Cokica moj si na desno kopa tunel, on valjda ne zna di je izlaz 😂😂😂😂
💙Bartol💙
Vidi Aminog buseka... mala loptica😍.. e kaze doktor dns da su bebi ledja uvijek na suprotnoj strani od onog di osjetis da kicka sa rukicama il nogicama.. i onda da lezim na toj strani di su ledja...
Moj se premjestio ledjima na desno... maloprije je kopao dolje 😅 ja rekla da bi 18. -og.. al nek jos priceka malo...krenula dns spremit kofer i taman nazvala frendica i opet nisam..hahaha
url=https://lilypie.com]
Jutro 😊
Ja sam luda vec, svako jutro se oko 5 budim i ne mogu vise spavati 🙄
Nivami, lijepo se spustio busko, bude zacas 😊 a i mora....😎
E ja imam osjecaj da bum jos duugo trudna 🤔 a nebrem vise.
Ami, tak se moj zna nadici, mislim da mi to guzu dize gore. A najsmjesnije mi je kad ceskam trbuh tu di su mu leđa i guza, odmah se digne 🙂
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, Marija, evo i ja budna vec odavno, ubi me zgaravica nocas 😥... Nis ne pomaze, a taj Rennie je drek, zali boze novaca 😔.
Razmisljam da se idem stusirat, pa mozda posle jos malo zakunjam.
Danas je bas dobar datum, mogla bi koja danas delozirat bebaca 😉.
Amy, presmijesan busko. Moja se ne nadize tak al stalno se cijela nabije u desnu stranu trbuha, a lijevo prazno 😂..a trbuh sav u jednoj strani ko da je pijan 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami, Cokica sretno na pregledima!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama, dobro jutro 😁 probaj se stusirati, mozda uspije... ja bi najrađe isla setati sad nekud 🙄
Meni je malac smjesteni na lijevoj strani, ko banana je sfrknuti 🙂
Da, curke sretno na pregledima 😊😊
Danas cu hodati, hodati i hodati... i sutra isto tak 😋
26.8. Ivan 💙💙
Jutro... i ja budna vec sat..valjam se po krevetu...luda sam..hocu spavatiiiiii... 6x mama ako imas jogurta probaj to za zgaravicu ..meni je znalo pomoci i digni jastuk na vise ako lezis..
Sretno svima na pregledima dns...
Idem probat jos žmirkat malo..mozda uspijem zaspati... 😌😫😌
url=https://lilypie.com]
Jutrooo
Niš nisam spavala koliko je ovaj moj hrkao 😭😭
Sad pojedem, pomalo se spremit pa prvo do grada na kavu 😁 pa onda pomalo na pregled
Ami lijepo se on podignuo 😂 A zatvorene smo pa ne vide svjetlo na kraju tunela i jadničci ne znaju di trebaju kopati 😂😂 pa tvoj ode udesno, moj ulijevo
Ja vani sad dok sam pokupila suhe ručnike, malo sam se i smrzla, baš puše
Jutro
Ranoranioci i spavalice 😘😘😘
Čokice sretno na pregledu, prvo uzivaj na kavi
😘😘
Ja se taman vozim put TA, tko zna koliko ce to potrajati, javim vam se s novim detaljima
Sortiraj odgovore
Najstariji