Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    08. Siječanj 2018. 08:58

My life, nadam se da je sve ok. 

Meni je sutra pregled, ujutro imam ogtt,urin,vadit krv i stavljanje holtera i onda popodne u 15 pregled..Bas me zanima ako ce spominjati sto spol. 

14.06.2014. L ♥

bojana27
    08. Siječanj 2018. 09:04

Blackie koji si tjedan ?

bejb23
    08. Siječanj 2018. 09:25

Imam osjecaj kao da i ja idem na pregled 😂😂😂😂
    Moj tek iduci tjedan. Tko ce docekat  😥

💗Baby E💗

Honey
    08. Siječanj 2018. 09:32

Jutro! Jbt nema me jucer i cijelo jutro imam sta za citati! Sretno na pregledima lijepe moje! 
    My life stvarno bi trebala mirovati, guranje stvari i dizanje ne dolazi u obzir trudnicama koje nemaju problema a kamo li tebi. Nadam se da ce biti sve ok draga. Ja vodim trudnocu u poliklinivi Škvorc i tamo ću 17.1. na redovni pregled i anomaly scan (3d/4d). 
    Ivančica i nove cure dobrodosle! U hr imas sva prava kao trudnica i sve ti je besplatno cak i ako nemas dopunsko.Neznam tko je jos sta pitao, pisao, zaboravila dok sam dosla do tu. 😆 

Tea👶
    08. Siječanj 2018. 11:04

S

Drage zene, pogledajte ovog deckica lijepe glave 😂 
    Sve je uredu, beba je divna, napreduje, doktor se smijao kako je zivahan. Mama je s kilama u granici normale, ne treba se brinut. Imam graf u trudnickoj knjizici po kojem mogu pratit dobivanje kila. Uglavnom presretna sam 💙

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    08. Siječanj 2018. 11:05

TeaC

S

Drage zene, pogledajte ovog deckica lijepe glave 😂
    Sve je uredu, beba je divna, napreduje, doktor se smijao kako je zivahan. Mama je s kilama u granici normale, ne treba se brinut. Imam graf u trudnickoj knjizici po kojem mogu pratit dobivanje kila. Uglavnom presretna sam 💙

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bojana27
    08. Siječanj 2018. 11:07

Kolko ste tjedana curke i kolko kg u + ?

Mya
    08. Siječanj 2018. 11:11

Tea cestitam na sincicu i drago mi je da je sve u redu sa oboje

Tea👶
    08. Siječanj 2018. 11:13

Ja sam evo sutra 17 tj, +6 kg. Bili su praznici, pa ce sad to malo usporit, ali gledali smo i dobro je jos po grafu

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    08. Siječanj 2018. 11:15

Znaci nisu ni moje za sada previse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.