Meni je dr. rekla da cca u 17 tj. S tim da gledam na internetu da su nekima i sa 12-13 tjedana uzv-om vidjeli spol.. ja sam išla na nifty pa bih trebala u petak saznat spol. Nifty mozes raditi od 10 tj nadalje.
Evo ovo je moj s točno 13 tt. Mali seronja se naguzio, iako kad sam pitala doktora može li vidjeti spol, rekao je da je dosta rano ali da može potražiti. Navodno je tu gdje je križić vrh pišonje.
Aaaaa slatko, baš se lijepo vidi :) ja sam u petak bila po njihovom izračunu 14+2 i bio je bolji uzv imao je i 3d i rekla je da se tako rano ne moze vidjeti.. Ti si izgleda imala sreće da se baš namjestio kako treba 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni je dr. rekla da cca u 17 tj. S tim da gledam na internetu da su nekima i sa 12-13 tjedana uzv-om vidjeli spol.. ja sam išla na nifty pa bih trebala u petak saznat spol. Nifty mozes raditi od 10 tj nadalje.
Evo ovo je moj s točno 13 tt. Mali seronja se naguzio, iako kad sam pitala doktora može li vidjeti spol, rekao je da je dosta rano ali da može potražiti. Navodno je tu gdje je križić vrh pišonje.
Aaaaa slatko, baš se lijepo vidi :) ja sam u petak bila po njihovom izračunu 14+2 i bio je bolji uzv imao je i 3d i rekla je da se tako rano ne moze vidjeti.. Ti si izgleda imala sreće da se baš namjestio kako treba 😊
Sad kad je sve bila zabuna, a mi već svima rekli da je dečko!
27.6. 💙
A neki kazu 9-16kg da je normalno. To su donja i gornja granica. Meni je frendica dobila 30, 11 je izgubila na porodu +10ak u kratkom vremenu jer je zadrzavala puno vode. Tako da je to sve individualno. Stavila sam onaj graf par stranica iza pa si mozete i po tome gledat ako ga nemate u svojoj knjizici
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
A neki kazu 9-16kg da je normalno. To su donja i gornja granica. Meni je frendica dobila 30, 11 je izgubila na porodu +10ak u kratkom vremenu jer je zadrzavala puno vode. Tako da je to sve individualno. Stavila sam onaj graf par stranica iza pa si mozete i po tome gledat ako ga nemate u svojoj knjizici
Meni je doktorica rekla da nesmijem dobiti više od 12kg.. Znači još 10 smijem😁
Ja nisam dobila tu trudničku knjižicu.. ja sam još uvijek na -1kg a već sam 14 tjedana. Dr mi je rekla da se moram obavazno udebljati da do 20 tj moram dobiti 5 kg. Meni to djeluje tako puno.. a stvarno jedem dosta. Imam 47 kg i visoka sam 167. Spominjala mi je i ako se ne udebljam dovoljno da sd s tim povećava rizik od pobačaja.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bojana27 probaj sa Psyllium ljuskicama, ujutro 2-3 žličice u jogurt, kefir ili sl. Odmah pojesti i tokom dana piti puno vode. Psyllium je vlakno i osim sto regulira probavu čisti probavni sustav od toksina i otrova sto ti je jako bitno obzirom da toliko dana sve taložiš 😬
Probaj..sretno
dan cure
uuu jeste puno natipkale opet sam pola zaboravila ali sam zapamtila da ste vi i bebe super i slicice su divne
bojana probaj ujutro popiti crnu kavu i čašu mlakog donata
sto se tice kila nije svakoj isto i ne vrijedi za sve ja sam u prvoj dobila 24kg i nije mi rekla nista zato sto sam startala sa 46
tinchyca to sam i ja cula ali da vrijedi na samom pocetku a ti si vec 14tt i nemoj se s tim zamarati..jedes koliko ti je dosta bitno da nisi gladna a svaki organizam je drugaciji
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma zato i kazem, ovisi o tvojoj kilafzi s kojom startas. Ja nisam po BMI startala s idealnom tezinom na svoju visinu i zato mi je rekao da je 16 kg maksimum. A tak je kak je. Bitno da je zdravo. Preksutra idem krv vadit, uronokulturu i secer. Pa budemo vidjeli kak stojim tu 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja sam startala s idealnom tezinom.....ne znam kaj mi se desilo 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Pustite kile,kojima nisu doci ce,a kad rodimo onda ćemo o njima i skidanjeeeee,naskakat cemo se
Sortiraj odgovore
Najstariji