Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    09. Siječanj 2018. 10:26

Cijela Kina će dobiti ječmenac! 

27.6. 💙

Honey
    09. Siječanj 2018. 10:30

HappySeal

09. Siječanj 2018. 10:37

Honey

HappySeal

😂😂😂😂😉

Sophie
    09. Siječanj 2018. 10:55

HappySeal

Opet Kinezi napadaju

😂😂😂😂

Tea👶
    09. Siječanj 2018. 10:56

Ajme zene moje kakva juzina u nas...ne znam odakle ste sve, ali na jugu je strava. Prvo sam se probudila u 5 ipo, onda sam jedva zaspala do 8. Posli u ducan i mislila sam da cu se onesvijestit 😂 grozno...blazena kuca...
    Btw preporucam knjigu "trudnoca i dijete" obuhvaca period od zaceca pa do 3.godine nasih beba

Imam jos neke knjige u pdfu i tablice spavanja i hranjenja od novalaca, to bi valjalo napraviti dropbox ili nesto slicno, pa tamo stavljat materijale. Pretpostavljam da cemo se druzit i poslije poroda 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Blackíe
    09. Siječanj 2018. 10:58

Cestitam Kolacic! 💙

Ja sam za tablicu s terminima i spolom, zgodno je imati nas sve na jednom mjestu 😊

Koji vrag je kinezima? 😂😂

17.7. 💝💝

Sophie
    09. Siječanj 2018. 11:06

TeaC ja sam se dvoumila između te i ove koju sam na kraju kupila.. odlična mi je. Al bome sam ju platila 349kn 
    Al nema čega nema u njoj, ogromna je..

bejb23
    09. Siječanj 2018. 11:18

Dobaaar dan cureee. 
    Kolacic cestitam na pisonji 😘
    Jedva cekam da mi ova faza nespavanja prode 😂😂😂😂  Al za divno cudo nisam cangrizava. Jos. 😂

💗Baby E💗

bejb23
    09. Siječanj 2018. 11:18

HappySeal

Hahhahahahhaha 😂😂😂😂😂

💗Baby E💗

Romana33
    09. Siječanj 2018. 11:20

Eto mene, ipak ostajem na ljetnim bebaba i pratim vas. Jucer bila na kontroli i mislila sam kako ce mi reci da je sve gotovo jer sam opet prokrvarila.. no hvala Bogu sve dobro.. srce kuca. Bebac se migolji , vidla sam na ekranu kako "pliva"😂. Od sada vise nista ne dizem ni guram makar mi se cini laganim. Sad jos dodatna terapija zbog tlaka. Vec treci put kako dolazim na kontrolu, imam tlak 140/80, 85. I sad mi dala tablete, 3×1 i dalje duphaston 3x2. Netrebam ni jesti koliko tableta. Jos i vitamine pijem. Ja bi da je curica...🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.