Držimo fige za posteljicu i za sex 😎! Nisam znala za bojanje ali nakon ovog možda se okuražim na jedne pramenove 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Držimo fige za posteljicu i za sex 😎! Nisam znala za bojanje ali nakon ovog možda se okuražim na jedne pramenove 😂.
😂😂😂😂🤣🤣🤣😉Tnx😘
Jooj moj bi se seksao a ja ne smijem veeec 4 mj nista 😂😂
Lako meni za njega, 😂😂.. Nego meni već fali🤣😆
Moj ni ne napinje,njemu je trudnoća i sad trbuh kako raste nesto najvrijednije,da kaze da bi bez njega koliko treba samo zbog bebe
Mom je apetit uvijek isti 😂😂😂😂
Meni se cak i povecao pa smo sad tu negdje 🙈
💗Baby E💗
Vecer zenice... evo ja se nisam javljala nekoliko dana... bilo je dobrih a bilo je losih dana. Od zadnjeg pregleda, doktorica mi pojacala dozu duphastona 3x2. No ja i dalje imam smedi iscjedak ili tamno zuti.. vise ni neznam. Sve do sinoc kad je bas sluzava tamna krv bila i to samo kod jednog odlaska na vc... uzass. I od poslje nista. Osim smedi iscjedak opet. I to bez bolova bilo ili grceva jakih. Mozda sam sama kriva, neznam. Namjestali smo kceri sobu dok je ona kod prijateljice bila i htjeli ju iznenaditi. I cijeli dan sam nesto muvala i na kraju sam radno stol pomikavala po sobi sama i stavljala zavjese, pa na stolac pa stolce dolje .. i poslje sam to primjetila... mozda nije jer nikako se rjesiti tog iscjetka , a mozda je... na hitnu nisam isla, jer su mi rekli prosli put da bez grceva i bolova te jaceg krvarenja netreba dolaziti. A posto mi samo to na jedanput islo, nisam isla nikud. Danas je relativno dobro. Pritisak lagani imam vec par dana, ko pred mengu. Sutra mi kontrola, bit cu 11+4. Sinoc nisam nista spavala. Cijelu noc sam more imala i brige. Strah me i na vc bilo ici. Neznam sto ocekivati ... bas sam u depri umjesto da sam sretna i vesela😣😣
Sretno svima na pregledima sutra 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Vecer zenice… evo ja se nisam javljala nekoliko dana… bilo je dobrih a bilo je losih dana. Od zadnjeg pregleda, doktorica mi pojacala dozu duphastona 3x2. No ja i dalje imam smedi iscjedak ili tamno zuti.. vise ni neznam. Sve do sinoc kad je bas sluzava tamna krv bila i to samo kod jednog odlaska na vc… uzass. I od poslje nista. Osim smedi iscjedak opet. I to bez bolova bilo ili grceva jakih. Mozda sam sama kriva, neznam. Namjestali smo kceri sobu dok je ona kod prijateljice bila i htjeli ju iznenaditi. I cijeli dan sam nesto muvala i na kraju sam radno stol pomikavala po sobi sama i stavljala zavjese, pa na stolac pa stolce dolje .. i poslje sam to primjetila… mozda nije jer nikako se rjesiti tog iscjetka , a mozda je… na hitnu nisam isla, jer su mi rekli prosli put da bez grceva i bolova te jaceg krvarenja netreba dolaziti. A posto mi samo to na jedanput islo, nisam isla nikud. Danas je relativno dobro. Pritisak lagani imam vec par dana, ko pred mengu. Sutra mi kontrola, bit cu 11+4. Sinoc nisam nista spavala. Cijelu noc sam more imala i brige. Strah me i na vc bilo ici. Neznam sto ocekivati … bas sam u depri umjesto da sam sretna i vesela😣😣
Draga, sretno sutra na kontroli. Vjerujem da ti nije lako, ali nemoj bit previse pod stresom. To sve povlači svoje. Što ti je doktorica rekla na smeđi iscjedak?
Vecer zenice… evo ja se nisam javljala nekoliko dana… bilo je dobrih a bilo je losih dana. Od zadnjeg pregleda, doktorica mi pojacala dozu duphastona 3x2. No ja i dalje imam smedi iscjedak ili tamno zuti.. vise ni neznam. Sve do sinoc kad je bas sluzava tamna krv bila i to samo kod jednog odlaska na vc… uzass. I od poslje nista. Osim smedi iscjedak opet. I to bez bolova bilo ili grceva jakih. Mozda sam sama kriva, neznam. Namjestali smo kceri sobu dok je ona kod prijateljice bila i htjeli ju iznenaditi. I cijeli dan sam nesto muvala i na kraju sam radno stol pomikavala po sobi sama i stavljala zavjese, pa na stolac pa stolce dolje .. i poslje sam to primjetila… mozda nije jer nikako se rjesiti tog iscjetka , a mozda je… na hitnu nisam isla, jer su mi rekli prosli put da bez grceva i bolova te jaceg krvarenja netreba dolaziti. A posto mi samo to na jedanput islo, nisam isla nikud. Danas je relativno dobro. Pritisak lagani imam vec par dana, ko pred mengu. Sutra mi kontrola, bit cu 11+4. Sinoc nisam nista spavala. Cijelu noc sam more imala i brige. Strah me i na vc bilo ici. Neznam sto ocekivati … bas sam u depri umjesto da sam sretna i vesela😣😣
Nebi se smjela naprezati i fizički teško raditi draga, odmaraj i miruj. Sretno sutra na pregledu.
Sortiraj odgovore
Najstariji