Ami, mos mislit ja sam cetiri decka rodila i sve prije termina, a curu sam prenesla 12 dana
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A to sam se i mislila,babske priče Cokica 41 + 2 bome fino
Ja sam bila uvjerena da ce biti lav, e sad bas nisam vise toliko
💙Bartol💙
Ja sam svoje dvoje tocno na termin rodila, a meni danas govori ova u trgovini garant je curica kad si presla termin njima se ne zuri van, eto bapskih prica 🤣🤪
Ja cijeli vrijeme lezim, imam stalno bolove kao da cu dobit menstruaciju, pa me bole leđa, a okretanje s boka na bok i dizanje na wc kao da me netko dole reze, ajme bol
Ej.. evo i mene.. bila na ctgu.. uredan.. i dalje radim na onoj glupoj masini koja ni nema za mjerit trudove.. bio je ovaj bezvezni doktor pa ga nisam htjela pitat zasto ne idem na ovaj ctg koji ocitava i trudove.. ionak sam sad svaki dan tamo.. sutra ctg+gledanje vode.. vidjet cemo jel sam se jos kaj otvorila..
Bas sam sugave volje.. u svadji s deckom..nista spavala .. vruce .. isla bi na plazu..bed mi je sama u ovakvoj situaciji..a ne bi njega pitala..mah..
Nivami..znaci samo sam ja pekmez za gledanje te vode..haha.. a dobro.. ti si ipak vise od mene otvorena..mozda zato?
Jucer mi je ovaj spaljeni doktor rekao da sperma otvara..bas tak je rekao.. haha.. i da "nek budem sa svojim covikom" hahaha.. da ove sve druge metode su onak.. a ovaj moj paranoican od proslog puta jer me sve bockalo poslije..trebala sam sutit.. ahh.. ionak smo u svadji..
Cokica..trbuh se cini okrugliji.. a ni meni moj ne izgleda ne znam kako spusteno..a mali je fixiran glavom ..a ne vidim bas razliku.. mozda ponekad mi se ucini .. ne znam vise nista.. bas sam sugave volje..mrzim kad se ne naspavam..
url=https://lilypie.com]
Pardon Marija..a me Cokica za trbuscic.. evo kak sam spaljena..ne mogu ni zapamtit proslu stranicu ko je pisao..
Ja mislim da ne znam nikoga tko je rodio na termin 😂😂 Super Nivami tvoji su tocni kao urice, gle dan je dug jos stigne 😁 Arizona znam da ima takvih dana jos pos ovakvim uvjetima tesko je biti skuliran, mene isto zivcira ova nesanica tj buđenje pa ne mogu zaspat pa toplo pa okreci se sa strane na stranu uzasss. Ja sam kuhala rucak, poslije mi mama nosi nesto kuhano varivo i neke paprike da imamo jos koji dan, i rekla sam sutra perem kuhinju generalka i od termina na dalje narucujemo dostavu ak treba svaki dan jer cu poludit 😂😂😂😭😭😭😭😭 Toplo je uzasno meni čak i s klimom,meni je uvijek prevruce pa ne znam ni dal to ovisi o temp vani boo..
💙Bartol💙
6xmama da li mozda znas koliko bebe dobivaju na kilazi zadnjih dana? Jel ono 200-300 grama po tjednu ili manje? Negdje kao da sam procitala da zadnja dva tjedna dobiju manje oko 100 do 150,pa gledala sam si trbuh prije ogromna sam si sad me strah kako cu rodit jos ce mi mali imat 5 kila samo ga hranim a on ne mrda😭😭
💙Bartol💙
Mislim da se nakon 38.tjedna usporava dobijanje na kilazi
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ami ja isto mislim da sam negdje procitala da pred kraj manje dobivaju na tezini... a kaj tebi kazu koliko ti beba ima? Ti mi imas jos manji trbuscic od mog.. mislim da trebas nositi titulu naj fit trudnice ljetnih beba😄
Kloke moje, meni puko vodenjak. Idem u bolnicu. Drzite mi fige 🤤🤤🤤
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji