Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    18. Kolovoz 2018. 18:33

Arizona ja sam prije bila ravna ko daska, ne mogu vjerovat da imam cice 😂😂😂 Imam samo u ormaru one push up grudnjake, morala sam si kupit ove laganije za dojenje i bila sam totalno zbunjena koji br i kako kupit kad nikad nisam tako kupovala😂😂 Daaa al twins buse 😍😍😁😎 Marija svi smo ljubomorni na Minu jos je preko reda isla, nije fer! 😂😂😂🙏🙏🙏😋

💙Bartol💙

Arizona
    18. Kolovoz 2018. 18:46

Mi cemo od ponedjeljka.. ja imam rok da bude lav..i da mi se u pon vrati ovaj doktor kojeg hocu.. 😀
    Ami 😂😂😂tak i ja..muka po grudnjacima.. ne znam brojeve..prije su mi i najmanji bili mali.. daska..daska.. evo moje slike sa 8+1 ..jos sam se napinjala tu ..brijala sam da se vec nekaj vidi😂😂😂 (malo sam zacrnila jer sam ipak gola) p.s. to je ona slika "pobegla iz F.  podruma" 

url=https://lilypie.com]

ami25
    18. Kolovoz 2018. 18:55

😂😂😂😂😂😂😂😂Umirem 8 tjedana i vec ima da skemba skoči 😂😂😂meni se poceo trbuh ocrtavat tek negdje s 18 do 20.luda sii 😂😂😂😎 

💙Bartol💙

Arizona
    18. Kolovoz 2018. 19:01

A bila sam euforicna😂😂.. malo bi se najela pa bi se gledala i mislila-vidis..vidis..vec se vidi malo..hahaha😂😂😂 naravno nis se zapravo nije vidjelo jos bar neko vrijeme..

18. Kolovoz 2018. 19:06

Ma neću ni komentirati ove fit trudnice 🤐🤐
    Bolje da ne stavljam sliku. A meni u zadnjih tjedan dana cca iskočile strije baš po trbuhu 😭 a mazala sam ga. Al ja sam ionako sklona njima.
    Sve smo ljubomorne na Minu 😂 nema više preko reda! Al samo nek ona lijepo izgura do kraja, možda je već i gotova 😁🤞
    Ja sam inače ugodno popunjena, tako da meni se trbuh počeo baš kužit oko 20tt - 22tt. Baš se ne sjećam jer se nisam niti slikala nešto

ami25
    18. Kolovoz 2018. 19:11

Ma kakve strije otici ce to, ja se s nicime nisam mazala i nisam jos popucala. Inace se namazem s mlijekom za tijelo obicnim kad se sjetim tako i sad, al to mi uopce nije bilo na pameti mozda sam i ja malo popucala ispod al ne vidim 😂😂😂😂 zaista mi to nije bilo na pameti valjda od svih gluposti koje mi se vrte po glavi 😂😂😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    18. Kolovoz 2018. 19:18

Cokica ja onak anoreksicna sam ti imala strije od prije..a nikad nisam naglo izrasla il zdebljala se bas il smrsavila previse .. bas sam se bojala sad strija u trudnoci ..al trackala sam se s uljem svaki dan.. doduse..sad malo manje ovih dana.. stalno sam masna 😅.. al uzmi neko kvalitetno ulje..tipa od smilja i mazi s tim.. za mene ti je smilje spas za sve.. 

18. Kolovoz 2018. 19:29

Ma mazala sam se ja ful dobrom i nekom skupom kremom, i ono od biobaze i bademovo ulje, al jednostavno valjda takva koža. Tko zna na šta bi ličila da se nisam mazala 😂 al ajde za ove strije barem znam da su s nekim dobrim razlogom 😁

Marijaa30
    18. Kolovoz 2018. 19:45

Ja hvala Bogu nisam popucala, a nisam se ni mazala. Imam samo stare strije na nogama od prije par godina.
    Mislim da o genetici ovisi hocemo li dobiti strije u trudnoci ili ne.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    18. Kolovoz 2018. 19:51

Da vam ja pokazem kaj su strije 😁... I to su sve iz prve trudnoce 🙄

badava mackanja i trackanja... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI