Ja svoje kile kad rasporedim to je kila unutar svakog mjeseca,tako da je to za sada ok
Jutro cure! Evo i mene, jučer sam imala užasnu glavobolju kad sam se vratila doma , popila Lupocet i vitamine i pravac u krevet. Sad sam tu kao zombi u kuhinji da ne smetam dragom. XD bila sam na pregledu, na +1kg sam i dr kaže da se ne brinemo i da je bolje što se ne debljam naglo. Iako se ja već sad osjećam kao tenk. XD beba je oke, 150g, 10cm, sve je okej, plodne vode ima dosta, posteljica uredu i rekla je da imam dobru intuiciju jer ćemo dobiti...dečkića! 💙
Jutro cure! Evo i mene, jučer sam imala užasnu glavobolju kad sam se vratila doma , popila Lupocet i vitamine i pravac u krevet. Sad sam tu kao zombi u kuhinji da ne smetam dragom. XD bila sam na pregledu, na +1kg sam i dr kaže da se ne brinemo i da je bolje što se ne debljam naglo. Iako se ja već sad osjećam kao tenk. XD beba je oke, 150g, 10cm, sve je okej, plodne vode ima dosta, posteljica uredu i rekla je da imam dobru intuiciju jer ćemo dobiti…dečkića! 💙
Dobro jutro 😀... Pa čestitam na dečkiću😍😍😘😘💙💙. Ja se isto osjećam ko tenk a a +2kg sam.. Al to je osjećaj zbov trbuha😀... Ma samo uživaj😘
Jutro cure! Evo i mene, jučer sam imala užasnu glavobolju kad sam se vratila doma , popila Lupocet i vitamine i pravac u krevet. Sad sam tu kao zombi u kuhinji da ne smetam dragom. XD bila sam na pregledu, na +1kg sam i dr kaže da se ne brinemo i da je bolje što se ne debljam naglo. Iako se ja već sad osjećam kao tenk. XD beba je oke, 150g, 10cm, sve je okej, plodne vode ima dosta, posteljica uredu i rekla je da imam dobru intuiciju jer ćemo dobiti…dečkića! 💙
Cestitam 😍 Bravo za intuiciju 😉 deckic lijepo napreduje, odlicno!!!
Jutro cure! Lijep dan zelim, da nikoga nista ne boli ni smeta 🤗
Odlično za dečkića i maminu intuiciju! Meni obično pomogne krevet i lupocet ali nekada nema pomoći pa probam i sa hladnim oblogom a i natjeram muža na masažu. Nadam sw da će danas biti bolje.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Opet mi se ne spava 😢 Sinoc spavala sve skupa 3h. I sat popodne.
Imate vi kakav lijek za san? 😂
Proći će. I mi smo imali fazu budenja u 3 ujutro i nema spavanja do jutra 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja svoje kile kad rasporedim to je kila unutar svakog mjeseca,tako da je to za sada ok
😂😂😂😂 Nasmijala si me
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima..ja ne znam kad sam nocas zaspala,nikako,par sati i budna u pola osam..pop.cu nadam se bar malo.valjda je kraj toj juzini pa nas nece glava bolit
😂😂😂😂 Nasmijala si me
Na rate
Ja se osijecam kao da sam prvi put trudna 😂 danas 15 tjedana ..jel moguce da sam vec prvi kick osjetila 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji