Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Siječanj 2018. 22:15

Držimo fige za posteljicu i za sex 😎! Nisam znala za bojanje ali nakon ovog možda se okuražim na jedne pramenove 😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Siječanj 2018. 22:19

ivymicek

Držimo fige za posteljicu i za sex 😎! Nisam znala za bojanje ali nakon ovog možda se okuražim na jedne pramenove 😂.

😂😂😂😂🤣🤣🤣😉Tnx😘

bojana27
    07. Siječanj 2018. 22:23

Jooj moj bi se seksao a ja ne smijem veeec 4 mj nista 😂😂

07. Siječanj 2018. 22:25

Bojana Smenderovac

Jooj moj bi se seksao a ja ne smijem veeec 4 mj nista 😂😂

Lako meni za njega, 😂😂.. Nego meni već fali🤣😆

Mya
    07. Siječanj 2018. 22:26

Moj ni ne napinje,njemu je trudnoća i sad trbuh kako raste nesto najvrijednije,da kaze da bi bez njega koliko treba samo zbog bebe

bejb23
    07. Siječanj 2018. 22:32

Mom je apetit uvijek isti 😂😂😂😂
    Meni se cak i povecao pa smo sad tu negdje 🙈

💗Baby E💗

Romana33
    07. Siječanj 2018. 22:41

Vecer zenice... evo ja se nisam javljala nekoliko dana... bilo je dobrih a bilo je losih dana. Od zadnjeg pregleda, doktorica mi pojacala dozu duphastona 3x2.  No ja i dalje imam smedi iscjedak ili tamno zuti.. vise ni neznam. Sve do sinoc kad je bas sluzava tamna krv bila i to samo kod jednog odlaska na vc... uzass. I od poslje nista. Osim smedi iscjedak opet. I to bez bolova bilo ili grceva jakih. Mozda sam sama kriva, neznam. Namjestali smo kceri sobu dok je ona kod prijateljice bila i htjeli ju iznenaditi. I cijeli dan sam nesto muvala i na kraju sam radno stol pomikavala po sobi sama i stavljala zavjese, pa na stolac pa stolce dolje ..  i poslje sam to primjetila... mozda nije jer nikako se rjesiti tog iscjetka , a mozda je... na hitnu nisam isla, jer su mi rekli prosli put da bez grceva i bolova te jaceg krvarenja netreba dolaziti.  A posto mi samo to na jedanput islo, nisam isla nikud. Danas je relativno dobro. Pritisak lagani imam vec par dana, ko pred mengu. Sutra mi kontrola, bit cu 11+4. Sinoc nisam nista spavala. Cijelu noc sam more imala i brige. Strah me i na vc bilo ici. Neznam sto ocekivati ... bas sam u depri umjesto da sam sretna i vesela😣😣

Confused
    07. Siječanj 2018. 22:46

Sretno svima na pregledima sutra 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

K6789
    07. Siječanj 2018. 22:47

My life

Vecer zenice… evo ja se nisam javljala nekoliko dana… bilo je dobrih a bilo je losih dana. Od zadnjeg pregleda, doktorica mi pojacala dozu duphastona 3x2. No ja i dalje imam smedi iscjedak ili tamno zuti.. vise ni neznam. Sve do sinoc kad je bas sluzava tamna krv bila i to samo kod jednog odlaska na vc… uzass. I od poslje nista. Osim smedi iscjedak opet. I to bez bolova bilo ili grceva jakih. Mozda sam sama kriva, neznam. Namjestali smo kceri sobu dok je ona kod prijateljice bila i htjeli ju iznenaditi. I cijeli dan sam nesto muvala i na kraju sam radno stol pomikavala po sobi sama i stavljala zavjese, pa na stolac pa stolce dolje .. i poslje sam to primjetila… mozda nije jer nikako se rjesiti tog iscjetka , a mozda je… na hitnu nisam isla, jer su mi rekli prosli put da bez grceva i bolova te jaceg krvarenja netreba dolaziti. A posto mi samo to na jedanput islo, nisam isla nikud. Danas je relativno dobro. Pritisak lagani imam vec par dana, ko pred mengu. Sutra mi kontrola, bit cu 11+4. Sinoc nisam nista spavala. Cijelu noc sam more imala i brige. Strah me i na vc bilo ici. Neznam sto ocekivati … bas sam u depri umjesto da sam sretna i vesela😣😣

Draga, sretno sutra na kontroli. Vjerujem da ti nije lako, ali nemoj bit previse pod stresom. To sve povlači svoje. Što ti je doktorica rekla na smeđi iscjedak?

07. Siječanj 2018. 22:48

My life

Vecer zenice… evo ja se nisam javljala nekoliko dana… bilo je dobrih a bilo je losih dana. Od zadnjeg pregleda, doktorica mi pojacala dozu duphastona 3x2. No ja i dalje imam smedi iscjedak ili tamno zuti.. vise ni neznam. Sve do sinoc kad je bas sluzava tamna krv bila i to samo kod jednog odlaska na vc… uzass. I od poslje nista. Osim smedi iscjedak opet. I to bez bolova bilo ili grceva jakih. Mozda sam sama kriva, neznam. Namjestali smo kceri sobu dok je ona kod prijateljice bila i htjeli ju iznenaditi. I cijeli dan sam nesto muvala i na kraju sam radno stol pomikavala po sobi sama i stavljala zavjese, pa na stolac pa stolce dolje .. i poslje sam to primjetila… mozda nije jer nikako se rjesiti tog iscjetka , a mozda je… na hitnu nisam isla, jer su mi rekli prosli put da bez grceva i bolova te jaceg krvarenja netreba dolaziti. A posto mi samo to na jedanput islo, nisam isla nikud. Danas je relativno dobro. Pritisak lagani imam vec par dana, ko pred mengu. Sutra mi kontrola, bit cu 11+4. Sinoc nisam nista spavala. Cijelu noc sam more imala i brige. Strah me i na vc bilo ici. Neznam sto ocekivati … bas sam u depri umjesto da sam sretna i vesela😣😣

Nebi se smjela naprezati i fizički teško raditi draga, odmaraj i miruj. Sretno sutra na pregledu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.