Bok cure :) baš ste me razveselile sa sličicama uzv. Čestitam vam Ja idem 18.1 na pregled i baš sam nestrpljiva.
Jedva čekam da vidim koliko je beba napredovala u ta 4 tjedna i nadam se da će biti sve u redu. S koliko tjedana se vidi spol bebice?
💖 Nikol -12.08.2018💖
Bok cure :) baš ste me razveselile sa sličicama uzv. Čestitam vamJa idem 18.1 na pregled i baš sam nestrpljiva.
Jedva čekam da vidim koliko je beba napredovala u ta 4 tjedna i nadam se da će biti sve u redu. S koliko tjedana se vidi spol bebice?
ja sam 16.1. uzasno sam nestrpljiva, nisam ga vidjela vec mjesec dana.
takoder me zanima u kojem tjednu mogu saznati spol, ja sam sutra 10 tj
Ovisi o ultrazvuku i kako se beba namjesti. Ako je uzv dobar i beba se ne skriva, vec s 12 tjedana se moze vidjeti spol ☺️
Neki doktori ne govore uopce tako rano a neki kazu da pretpostavljaju ali sumnjam da ce itko sa sigurnoscu vec tada reci spol, iako kazem, moze se vidjeti nekad
17.7. 💝💝
Meni je dr. rekla da cca u 17 tj. S tim da gledam na internetu da su nekima i sa 12-13 tjedana uzv-om vidjeli spol.. ja sam išla na nifty pa bih trebala u petak saznat spol. Nifty mozes raditi od 10 tj nadalje.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jedem zobene sa lanom i chiom i sensia jogurtom svako jutro :) kruh , krumpir , tjesteninu izbjegavam ..2-2,5 tjedna mi je trudnoca manja :)
Bok cure :) baš ste me razveselile sa sličicama uzv. Čestitam vamJa idem 18.1 na pregled i baš sam nestrpljiva.
I ja idem 18.1 na pregled :)))))) ja sam s prvom bebom u 12 tjednu saznala :)
Jedem zobene sa lanom i chiom i sensia jogurtom svako jutro :) kruh , krumpir , tjesteninu izbjegavam ..2-2,5 tjedna mi je trudnoca manja :)
Ti si onda baš poseban slučaj a ništa još si živa pa je valjda to sve ok! Bude izašlo već hahaha oprosti znam da ti nije do smijeha al nezamislivo mi je, i da ti klistir nije pomogao i još uz takvu prehranu.
Tea cestitam 😘
Definitivno vas sve sisam po kilama,u plusu sam 8.5kila.Bas sam danas malo krenila na dijetu,da bar kilo ode u ova 4 dana do pregleda jer ce me gin.zadavit :-P
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji