A mene prije idućeg pregleda čeka OGGT i već me sad strah tog jer mi bude slabo kad ne jedem i čula sam da je ta tekućina grozna a ako povratiš moraš doći drugi put.. Imate kakva iskustva s tim?
Slažem se sa svime navedenim. Sad mi je lakše 😊 Rodile su i mršavije i deblje od nas. Dok smo mi zdrave, bebica napreduje sa rastom i jedemo normalno ne bi se trebale brinuti o višku i manjku. Svaki organizam je drugačiji pa je tako netko skloniji debljanju a netko nikak da se zdeblja.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ena prijateljica je išla na to. Daju ti vodu sa dosta šećera i limunskom kiselinom to moraš popit na eks. Ona kaže da je znala da bi uzela običan limun od doma jer joj je ta limunska izgrizla grlo i osjećala je to neko vrijeme.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
A mene prije idućeg pregleda čeka OGGT i već me sad strah tog jer mi bude slabo kad ne jedem i čula sam da je ta tekućina grozna a ako povratiš moraš doći drugi put.. Imate kakva iskustva s tim?
Kao da pijes full slatku vodu. 3 puta vade krv. Nataste,1h od popijene glukoze i 2 h od popijene glukoze.
14.06.2014. L ♥
Ja sam cula razne price o toj tekucini, nekima je super, neke to ne mogu nikako podnijet.
Ja volim slatko pa se sve nadam da mi nece biti toliki problem 😁
U nekim bolnicama iscijede limun u to pa kazu da je onda puno podnosljivije, kao malo preslatka limunada.
Sto se tice kila, startala sam isto s taman kilazom pa me ne brine koliko cu dobiti, dok god bas nije preko 20 😬
Fali mi jako fizicka aktivnost, muz me navukao davnih dana a sad sam ipak smanjila za svaki slucaj. Jel vjezbate vi nesto, trcite, planinarite? Ja sam prestala s vecinom aktivnosti, prosetam se s muzem na Sljeme vikendom i hodam kad god mogu ali konkretnije nista. Fali mi jer vidim da sam tromija nego prije ali dobro, vratit ce me cure u formu sigurno 😂
17.7. 💝💝
Ena prijateljica je išla na to. Daju ti vodu sa dosta šećera i limunskom kiselinom to moraš popit na eks. Ona kaže da je znala da bi uzela običan limun od doma jer joj je ta limunska izgrizla grlo i osjećala je to neko vrijeme.
Uf.. I 3 puta vade krv u 2 sata kolko traje sveukupno..
Hvala cure s info.. A preživjet ću valjda😁, paše mi slatko u zadnje vrijeme.. A i šećer mi je bio 4.4 zadnji put😁
Za glukozu sam cula da si cure nose limun pa slazu limunadu.
Ja vjezbam skoro svaki dan, trudnicke treninge, po pola sata. Ne pada mi na pamet stat dok god ide. Pa treba ojacat ruke i ledja za tu tezinu koja ce se nakupit i silna dizanja koja slijede.
Sto se tice kila, meni je doktor rekao da se ne brinem dok god nije od neumjerenog jela.
27.6. 💙
ja sam isla piti taj secer sa sinom kad sam bila trudna i nisam dobila s limunom, ali sam popila nemoras na ex ali imas 10tak min samo sto prije popijes to ti je lakse
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Happy vjezbas doma ili negdje organizirano? Imas link ili nesto? Ja te "trudnicke" sve dozivljavam ala pilates 😁
Cure jel imate problema s valunzima? 🙈 Znam da kazu da je trudnicama obicno vruce, ali kod mene to vise lici na produzene valunge. Par sati mi je vruce pa se odjednom smrzavam pola dana i tako stalno. I sad mi je hladno a svi radijatori griju i muz je u kratkim rukavima doma. Inace naginjem zimogroznome ali nemam ovakve oscilacije.
17.7. 💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji