Meni je stvarno žao što ste neke trudnice toliko preplašene i dozvoljavate se toliko brinuti. Toliko žena je u prošlosti rodilo bez ijedne trunke pojma o tome što se događa. I meni je prva trudnoća i nimalo se ne brinem, na internetu čitam svaki dan o svemu i držim se pozitivnih stvari jer ipak ne želim se stresirati jer bebica sve to osjeti. Sve je individualno od žene do žene i najbolje je samo pustiti da vidimo kako će nama biti. Biti trudan je po meni najveći blagoslov na ovom svijetu i ne želim provesti cijelu trudnoću u sekiranciji i misliti samo obo najgore!!!Samo pozitiva žene!
I sta je najbolje od svega, svim zenama u proslosti koje nisu ni imale mogucnosti koje danas mi imamo trudnoce su protekle uredno.. ja sam isto sa svime razbijala glavu, onda sam odlucila jednostavno pustit. U ovom razdoblju bi trebale uzivat u svakom trenutku, a ne citat po internetu i razmisljat hoce meni bit tako
Pa da! K'o što je @Blackie napisala, filtrirajmo google u uživajmo u ljepoti trudnoće :)
Roko💙 2.8.2018. 💙
A nazalost nisu svim zenama prije trudnoce bile uredne. Dapace, bilo je vise losih ishoda, samo se nije znalo zasto i pripisivalo se prirodnoj selekciji ili Bozjoj volji. Naravno da ne treba razbijati glavu unaprijed ali isto tako ako vec imamo dostupne informacije, ne treba zabijati ni glavu u pijesak.
Jednostavnije je biti 100% pozitivan kad nemas losa iskustva iza sebe i isto tako su skroz razumljivi trenutci panike kad postoje losa prijasnja iskustva. Sve je to normalno samo ne treba upasti u konstantan vrtlog briga i probati pronaci zdrav omjer proaktivnosti i uzivancije 😉
17.7. 💝💝
Slazem se sa Blackie. Curke samo pozitivno. Ne vjerujte svemu sto procitate i sve sto vam nije jasno ili vas muci pitajte gin. On ce vam reci bolje nego google i bilo koja stranica.
Nama je unatoc glavobolji na kraju ispao bas fin dan. Poslije rucka bili u setnji pa malo sveki isli iznenaditi i ona nek ostanemo na veceri tako da smo bili kod nje, doma dosli oko 22 i sad spavanac. Iako mi se jos ne spava. Hiperaktivna sam sad 😂
💗Baby E💗
A nazalost nisu svim zenama prije trudnoce bile uredne. Dapace, bilo je vise losih ishoda, samo se nije znalo zasto i pripisivalo se prirodnoj selekciji ili Bozjoj volji. Naravno da ne treba razbijati glavu unaprijed ali isto tako ako vec imamo dostupne informacije, ne treba zabijati ni glavu u pijesak.
Jednostavnije je biti 100% pozitivan kad nemas losa iskustva iza sebe i isto tako su skroz razumljivi trenutci panike kad postoje losa prijasnja iskustva. Sve je to normalno samo ne treba upasti u konstantan vrtlog briga i probati pronaci zdrav omjer proaktivnosti i uzivancije 😉
E i ovo potpisujem! 😀 i sad idem spavati. Sami cu jos napisati nesto za kraj, sto je meni doktor rekao i sto je jedina istina. Razvoj bebe je toliko kompleksan proces da ni ja a ni doktori ne mogu nista uciniti ako stane. Znaci nista. Ako srce stane nema spasa, ako se bubrezi ne razviju nema spasa. Doktori su najvise tu da mi mame prezivimo i da nam omoguce da sutra opet mozeno pokusati imati djecu. Surovo ali istinito. Zato i ja prihvacam pozitivu i cinim ono sto mogu, ne pusim, ne pijem, zdravo se hranim, krecem se, seksam se, uzivam i nadam se najboljem. Briga je uvijek tu i to je normalna majcinska. Laku noc cure i da nam svima bude sve ok. 😘
E i ovo potpisujem! 😀 i sad idem spavati. Sami cu jos napisati nesto za kraj, sto je meni doktor rekao i sto je jedina istina. Razvoj bebe je toliko kompleksan proces da ni ja a ni doktori ne mogu nista uciniti ako stane. Znaci nista. Ako srce stane nema spasa, ako se bubrezi ne razviju nema spasa. Doktori su najvise tu da mi mame prezivimo i da nam omoguce da sutra opet mozeno pokusati imati djecu. Surovo ali istinito. Zato i ja prihvacam pozitivu i cinim ono sto mogu, ne pusim, ne pijem, zdravo se hranim, krecem se, seksam se, uzivam i nadam se najboljem. Briga je uvijek tu i to je normalna majcinska. Laku noc cure i da nam svima bude sve ok. 😘
Realno i istinito!
A sve je to individualno , prva curka mi je ranije rodena , skoro umrle na porodu i ona i ja ..pa svasta nesto , zato sam mislila sa cu sada s tom spravicom biti pametnija ..ali nemam pravi taj baby watcher nego neki msm da sa e baya dobila ga ..a znam da nema tu spasa sta god da bude al naravno da se brinem uzasno ..i inace samo mirujem i lezim pa imam previse vremena za razmisljanje
Tako je Honey!
Laku noc 😘
Lijepo spavajte 😊
💗Baby E💗
A sve je to individualno , prva curka mi je ranije rodena , skoro umrle na porodu i ona i ja ..pa svasta nesto , zato sam mislila sa cu sada s tom spravicom biti pametnija ..ali nemam pravi taj baby watcher nego neki msm da sa e baya dobila ga ..a znam da nema tu spasa sta god da bude al naravno da se brinem uzasno ..i inace samo mirujem i lezim pa imam previse vremena za razmisljanje
Vjeruj mi da sto vise razmisljas to je gore. Moja sogorica je imala 2 spontana, skoro se je ziva pojela nakon drugog. Uskoro planiraju opet. Saznao se uzrok pobacaja pa se moze lijecit. I ona vec sad cita po internetu, dize knjige, istrazuje. Ja uvijek kazem da je dobro biti informiran, ali ne treba pretjerivati i forsati nesto. Bit ce kako bude. Vjerujem da te je strah, ali probaj pozitivno misliti i misli na to malo cudo koje nosis u sebi kako ces ga uskoro upoznati😊
Ufff ja nekako nisam misljenja da 'kako su zene prije' treba biti pravi stav. Samo mojoj baki je umrlo dvoje djece sto na porodu, sto par dana kasnije, a o spontanima se ni ne zna.
Treba se paziti, ali ne treba panicariti. U principu ako nema krvarenja ili ako bol nije bas jako duga i intenzivna je sve ok. Mene isto zna probosti, ali se ne ne obazirem jer sve drugo stima i nije stalno, vec jednom u tjedan dana kad bas izvodim neke kerefeke - protezem se, mijenjam posteljinu ili se sva uvijem na krevetu.
Mene opet lovi nesanica, lose spavam, jer sam navikla nekako pola na boku, pola na trbuhu i sad me grize savjest pa se budim u pola noci. Umara me strasno. I opet strasna zedjanja i suha koza. Ilustracije radi, jucer sam za rucak popila litru i pol jamnice, jos 0.75 navecer, a ostalo ni ne brojim.
I sto se tice FB, imam profil, ali ostajem na klokanici.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji