Mice 😂😂
Jos malo pa cu krenut kod kozmeticarke, jednom mjesecno joj mogu tretman priustiti hahah
Hvala curke!!
E jeste li promijenili sredstva za ciscenje? Ako netko je, znate li koja su prihvatljiva za nas?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Mice 😂😂
Jos malo pa cu krenut kod kozmeticarke, jednom mjesecno joj mogu tretman priustiti hahah
Hvala curke!!
E jeste li promijenili sredstva za ciscenje? Ako netko je, znate li koja su prihvatljiva za nas?
😂😂ja prepustila čišćenje šogorici i svekrvi jedino suđe i veš perem, a ovo glancanje kupaone i podova izbjegavam jer mi rekla doktorica mirovanje
Ja sam sva jaka izbacila,mislim ja ih ne diram i pocela sa laganijim i bez tih zagusljivih mirisa
Ja jos sve nekako,da mi brane brane,ali dok mogu sve polako,ne dam se..doma sam,nesto moram..ja prije sanitar nisam koristila,sad da,jer mi za kupaonice nije jak i cak fino mirisi i nastavit cu ubuduće..arf standard i meglio.a taj meglio du uzmite za djecju robicu,pospricat i nema sta ne skine..testirano
Ja čistim normalno ali zaštitim nos i usta sa maskom. Dodupe moj kikach je imao grozan atopijski dermatitis i reagirao je na sve i svašta te sam tada sve čistila sodom i octom.
Možda nam neke trudnice sutra i spol saznaju 🤗
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
A jel koja od vas farba kosu? Ja se trebam farbat, nisam se 3 mj ofarbala, kosa mi je uzas vec sad. Nisam htjela jer ne znam da li te kemikalije mogu nastetiti bebici?
Ja kad sam pitala ginekologa i frizerku ljudi mi se poceli smijat..kao da,nisu to vise farbe kao nekad..meni kosa jedva docekala,crna ko ugljen kako upila
A jel koja od vas farba kosu? Ja se trebam farbat, nisam se 3 mj ofarbala, kosa mi je uzas vec sad. Nisam htjela jer ne znam da li te kemikalije mogu nastetiti bebici?
Smiješ se farbati, meni moja doktorica rekla na prvom pregledu, kaže smijete se farbati, šminkati, lakirati nokte, slikati zube, ako treba i pluća, sexati se... E za sex se predomislila prošli put zbog niske posteljice(btw držite fige da se podigla)
Sortiraj odgovore
Najstariji