Ena super za pregled.. Veselim sw sličici i super vijestima i bsš me zanima koliko ste teški i veliki.
Ja na 4d uvijek idem kod svog gina rako da ću i ovaj put tamo.
Što se tiče spavanja zaspim na lijevom boku a probudim se (kaže moj muž hrčeći ko medvjed) na leđima, iako podmetnem jastuk pod guzicu ali ga guzica zgura i okrenem se na leđa 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bok cure, evo i mene nakon izbivanja od par dana, sve sam pročitala, dobrodošle nove trudnice i bez panike, sve će biti okej. I meni je kao i TeaC, pregled sutra popodne. Tea, tvoja bušica je kao i moja ali ja imam samo +2kg pa se nadam da je s bebom sve oke.
.
Svima koji idu sutra na preglede držim fige! <3
Evo i mene
Prva trudnoca mjesec dana sam trudna
U njemackoj sam dakle i želim se vratit u Hrvatsku za stalno ujedno tamo i roditi dijete.
Znam svi kazu da mi je bolje ovdje roditi bit ce mi bolje radi svega ali stvarno ne zelim
E sad mene zanima koja su moja prava ovdje trenutna i sta mi je ciniti jer cemo ostati u njemackoj sigurno jos par mjeseci. Ujedno i radim
A stvarno neznam sta mi je ciniti
Dobro došla. Ne znam za prava ali možeš uputiti mail na hzzo koji će ti vrlo brzo odgovoriti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vaga kaze +4,5,penjem se polako,ali sigurno
pa da, to je neka normalna, mene strah da se previše ne udebljam jer mi je mama dobila u dvije trudnoće +25 kg za svaku, ali kako je krenulo, imat ću manjka kila... xD XD
Ena, Kolacic sretno nam sutra 💜
Kolacicu, ja sam ti niska i lako dobivam kile. Navecer imam ogroman trbuh, usudila bi se usporedit s Jamom i Enom cini mi se, a ujutro ovak kakti flat😂😂
Evo mi smo se vratili u Du, cijeli dan u autu, kriza mi otpala. Jeste li primjetile naticanje u nogama, mozda su se sam zdebljale, nisu natecene onako vodeno, ako me kuzite, jednostavno su cudne, valjda se kile rasporeduju. Od sutra kuhano, dosta je blagih dana 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Da, žali se i moja sestrična koja je tjedan dana duže trudna na noge. Tako da je moguće da su ti već krenule oticati. I ja sam za novu putovala pa me bolio trbuh (ja to kažem beba me boli). Lezi i odmaraj sve dok ne osjetiš da si se skroz oporavila.
Nista jos ne oticem i te kile su mi sve u trbuhu,nego kad secem duze,kao veceras osjetim da me zatezu leda,donji dio
Nista jos ne oticem i te kile su mi sve u trbuhu,nego kad secem duze,kao veceras osjetim da me zatezu leda,donji dio
e to i ja osjetim. I ako se naglo okrenem, onda osjetim da me strašno probode u trbuhu.:(
Sortiraj odgovore
Najstariji