Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    07. Siječanj 2018. 21:03

I svima koje imaju sutra oregled drzim srecke 😍

Tea👶
    07. Siječanj 2018. 21:23

Mice 😂😂
    Jos malo pa cu krenut kod kozmeticarke, jednom mjesecno joj mogu tretman priustiti hahah
    Hvala curke!!
    E jeste li promijenili sredstva za ciscenje? Ako netko je, znate li koja su prihvatljiva za nas? 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

07. Siječanj 2018. 21:31

TeaC

Mice 😂😂
    Jos malo pa cu krenut kod kozmeticarke, jednom mjesecno joj mogu tretman priustiti hahah
    Hvala curke!!
    E jeste li promijenili sredstva za ciscenje? Ako netko je, znate li koja su prihvatljiva za nas?

😂😂ja prepustila čišćenje šogorici i svekrvi  jedino suđe i veš perem, a ovo glancanje kupaone i podova izbjegavam jer mi rekla doktorica mirovanje

Mya
    07. Siječanj 2018. 21:33

Ja sam sva jaka izbacila,mislim ja ih ne diram i pocela sa laganijim i bez tih zagusljivih mirisa

Mya
    07. Siječanj 2018. 21:40

Ja jos sve nekako,da mi brane brane,ali dok mogu sve polako,ne dam se..doma sam,nesto moram..ja prije sanitar nisam koristila,sad da,jer mi za kupaonice nije jak i cak fino mirisi i nastavit cu ubuduće..arf standard i meglio.a taj meglio du uzmite za djecju robicu,pospricat i nema sta ne skine..testirano

ivymicek
    07. Siječanj 2018. 21:47

Ja čistim normalno ali zaštitim nos i usta sa maskom. Dodupe moj kikach je imao grozan atopijski dermatitis i reagirao je na sve i svašta te sam tada sve čistila sodom i octom. 
    Možda nam neke trudnice sutra i spol saznaju 🤗

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

K6789
    07. Siječanj 2018. 21:55

A jel koja od vas farba kosu? Ja se trebam farbat, nisam se 3 mj ofarbala, kosa mi je uzas vec sad. Nisam htjela jer ne znam da li te kemikalije mogu nastetiti bebici?

Mya
    07. Siječanj 2018. 22:00

Ja kad sam pitala ginekologa i frizerku ljudi mi se poceli smijat..kao da,nisu to vise farbe kao nekad..meni kosa jedva docekala,crna ko ugljen kako upila

bejb23
    07. Siječanj 2018. 22:00

Curke sretno na pregledima sutraaa😘😘

💗Baby E💗

07. Siječanj 2018. 22:04

K6789

A jel koja od vas farba kosu? Ja se trebam farbat, nisam se 3 mj ofarbala, kosa mi je uzas vec sad. Nisam htjela jer ne znam da li te kemikalije mogu nastetiti bebici?

Smiješ se farbati, meni moja doktorica rekla na prvom pregledu, kaže smijete se farbati, šminkati, lakirati nokte, slikati zube, ako treba i pluća, sexati se... E za sex se predomislila prošli put zbog niske posteljice(btw držite fige da se podigla) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.