG

HappySeal
    08. Siječanj 2018. 14:52

Tinchyca

Meni je dr. rekla da cca u 17 tj. S tim da gledam na internetu da su nekima i sa 12-13 tjedana uzv-om vidjeli spol.. ja sam išla na nifty pa bih trebala u petak saznat spol. Nifty mozes raditi od 10 tj nadalje.

Evo ovo je moj s točno 13 tt. Mali seronja se naguzio, iako kad sam pitala doktora može li vidjeti spol, rekao je da je dosta rano ali da može potražiti. Navodno je tu gdje je križić vrh pišonje. 

27.6. 💙

08. Siječanj 2018. 14:57

HappySeal

Tinchyca

Meni je dr. rekla da cca u 17 tj. S tim da gledam na internetu da su nekima i sa 12-13 tjedana uzv-om vidjeli spol.. ja sam išla na nifty pa bih trebala u petak saznat spol. Nifty mozes raditi od 10 tj nadalje.

Evo ovo je moj s točno 13 tt. Mali seronja se naguzio, iako kad sam pitala doktora može li vidjeti spol, rekao je da je dosta rano ali da može potražiti. Navodno je tu gdje je križić vrh pišonje.

😁😁😁😁😍😍😍😘😘

Honey
    08. Siječanj 2018. 14:59

Beba cca 4kg + plodna voda 1kg + posteljica 0,5kg + maternica 1kg + grudi 0,3kg + krv 1-2kg = 8-9kg
    Veća beba više kila, variraju grudi a normalno je dobiti i nešto masnog tkiva oko trbuha i bokova.

Confused
    08. Siječanj 2018. 15:05

To je toliko individualno.A ovo sto si ti Honey navela je u idealnim uvjetima,sta je jako rijetko.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

HappySeal
    08. Siječanj 2018. 15:05

K6789

Ako si mršavija možeš dobiti i više, ako si deblja, onda se savjetuje da dobiješ manje (da se izbjegne dijabetes, teže kretanje i sl). 

27.6. 💙

bojana27
    08. Siječanj 2018. 15:08

Ja sam sa malom ostala trudna sa 77 isla rodit sa 98 u 35 tjednu 🤮

Honey
    08. Siječanj 2018. 15:10

Confused

To je toliko individualno.A ovo sto si ti Honey navela je u idealnim uvjetima,sta je jako rijetko.

To nisu idealni uvjeti nego tako to je. Variraju beba i grudi kako sam i napisala. Ovo sve ostalo su maksimalne vrijednosti, znači nitko nema težu maternicu, posteljicu ili više krvi ili plodne vode. Napisala sam i da je normalno dobiti masnog tkiva, znači netko ga dobije više netko manje.

08. Siječanj 2018. 15:37

Ako koju muči žgaravica, meni je doktorica rekla da si kupim gastal, da se smije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.