Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    17. Kolovoz 2018. 21:54

I Mateya sretan ti rodjendan..vjerujem najsretniji do sada 💕💕😀

url=https://lilypie.com]

17. Kolovoz 2018. 22:33

Nasmijala se ovom s prstima 😂😂😂
    A šta bi mi ovdje bez 6xmama 😁😘😘 zato neće Beata još van 😁
    Mateya1993 sretan rođendan 🎉🎉🎉🎂 i super za izlazak 😁
    Natar dakle ponedjeljak je dan D, sretnoo 🤗
    Ami čekamo upalu mišića 😂
    Arizona fit fit 😍😍
    Nivami isto lijepa bušica, ako nisam fulala ❤️
    Ne znam ako sam još što zaboravila komentirati
    Ja napokon isprobala peglu, nismo si još na ti 😂 i spremila se sutra za pregled. 

ami25
    17. Kolovoz 2018. 23:22

Evo ja dobila dojavu upravo da mi je frendica rodila, imala termin nakon mene naravno 😂😂 u Ri je rodila pa ti se Cokice raspitam malo dal je guzva i dal mozes krenut i tako 😂

💙Bartol💙

18. Kolovoz 2018. 00:04

ami25

Evo ja dobila dojavu upravo da mi je frendica rodila, imala termin nakon mene naravno 😂😂 u Ri je rodila pa ti se Cokice raspitam malo dal je guzva i dal mozes krenut i tako 😂

Pitaj pitaj, ne mogu više provjeriti jer mi je mama na go 😁
    Evo cure, ponoć je prošla, barem jedna beba mora van na ovako lijep datum 😂
    A moj kako nabija, otvorit će si rukom rupu s lijeve strane trbuha i tu izletit 😂

ami25
    18. Kolovoz 2018. 00:20

Trenutno stanje 😂😂😂

💙Bartol💙

ami25
    18. Kolovoz 2018. 00:21

Cokica moj si na desno kopa tunel, on valjda ne zna di je izlaz 😂😂😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    18. Kolovoz 2018. 00:52

Vidi Aminog buseka... mala loptica😍.. e kaze doktor dns da su bebi ledja uvijek na suprotnoj strani od onog di osjetis da kicka sa rukicama il nogicama.. i onda da lezim na toj strani di su ledja... 
    Moj se premjestio ledjima na desno... maloprije je kopao dolje 😅 ja rekla da bi 18. -og.. al nek jos priceka malo...krenula dns spremit kofer i taman nazvala frendica i opet nisam..hahaha

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    18. Kolovoz 2018. 05:29

Jutro 😊
    Ja sam luda vec, svako jutro se oko 5 budim i ne mogu vise spavati 🙄
    Nivami, lijepo se spustio busko, bude zacas 😊 a i mora....😎
    E ja imam osjecaj da bum jos duugo trudna 🤔 a nebrem vise.
    Ami, tak se moj zna nadici, mislim da mi to guzu dize gore. A najsmjesnije mi je kad ceskam trbuh tu di su mu leđa i guza, odmah se digne 🙂

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    18. Kolovoz 2018. 05:38

Jutro, Marija, evo i ja budna vec odavno, ubi me zgaravica nocas 😥... Nis ne pomaze, a taj Rennie je drek, zali boze novaca 😔. 
    Razmisljam da se idem stusirat, pa mozda posle jos malo zakunjam. 
    Danas je bas dobar datum, mogla bi koja danas delozirat bebaca 😉. 
    Amy, presmijesan busko. Moja se ne nadize tak al stalno se cijela nabije u desnu stranu trbuha, a lijevo prazno 😂..a trbuh sav u jednoj strani ko da je pijan 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    18. Kolovoz 2018. 05:39

Nivami, Cokica sretno na pregledima! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI