Ma sve pijem i donat i magnezij , i jedem sljive i ne jedem ugljikohidrate vec sam ludaaa
Pila sam al ne skroz toplog , ono klasika sobna temp -.- , znaci bas toplo da probam ? Bila na klistiru nisu nis postigli
Draga odi na hitnu i trazi da se to riješi. Ne bih te htjela strašiti zašto je to opasno ali to moraš brinuti o sebi i bebici. Mora postojati neki način neke tablete ili nešto ako klistir nije pomogao.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mislim da si krivi kod kopirala. Znači Forums pa izabereš onaj gdje piše PSEUDOhtml, UBBCode and BBCode
Ma rekla mi doktorica da nista , da mi tablete mogu samo izazvat kontrakcije ..i da probam sa sljivama bla bla ..
A vidim da ahahah ali ionako pise 17+2 a nisam tolko pa se necu ni trudit 🤮
Ma sve pijem i donat i magnezij , i jedem sljive i ne jedem ugljikohidrate vec sam ludaaa
Zašto izbjegavaš ugljikohidrate? Baš je prporučljivo npr. cjelovite žitarice. Moj savjet, svako jutro za doručak dvije-tri žlice zobenih sa malomasnim jogurtom i nekim voćem. Stolica svaki dan uredna. Ako ne voliš zobene prisili se, zdravo je i pokreće probavu.
A vidim da ahahah ali ionako pise 17+2 a nisam tolko pa se necu ni trudit 🤮
Kako? Pa staviš datum prvog dana zadnje menstruacije ili datum poroda ako je definiran.
Staviš u blender bananu, žlicu zobenih pahuljica, žličicu chia sjemenka, mlijeka i pola šake badema. Ispadne jako fini shake. Svako jutro popijem takav. Možeš dodati i jabuku ona se isto preporuča za probavu.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji