Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    18. Kolovoz 2018. 16:25

Aaa Minaaa... 🤗🤗🤗 sretno..brzo i minimalno bolno zelim😄😄😍javi nam se..

url=https://lilypie.com]

18. Kolovoz 2018. 16:25

Nivami i mene je nešto boluckalo, ali sam i sva bila neka umorna i nikakva. I otišla lijepo leć, zaspala na cca sat vremena. Al prilikom okreta s jednog na drugi bok me baš zabolilo. I onda me muž probudio da je gotov ručak. Malo je reć da smo se ubili od hrane. Sad mogu i rodit ić, barem sam sita 😂😂 i mislim da ću se natrag leć kad se ovo malo slegne.
    Arizona ma lijepo odmaraj doma. A kako ti ctg ne očitava trudove? Jesu ti na onom papiru dvije krivulje ili samo jedna?
    Ami ja sam bila rekla da se zatvara kuhinja nakon što se detaljno očistila. Eno je opet spremna za čišćenje 😂 a to je pogotovo nakon što muž kuha 😁
    Marija meni se isto ne čini toliko niže, samo okruglije bušica.
    Danas mi komentirali moja mama i nona od muža da im se čini kao da se mrvicu moj spustio. Al ne vidim ja to. 

Majda23
    18. Kolovoz 2018. 16:26

AnaMaria cestitke na bebici 🎉🎉😘😘 mina sretnoooo, drzim fige 😊😘 

04.07. Matija 💜

18. Kolovoz 2018. 16:27

Mina sretnooo 😘😘🤞🤞 javi nam se 😁
    Sad sam već pomalo ljubomorna na ovakve izjave 😂😂

Mladamama98
    18. Kolovoz 2018. 16:28

Mina sretnooo

Arizona
    18. Kolovoz 2018. 16:29

Cokica jedna je krivulja.. i i samo je jedan onaj okrugli(ne znam kak se to zove) kaj prislonim na trbuh.. a cula sam da u radjani ima neki kao pojas di su ta dva okrugla..jedan za otkucaje i jedan za trudove.. i vidim ove mamice imaju dvije krivulje na papiru.. ali tamo te posalju na ctg samo ako ovaj ne izgleda dobro pa da ponovis..jer masine su im valjda stare i nikakve.. 

6xmama
    18. Kolovoz 2018. 16:32

Opala, evo bebice 😄... Sretno Mina, nek bude brzo i sto manje bolno 🤞... Cekamo lijepe vijesti! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

18. Kolovoz 2018. 16:34

Arizona kužim. Da, meni su do sad uvijek bila ta dva kruga, jedan za bebino srce, a drugi za kontrakcije maternice.
    Meni danas sestra kod doktorice po starinski slušala bebino srce, s nekim drvenim tuljcem. Ne znam zašto se to radi 

Arizona
    18. Kolovoz 2018. 16:39

Ja jos manje... al dobro da ti je slusala srce,a ne gurala tuljce negdje drugdje..ahahaha... 

18. Kolovoz 2018. 16:48

Arizona

Ja jos manje… al dobro da ti je slusala srce,a ne gurala tuljce negdje drugdje..ahahaha…

😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.