Nista specijalno nije rekla za taj iscjedak. Sad zadnji put je rekla da je bebica dobro bez obzira na iscjedak. Nakon jucerasnjeg krvarenja vise neznam. Trebam se jedino strpit do sutra. Mislim, stvarno ni nis posebnog ne radim. Nemam ni sto trenutno. Ali kuham. Pospremim . Pocistim. To povremeno se natjeram dok mi dobar dan jer mi nema ko kad zivimo sami. Ali ne forsiram se sad da mora sve tip top biti. Ako mi se spava idem spavat. Ako mi se lezi, m legnem si. No jucer cijeli dan sam nesto motala... mozda sam pretjerala. Citala sam da hoce biti i krvarenja od 10 -12 tj dok posteljica preuzima ulogu hranjenja bebe i da se u tim tj.dize prema gore. Ali vecinu sto procitam je negativno...
Dooobro jutro drage klokanice 😊
Nocas smo jaaako slabo spavali. Prvo nikako zaspati pa se onda budili svako toliko i sad ☕ jer nema smisla vise vrtit se po krevetu 😂
My life, nadam se da ce sve biti ok :)
Cure, jos jednom sretno na pregledima danas. 😘
💗Baby E💗
Dooobro jutro drage klokanice 😊
Nocas smo jaaako slabo spavali. Prvo nikako zaspati pa se onda budili svako toliko i sad ☕ jer nema smisla vise vrtit se po krevetu 😂
My life, nadam se da ce sve biti ok :)
Cure, jos jednom sretno na pregledima danas. 😘
Jutro s im curama😀... Evo ja spremna, krećem😁.. Javim se kasnije😘
Ja cekam sa se mm spremi 😂😂 pa se cujemo oko 11 💜
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro curke i sretnooo danas svima :)))) drago mi je da sam s vama tu malo mi skratite dan i muke 😁😁
Ja sam bas zvala i za doktora Kosa za 4d da pitam al posto je cijena ista radije cu onda kod doktorice Latin :) kamo vi idete ili cete ici ? Dali se veselite saznati spol ? Kad ste u prosloj trudnoci saznale ? Meni je sa 12 tj rekla mislim da je curica , pa sa 16 tj potvrdila i na 4d u 21 tj isto rekli cura :D A sada ..tkooo zna 😆
Sretno jos jednom cure ❤️
Na 4d cu kod dr. Ujevic vrlo vjerojatno. Spol smo nekidan saznali 😊😊
17.7. 💝💝
Cure sretno na pregledima 😊😊
Moj je u četvrtak, ne mogu dočekat 😵😵
Netko je pitao za čišćenje...treba izbjegavat agresivna sredstva (Domestos pogotovo). Ja koristim prirodna sredstva od Froscha i jako sam zadovoljna.
Sortiraj odgovore
Najstariji