Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    08. Siječanj 2018. 11:15

Tea draga prelijep je  Sunce malo! Čestitam na sinčini!
    Bojana ja sam do prije 3 tjedna bila u minusu 1,5kg, sad sam kroz blagdane to vratila i u petak kad sam se vagala sam na +0,4kg. Sad počela dobivati. Doktor mi je zadnji put rekao da se ne brinem, da ću od 20tt sigurno početi dobivati jer beba postaje teža. Treba samo pazit da prirast ne bude nagli zbog šećera, ostalo se ne treba opterećivati.

Honey
    08. Siječanj 2018. 11:16

Bojana imaš dolje u našim potpisima tickere gdje piše koji smo tt. Ja sam 18+3 danas.

bejb23
    08. Siječanj 2018. 11:18

Cestitaaaam Tea 😘🤗

💗Baby E💗

HappySeal
    08. Siječanj 2018. 11:24

Tea, imamo još jednog za momčad. Divan je!

Bojana, ja sam na +3. Na tickeru imaš koliko sam - 15+5 ko se ne varam. 

27.6. 💙

K6789
    08. Siječanj 2018. 11:34

Tea cestitam ti, predivan je😍

08. Siječanj 2018. 11:39

TeaC

TeaC

S

Drage zene, pogledajte ovog deckica lijepe glave 😂
    Sve je uredu, beba je divna, napreduje, doktor se smijao kako je zivahan. Mama je s kilama u granici normale, ne treba se brinut. Imam graf u trudnickoj knjizici po kojem mogu pratit dobivanje kila. Uglavnom presretna sam 💙

Čestitam draga na sinu😍😍😍😘😘😘, predivan je😍

08. Siječanj 2018. 11:45

Evo i mog malenog, nije mi baš neku sličicu ulovila al bitno da je sve ok, rastemo, 329grama, 18.39cm, i dalje apstinencija i mirovanje 😍😍😘💙

08. Siječanj 2018. 11:46
    08. Siječanj 2018. 11:48

I da, nadoknadila sam kile, 2 koje sam izgubila od početka i +2

Mya
    08. Siječanj 2018. 12:02

Cestitam,bitno da raste i sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.