My life, nadam se da je sve ok.
Meni je sutra pregled, ujutro imam ogtt,urin,vadit krv i stavljanje holtera i onda popodne u 15 pregled..Bas me zanima ako ce spominjati sto spol.
14.06.2014. L ♥
Imam osjecaj kao da i ja idem na pregled 😂😂😂😂
Moj tek iduci tjedan. Tko ce docekat 😥
💗Baby E💗
Jutro! Jbt nema me jucer i cijelo jutro imam sta za citati! Sretno na pregledima lijepe moje!
My life stvarno bi trebala mirovati, guranje stvari i dizanje ne dolazi u obzir trudnicama koje nemaju problema a kamo li tebi. Nadam se da ce biti sve ok draga. Ja vodim trudnocu u poliklinivi Škvorc i tamo ću 17.1. na redovni pregled i anomaly scan (3d/4d).
Ivančica i nove cure dobrodosle! U hr imas sva prava kao trudnica i sve ti je besplatno cak i ako nemas dopunsko.Neznam tko je jos sta pitao, pisao, zaboravila dok sam dosla do tu. 😆
S
Drage zene, pogledajte ovog deckica lijepe glave 😂
Sve je uredu, beba je divna, napreduje, doktor se smijao kako je zivahan. Mama je s kilama u granici normale, ne treba se brinut. Imam graf u trudnickoj knjizici po kojem mogu pratit dobivanje kila. Uglavnom presretna sam 💙
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
S
Drage zene, pogledajte ovog deckica lijepe glave 😂
Sve je uredu, beba je divna, napreduje, doktor se smijao kako je zivahan. Mama je s kilama u granici normale, ne treba se brinut. Imam graf u trudnickoj knjizici po kojem mogu pratit dobivanje kila. Uglavnom presretna sam 💙
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja sam evo sutra 17 tj, +6 kg. Bili su praznici, pa ce sad to malo usporit, ali gledali smo i dobro je jos po grafu
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji