Ma neću ni komentirati ove fit trudnice 🤐🤐
Bolje da ne stavljam sliku. A meni u zadnjih tjedan dana cca iskočile strije baš po trbuhu 😭 a mazala sam ga. Al ja sam ionako sklona njima.
Sve smo ljubomorne na Minu 😂 nema više preko reda! Al samo nek ona lijepo izgura do kraja, možda je već i gotova 😁🤞
Ja sam inače ugodno popunjena, tako da meni se trbuh počeo baš kužit oko 20tt - 22tt. Baš se ne sjećam jer se nisam niti slikala nešto
Ma kakve strije otici ce to, ja se s nicime nisam mazala i nisam jos popucala. Inace se namazem s mlijekom za tijelo obicnim kad se sjetim tako i sad, al to mi uopce nije bilo na pameti mozda sam i ja malo popucala ispod al ne vidim 😂😂😂😂 zaista mi to nije bilo na pameti valjda od svih gluposti koje mi se vrte po glavi 😂😂😂😂
💙Bartol💙
Cokica ja onak anoreksicna sam ti imala strije od prije..a nikad nisam naglo izrasla il zdebljala se bas il smrsavila previse .. bas sam se bojala sad strija u trudnoci ..al trackala sam se s uljem svaki dan.. doduse..sad malo manje ovih dana.. stalno sam masna 😅.. al uzmi neko kvalitetno ulje..tipa od smilja i mazi s tim.. za mene ti je smilje spas za sve..
url=https://lilypie.com]
Ma mazala sam se ja ful dobrom i nekom skupom kremom, i ono od biobaze i bademovo ulje, al jednostavno valjda takva koža. Tko zna na šta bi ličila da se nisam mazala 😂 al ajde za ove strije barem znam da su s nekim dobrim razlogom 😁
Ja hvala Bogu nisam popucala, a nisam se ni mazala. Imam samo stare strije na nogama od prije par godina.
Mislim da o genetici ovisi hocemo li dobiti strije u trudnoci ili ne.
26.8. Ivan 💙💙
Da vam ja pokazem kaj su strije 😁... I to su sve iz prve trudnoce 🙄
badava mackanja i trackanja...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama ja vjerujem da ove kreme nista ne pomazu zato i nisam nista posebno kupovala, isla sam s tim ako popucam jbg ako ne super, al zato ja sam dobila lineu ogrooooomnu preko cijelog trbuha i pupak mi je okruzen nekom tamnom linijom onako kao velika kovanica bas dosta izrazeno tako da to je sve dosta individualno. Čak su mi sestre na odjelu rekle da tako jake linee izrazene znaju ostat al BMK 😂😂 Mislim sto cu, kao i za te strije, meni to nista nije strasno, ja ih po nogama imam dosta jos od puberteta i nekako mi je to normalno, pa i muski ih znaju imat
💙Bartol💙
Moja linea je ovaj put jeeedva vidljiva. S deckima mi je bila puno jaca
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Da pa uopce je ne vidim, evo jos jedna babska prica mozda jesu s muskima vise izrazene 😂😂😂
💙Bartol💙
Ma sve je to u rok službe kako bi se reklo 😁
Ja nemam uopće lineu, a eto kažu da je dečko 😂 koji večeras opet nabija lijevooo.
Sad sam se sjetila da dugo nisam vidjela našu tablicu s terminima, računovođa nam je prezauzet 😘😘 za Barbaru i Sebastiana
Sortiraj odgovore
Najstariji