cure sretno sutra na pegledima ☺
ja evo sjedim i jedem opeeeeet,ajme vec danima imam takav apetit i sve mi je fino i ljubav prema hrani je neopisiva 😂😂😂😂😂
kolacic ja sa sinom sam bila sa 16tt tek +1kg i do kraja nabila 24kg 😆
tea ja sam sinoc mom rekla kako imam osjecaj da mi nige oticu tj listovi sad dali su kile ne znam tjesim se da nisu 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sretno sutra cure! 😊😘
S nogama zasad nemam problema ali leda me znaju bolit i nekidan me presjeklo u trbuhu kad sam se istegnula jace. Jedem ko termit, meni blagdani nisu zavrsili ocito 🙈
17.7. 💝💝
J@m@,kad je tebi pregled?
11.1. Konacnooooooo i sad me sogorica nazove da nakon pregleda ide mi kupit kolica,da nam olaksaju malo,sad sam sva happy
Baš sam bezobrazna, Tea i Kolačić sretno sutra na pregledina, loše čitam i pamtim.
Ja još ne otičem ali su mi u 1 T stopala znala biti kao slonovska.
Juhuuu Jama za kolica... Baš lijepo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke koje sutra idu na pregled sretnoo, javite nam kako se bebice razvijaju😊
Ja do cetvrtog,petog mjeseca nisam mislila uzimat,makar su sad na popustu,a kad zena ima volju..nama lakse malo.danas smi bacili racunicu za sve sta nam treba,maticar,beba pa vjenčanje,krstenje,auto,nova kuhinja,skoro me slagiralo i sad me ona tako razveselila
Hvala curke.. Jooj mislim da ni spavat neću od nestrpljenja ovaj put.. A pripreme(depiliranje) 'micice' su prošle mukotrpno.. Od trbuha ju ne vidim i teško mi se sagnut dole.. Ovan put sam uspnela, idući put e vjerujem🤔🤣😂
Hvala curke.. Jooj mislim da ni spavat neću od nestrpljenja ovaj put.. A pripreme(depiliranje) 'micice' su prošle mukotrpno.. Od trbuha ju ne vidim i teško mi se sagnut dole.. Ovan put sam uspnela, idući put e vjerujem🤔🤣😂
Sretno i vama drage moje koje sutra imate preglede😀.. I veselim se sličicama😁
Jooj i ja jedva cekam 18.1 tad idem na pregled ..sve me strah , uzasno mi danas slabo , glava me tako jako boli i baaas lose spavam 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji