I Mateya sretan ti rodjendan..vjerujem najsretniji do sada 💕💕😀

url=https://lilypie.com]
Nasmijala se ovom s prstima 😂😂😂
A šta bi mi ovdje bez 6xmama 😁😘😘 zato neće Beata još van 😁
Mateya1993 sretan rođendan 🎉🎉🎉🎂 i super za izlazak 😁
Natar dakle ponedjeljak je dan D, sretnoo 🤗
Ami čekamo upalu mišića 😂
Arizona fit fit 😍😍
Nivami isto lijepa bušica, ako nisam fulala ❤️
Ne znam ako sam još što zaboravila komentirati
Ja napokon isprobala peglu, nismo si još na ti 😂 i spremila se sutra za pregled.
Evo ja dobila dojavu upravo da mi je frendica rodila, imala termin nakon mene naravno 😂😂 u Ri je rodila pa ti se Cokice raspitam malo dal je guzva i dal mozes krenut i tako 😂

💙Bartol💙
Evo ja dobila dojavu upravo da mi je frendica rodila, imala termin nakon mene naravno 😂😂 u Ri je rodila pa ti se Cokice raspitam malo dal je guzva i dal mozes krenut i tako 😂
Pitaj pitaj, ne mogu više provjeriti jer mi je mama na go 😁
Evo cure, ponoć je prošla, barem jedna beba mora van na ovako lijep datum 😂
A moj kako nabija, otvorit će si rukom rupu s lijeve strane trbuha i tu izletit 😂
Cokica moj si na desno kopa tunel, on valjda ne zna di je izlaz 😂😂😂😂

💙Bartol💙
Vidi Aminog buseka... mala loptica😍.. e kaze doktor dns da su bebi ledja uvijek na suprotnoj strani od onog di osjetis da kicka sa rukicama il nogicama.. i onda da lezim na toj strani di su ledja...
Moj se premjestio ledjima na desno... maloprije je kopao dolje 😅 ja rekla da bi 18. -og.. al nek jos priceka malo...krenula dns spremit kofer i taman nazvala frendica i opet nisam..hahaha

url=https://lilypie.com]
Jutro 😊
Ja sam luda vec, svako jutro se oko 5 budim i ne mogu vise spavati 🙄
Nivami, lijepo se spustio busko, bude zacas 😊 a i mora....😎
E ja imam osjecaj da bum jos duugo trudna 🤔 a nebrem vise.
Ami, tak se moj zna nadici, mislim da mi to guzu dize gore. A najsmjesnije mi je kad ceskam trbuh tu di su mu leđa i guza, odmah se digne 🙂

26.8. Ivan 💙💙
Jutro, Marija, evo i ja budna vec odavno, ubi me zgaravica nocas 😥... Nis ne pomaze, a taj Rennie je drek, zali boze novaca 😔.
Razmisljam da se idem stusirat, pa mozda posle jos malo zakunjam.
Danas je bas dobar datum, mogla bi koja danas delozirat bebaca 😉.
Amy, presmijesan busko. Moja se ne nadize tak al stalno se cijela nabije u desnu stranu trbuha, a lijevo prazno 😂..a trbuh sav u jednoj strani ko da je pijan 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami, Cokica sretno na pregledima!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji