Dobro jutro dupličke!
Mina čestitke. Rita dobrodošla 🎉🎉🎉🎉. Bravo mamica i bebica.
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mina, cestitke na maloj princezi 🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉!
Rita, dobro nam dosla 🎉🎊❤️🍼!
Amy, super kindac izgleda 😍...
Arizona, bravo za slaganje! Moja ce prvo u kolijevku, posto ovaj malac od 2,5 god spava jos u kindicu, a nemam kud stavit dva, pa sam zato kupila kolijevku. Nismo ju jos slozili, stavit cu kad slozimo. Ak ne dodje beba prije kolijevke 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo nas, mala cupavica! 😍
Zao mi je curke al Riti se bas svidio datum i eto je 😆
Bas kako ste vi pisale ujutro, kazem ja muzu bas je lijep datum al nece frajerica van. Oprali cijeli stan, ja se okupala i oprala kosu i eto odlucala se ona 😊 bas kad smo sve zavrsili 😁
Jos ne mogu vjerovati da je ta struca moja 🤗💜
All of God’s grace in one tiny face 💟
I da, bas sam bezobrazna nisam vam se zahvalila na cestitkama, hvala vam 😘😘😘
I ako nisam AnaMarii cestitala, cestitam sad 🤗😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina, cestitke i brz oporavak 😘🎉, malena Rita je preslatka 😍
Anamaria ne znam jesam li čestitala al za svaki slučaj.. dvaput je dvaput.. 😁 cestitke i brz oporavak želim 😘
Mina, ajme kak je slatkaaa, a kolko koseeee 😍... Moji ni sa godinu nisu imali tolko 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Mina cestitam, super si to odradila
Rita je preslatka 🤩 😍 🤩
Brz oporavak 😘 😘 😘
Kakvo je stanje, ja imala jutros do 3 bh kontrakcije plus svakih 10 min odlazak na wc
Evo, konacno prospavana noc od 11 do 8 😊😊 isla sam pisati par puta, al sam zaspala brzo.
Mina, cestitke na malenoj Riti! Brz oporavak zelim 😊😉 curki sretno i zdravo djetinjstvo!
Ami, svi nam se guraju prek reda... ja sam rekla da je moj mali ocito previse inatljiv, svi mu govore da ide van pa on za inat nece 😉
Ja isto imam jaku lineu negru i oko pupka tamni krug 😋
Sutra imam pregled u TA opet, da bi me bar ostavili... al nema nikakvih simptoma 🙄
Arizona, bravo za tebe sto si sama slozila... ja nisam bas da bi sama slagala, nemam strpljenja. Imam decka i brata za takve stvari ☺
Ami, prekrasni je kinderbet... i ja bi legla nutra 😊
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji