Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    08. Siječanj 2018. 23:06

Ja svoje kile kad rasporedim to je kila unutar svakog mjeseca,tako da je to za sada ok

• Kolačić
    09. Siječanj 2018. 05:46

Jutro cure! Evo i mene, jučer sam imala užasnu glavobolju kad sam se vratila doma , popila Lupocet i vitamine i pravac u krevet. Sad sam tu kao zombi u kuhinji da ne smetam dragom. XD bila sam na pregledu, na +1kg sam i dr kaže da se ne brinemo i da je bolje što se ne debljam naglo. Iako se ja već sad osjećam kao tenk. XD beba je oke, 150g, 10cm, sve je okej, plodne vode ima dosta, posteljica uredu i rekla je da imam dobru intuiciju jer ćemo dobiti...dečkića! 💙

09. Siječanj 2018. 06:10

Kolačić

Jutro cure! Evo i mene, jučer sam imala užasnu glavobolju kad sam se vratila doma , popila Lupocet i vitamine i pravac u krevet. Sad sam tu kao zombi u kuhinji da ne smetam dragom. XD bila sam na pregledu, na +1kg sam i dr kaže da se ne brinemo i da je bolje što se ne debljam naglo. Iako se ja već sad osjećam kao tenk. XD beba je oke, 150g, 10cm, sve je okej, plodne vode ima dosta, posteljica uredu i rekla je da imam dobru intuiciju jer ćemo dobiti…dečkića! 💙

Dobro jutro 😀... Pa čestitam  na dečkiću😍😍😘😘💙💙. Ja se isto osjećam ko tenk a  a +2kg sam.. Al to je osjećaj zbov trbuha😀... Ma samo uživaj😘

Honey
    09. Siječanj 2018. 07:09

Kolačić

Jutro cure! Evo i mene, jučer sam imala užasnu glavobolju kad sam se vratila doma , popila Lupocet i vitamine i pravac u krevet. Sad sam tu kao zombi u kuhinji da ne smetam dragom. XD bila sam na pregledu, na +1kg sam i dr kaže da se ne brinemo i da je bolje što se ne debljam naglo. Iako se ja već sad osjećam kao tenk. XD beba je oke, 150g, 10cm, sve je okej, plodne vode ima dosta, posteljica uredu i rekla je da imam dobru intuiciju jer ćemo dobiti…dečkića! 💙

Cestitam 😍 Bravo za intuiciju 😉 deckic lijepo napreduje, odlicno!!! 
    Jutro cure! Lijep dan zelim, da nikoga nista ne boli ni smeta 🤗

ivymicek
    09. Siječanj 2018. 08:20

Kolačić

Odlično za dečkića i maminu intuiciju! Meni obično pomogne krevet i lupocet ali nekada nema pomoći pa probam i sa hladnim oblogom a i natjeram muža na masažu. Nadam sw da će danas biti bolje.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Siječanj 2018. 08:21

bejb23

Opet mi se ne spava 😢 Sinoc spavala sve skupa 3h. I sat popodne.
    Imate vi kakav lijek za san? 😂

Proći će. I mi smo imali fazu budenja u 3 ujutro i nema spavanja do jutra 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Siječanj 2018. 08:22

J@m@

Ja svoje kile kad rasporedim to je kila unutar svakog mjeseca,tako da je to za sada ok

😂😂😂😂 Nasmijala si me 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    09. Siječanj 2018. 08:23

Jutro svima..ja ne znam kad sam nocas zaspala,nikako,par sati i budna u pola osam..pop.cu nadam se bar malo.valjda je kraj toj juzini pa nas nece glava bolit

Mya
    09. Siječanj 2018. 08:24

ivymicek

J@m@

😂😂😂😂 Nasmijala si me

Na rate

bojana27
    09. Siječanj 2018. 08:37

Ja se osijecam kao da sam prvi put trudna 😂 danas 15 tjedana ..jel moguce da sam vec prvi kick osjetila 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.