Ajme zene moje kakva juzina u nas...ne znam odakle ste sve, ali na jugu je strava. Prvo sam se probudila u 5 ipo, onda sam jedva zaspala do 8. Posli u ducan i mislila sam da cu se onesvijestit 😂 grozno...blazena kuca...
Btw preporucam knjigu "trudnoca i dijete" obuhvaca period od zaceca pa do 3.godine nasih beba
Imam jos neke knjige u pdfu i tablice spavanja i hranjenja od novalaca, to bi valjalo napraviti dropbox ili nesto slicno, pa tamo stavljat materijale. Pretpostavljam da cemo se druzit i poslije poroda 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Cestitam Kolacic! 💙
Ja sam za tablicu s terminima i spolom, zgodno je imati nas sve na jednom mjestu 😊
Koji vrag je kinezima? 😂😂
17.7. 💝💝
TeaC ja sam se dvoumila između te i ove koju sam na kraju kupila.. odlična mi je. Al bome sam ju platila 349kn
Al nema čega nema u njoj, ogromna je..
Dobaaar dan cureee.
Kolacic cestitam na pisonji 😘
Jedva cekam da mi ova faza nespavanja prode 😂😂😂😂 Al za divno cudo nisam cangrizava. Jos. 😂
💗Baby E💗
Eto mene, ipak ostajem na ljetnim bebaba i pratim vas. Jucer bila na kontroli i mislila sam kako ce mi reci da je sve gotovo jer sam opet prokrvarila.. no hvala Bogu sve dobro.. srce kuca. Bebac se migolji , vidla sam na ekranu kako "pliva"😂. Od sada vise nista ne dizem ni guram makar mi se cini laganim. Sad jos dodatna terapija zbog tlaka. Vec treci put kako dolazim na kontrolu, imam tlak 140/80, 85. I sad mi dala tablete, 3×1 i dalje duphaston 3x2. Netrebam ni jesti koliko tableta. Jos i vitamine pijem. Ja bi da je curica...🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji