Pijem novalac, nije mi pretežak ni za probavu niti za želudac.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bas sam vas to htjela pitati i vidim da je to i tema!
Vitamini..
Jucer sam pitala do kad da pijem folnu i rekla je kroz cijelu trudnocu, ali da sad uzmem onu koja ima i omegu3.
E sad, ako je u tome samo stvarno folna i omega sta si mogu jos ovako nadodat. Je da su ovdje drugacije marke, ali cisto informacije radi, kad budem ispitivala u ljekarni jos da znam na sta obratit paznju!
I zanima me vase stajaliste o cjepivu protiv gripe! Iako cete, pretpostavljam biti vecinom, kao ja za 'ne bas'.
Jucer me pita jel mi zadnji put spominjala.....kao eto nek ja kako hocu, ali sad dolazi vrhunac epidemije, a i iza 12tj.se smijem cijepit i ako budem da treba onda i muz. I objasnila je da kao sama gripa nije opasna za bebu osim u slucaju da dobijem temp.40 i vise da onda tijelo moze reagirat na nacin da se pokusava rjesit ploda da opstane i da se izbori sa bolesti!😯
Ja sam onda pomislila ok hocu, a muz kad smo izasli kaze on bas i nebi.. I kaze sinoc Ajde pitaj na forumu sta one misle 😁
Ajme koliki post!😂
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutro od mojih 5 malih slatkih prstića! Mah mah 😍
Mah mah 👋 misicu🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ja se ne mislim i vec su mi doktori dali do znanja da kad padne snijeg i zaledi se sve da nek zaboravim ici po vani pa se nadam da me nece uhvatit,a i mama otkad je operirala,izvadila slezenu svake godine se cijepi i bude bolesna po tri,cetiri puta,prije ju je jednom uhvatilo a sad eto..svakom na odabir.vise vitamina i manje medu ljudima kad krene
Drage curke, izgleda da nam stiže još jedna ljetna bebica nakon godinu i 4-5 mjeseci čekanja, ma već sam prestala i brojati mjesece. Jucer prvi dan kašnjenja i veliki plus. Htjela sam najprije pitati idete li privatnom ili socijalnom ginicu? Radije bi išla privatnom ali muče me onda uputnice, bolovanje...sve cu duplo morat hodati ili...?
Ja cu reci samo ovo: jednom sam se cijepila nakon gripe i nakon toga svake godine me opere temperatura barem jednom. Do tad - nikad. Ne znam je li vezano ili nije, ali uzdam se u imunitet.
Sta se tice vitamina pitat cu svog veceras, pa vam javim, ali cini mi se da je on dosta anti-establishment. Kad sam ga pitala na pocetku dao mi je samo folnu koja ide preko hzzo-a i rekao da ne treba nista drugo. Prenatal sam uzimala na svoju ruku.
27.6. 💙
Drage curke, izgleda da nam stiže još jedna ljetna bebica nakon godinu i 4-5 mjeseci čekanja, ma već sam prestala i brojati mjesece. Jucer prvi dan kašnjenja i veliki plus. Htjela sam najprije pitati idete li privatnom ili socijalnom ginicu? Radije bi išla privatnom ali muče me onda uputnice, bolovanje…sve cu duplo morat hodati ili…?
Cestitam!
Uputnice kao i uputnicu za porod ti daje socijalni ginic. Ofc, mozes sve pretrage obavljati po privatnim labosima ali onda racunaj na poprilicne cifre.
Ja idem kod socijalca i ne bih ga mijenjala za nista. Porod planiram privatno kod Podobnika.
27.6. 💙
Hvala! A jel mi previse komplicirano da idem privatno na preglede a kod socijalne po uputnice, i jel bi mi bez problema uopce dala uputnice ako idem kod drugog dr.? I ja svima vama cestitam i zelim bezbrizne trudnoce, sa malim zakasnjenjem buduci sam se evo ukljucila pred kraj ljeta :)
Iskustva cura su razlicita. Neki ginici bez problema daju uputnice. Drugi traze da i oni obave pregled ili konzultacije prije izdavanja bilo kakvig papira i ne vole tu kombinaciju privatno/socijalno.
S jedne strane nama je gnjavaza, a s druge kuzim, jer ipak su odgovorni za nas kao pacijentice.
27.6. 💙
Hvala! A jel mi previse komplicirano da idem privatno na preglede a kod socijalne po uputnice, i jel bi mi bez problema uopce dala uputnice ako idem kod drugog dr.? I ja svima vama cestitam i zelim bezbrizne trudnoce, sa malim zakasnjenjem buduci sam se evo ukljucila pred kraj ljeta :)
Čestitam i dobrodosla,trud vam se konačno isplatio
Sortiraj odgovore
Najstariji