😂😂😂😂 A ja sam presla Gospu, kak je krenulo vjer cu i 19.8 onda moram novi datum zacrtat. Ma da to spustanje trbuha bas nikako ne ovisi🙄

💙Bartol💙
Ma ja mislim da se to spustanje skuzi bas na onim skembama koje su visoko. Meni nikad nije ni bio visoko trbuh sa nijednim. Tvoj Marija isto nije visok, pa mislim da to nemres ni skuzit na takvom skembicu

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mene baka prije zvala i ja se nisam javila jer mi je mob bio u sobi pa je zvala mamu a ona na poslu i nije se stigla javit i ova pocela plakat da sam sigurno otisla u bolnicu da joj nitko nije javio. I onda sam je nazvala i smirivala hahah,pa mi je rekla da je ona oba sina prenijela i da muski se vecinom prenesu, babske price

💙Bartol💙
Ništa me za termin nisu pitali, tj kad je upisala datum ZM je pitala šta je stvarno danas 41+2. Pa sam rekla da je, ali je po uzv 18.8 tj danas 40tt. I nitko nije ama baš ništa komentirao. Ma tko će ga znat više. Jednog dana će izać valjda 😂
Ami, mos mislit ja sam cetiri decka rodila i sve prije termina, a curu sam prenesla 12 dana

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A to sam se i mislila,babske priče Cokica 41 + 2 bome fino
Ja sam bila uvjerena da ce biti lav, e sad bas nisam vise toliko

💙Bartol💙
Ja sam svoje dvoje tocno na termin rodila, a meni danas govori ova u trgovini garant je curica kad si presla termin njima se ne zuri van, eto bapskih prica 🤣🤪
Ja cijeli vrijeme lezim, imam stalno bolove kao da cu dobit menstruaciju, pa me bole leđa, a okretanje s boka na bok i dizanje na wc kao da me netko dole reze, ajme bol

Ej.. evo i mene.. bila na ctgu.. uredan.. i dalje radim na onoj glupoj masini koja ni nema za mjerit trudove.. bio je ovaj bezvezni doktor pa ga nisam htjela pitat zasto ne idem na ovaj ctg koji ocitava i trudove.. ionak sam sad svaki dan tamo.. sutra ctg+gledanje vode.. vidjet cemo jel sam se jos kaj otvorila..
Bas sam sugave volje.. u svadji s deckom..nista spavala .. vruce .. isla bi na plazu..bed mi je sama u ovakvoj situaciji..a ne bi njega pitala..mah..
Nivami..znaci samo sam ja pekmez za gledanje te vode..haha.. a dobro.. ti si ipak vise od mene otvorena..mozda zato?
Jucer mi je ovaj spaljeni doktor rekao da sperma otvara..bas tak je rekao.. haha.. i da "nek budem sa svojim covikom" hahaha.. da ove sve druge metode su onak.. a ovaj moj paranoican od proslog puta jer me sve bockalo poslije..trebala sam sutit.. ahh.. ionak smo u svadji..
Cokica..trbuh se cini okrugliji.. a ni meni moj ne izgleda ne znam kako spusteno..a mali je fixiran glavom ..a ne vidim bas razliku.. mozda ponekad mi se ucini .. ne znam vise nista.. bas sam sugave volje..mrzim kad se ne naspavam..

url=https://lilypie.com]
Pardon Marija..a me Cokica za trbuscic.. evo kak sam spaljena..ne mogu ni zapamtit proslu stranicu ko je pisao..

url=https://lilypie.com]
Ja mislim da ne znam nikoga tko je rodio na termin 😂😂 Super Nivami tvoji su tocni kao urice, gle dan je dug jos stigne 😁 Arizona znam da ima takvih dana jos pos ovakvim uvjetima tesko je biti skuliran, mene isto zivcira ova nesanica tj buđenje pa ne mogu zaspat pa toplo pa okreci se sa strane na stranu uzasss. Ja sam kuhala rucak, poslije mi mama nosi nesto kuhano varivo i neke paprike da imamo jos koji dan, i rekla sam sutra perem kuhinju generalka i od termina na dalje narucujemo dostavu ak treba svaki dan jer cu poludit 😂😂😂😭😭😭😭😭 Toplo je uzasno meni čak i s klimom,meni je uvijek prevruce pa ne znam ni dal to ovisi o temp vani boo..

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji