barbara29 samo hrabro i uzdajte se u Boga. U našim ste molitvama. Da svi smognete snage i budete mu podrška najveća
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Cestitam Ena!!!
Barbara kako si? Kako tata? 😘
A..sve je bolje od onoga kad je bio u komi, ali slab je, nece bas da jede, kaze da ne moze, sam je u sobi..nedaju mu ustat, a i ne moze mozda pa ga i to zivcira jer nikad nije mirovao..opet ga boli u prsima..nadam se da se nece vratit na staro.. i tako i svasta i nista.
Ja sam dobro. Bolje od onda, al zabrinuta svejedno.
Vratila sam se u svoj zivot (moram), a nadam se da ce i on uskoro!
Hvala ti sto pitas!!
Vjerujem da ce biti to sve dobro. Samo polako. Treba vremena. Meni je tata bio tesko bolestan, izgubio dosta snage, svjestan je da nikad nece biti kao sto je bilo ali je pozitivan, trudi se i ne miruje. Isto nije navikao mirovati, dok se nije razbolio stalno je bio u pokretu. Kad je bio pod kemo psihicki ga je ubijalo sto je nemocan. Ali to je sad hvala Bogu iza nas. Nasao si je hobi da se ne optereti previse i osjeca se korisnim. Mislim da je u svemu bitna glava i pozitivan duh. To te pokrece da guras dalje. Najgore je kad se predas pa sto bude.
U svakom slucaju, koliko god tesko bilo, glavu gore i biti pozitivan! Bit ce i dobar ishod. Saljem puuuuno pozitivne vibre, virtualnih zagrljaja i poljubaca. 😘😘😘😘😘💖
Zato ti mene i kuzis!
Drago mi je da je sve to ruzno iza vas i da Bog da samo pozitivne i dobre dane!
Nekako sam otkad se probudio bila bas dobro, a sad mi opet nekako tesko jer kaze mama da je danas bas losiji nego jucer, ali nadam se da je to samo jedan los dan!
Njemu ce noge amputirat tako da ce biti ogranicen u kretanju i pokretu i poslu, osobito na pocetku. Samo da smogne snage i sto ti kazes pozitivnog duha da to prebrodi i izvuce sto vise pozitive iz svega!
😙😙😙😙😙😙😙😙
Ma to mu je takav dan. I mi zdravi imamo lose dane a kamoli oni kojima je tko zna sto sve u mislima... bit ce tu puno uspona i padova ali je zato obitelj tu da dize :) Smislit ce on vec nesto cim ce se zabaviti i kratiti dane 😉
A i mora se oporaviti. Tko ce cuvati, maziti, paziti i zabavljati unucicu???! 🤗
💗Baby E💗
Nemojte gubiti nadu i vjeru u boga,oporavak,sve cete zajedno prebroditi
Blackie i meni je totalno čudno sto se tiče temperature od nenormalne vrućine do zime...noći nema šanse da imam deku prek popluna sto inače uvijek imam..
Mene jos pere led..sad mi je manija cijeđenja naranči i natovarim leda kao da je ljeto 😂😂😂 i opcenito u vodu, sok..moram imat leda 😅
Ma zato i kazem, ovisi o tvojoj kilafzi s kojom startas. Ja nisam po BMI startala s idealnom tezinom na svoju visinu i zato mi je rekao da je 16 kg maksimum. A tak je kak je. Bitno da je zdravo. Preksutra idem krv vadit, uronokulturu i secer. Pa budemo vidjeli kak stojim tu 😊
Tea to ti danas nakon pregleda rekao,opet salje vadit krv,moraću i secer?
Minnie, Jama hvala! On mi i je najveca utjeha!
Bejb i ja sam mu rekla da necu da mi djete nema ni jednoga didu 🙂 pa mu nema druge nego borit se, ali uh tesko je. Sve su to kusnje..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Minnie, Jamahvala! On mi i je najveca utjeha!
Bejb i ja sam mu rekla da necu da mi djete nema ni jednoga didu 🙂 pa mu nema druge nego borit se, ali uh tesko je. Sve su to kusnje..
Borit ce se i izaci kao pobjednik. Motivacija mu je i vise nego dobra 😉
Samo pozitivno i borbeno 😘💖
💗Baby E💗
Opet mi se ne spava 😢 Sinoc spavala sve skupa 3h. I sat popodne.
Imate vi kakav lijek za san? 😂
💗Baby E💗
Ma zato i kazem, ovisi o tvojoj kilafzi s kojom startas. Ja nisam po BMI startala s idealnom tezinom na svoju visinu i zato mi je rekao da je 16 kg maksimum. A tak je kak je. Bitno da je zdravo. Preksutra idem krv vadit, uronokulturu i secer. Pa budemo vidjeli kak stojim tu 😊
Tea to ti danas nakon pregleda rekao,opet salje vadit krv,moraću i secer?
Nije opet, nisam isla prosli mj jer sam isla u zg, a jucer sam se vratila. Rekao je da to nije problem zasad jer sam zdrava, bitno da izvadim te nalaze prije poroda 😂 ici cu preksutra. A za kile mi je rekao kad sam ga pitala da li sam dobila previse kila u 4 mjeseca.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji