Uspjela sam zaspati na 2 sata jos 😊 do 8 😋
Mozda bi i dulje, al me probudila neka slabost, na povracanje mi je islo, al se smirilo.
Cokica i Nivami, cekamo izvjestaj!
26.8. Ivan 💙💙
Odspavala i ja od 7, nakon tusiranja i pranja kose do sad 😉...danas cu pokusat nekaj i speglat od onog vešeka kaj sam jucer oprala... Kolko mogu-a to je jako malo 😥
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Eto je sad 😂... To sad zato jer sam rekla da ona to ne radi 🤣
Jutro kloke, ja se isto probudila u 6 al nikako zaspat opet pa se vrti sa strane na stranu, pa nisam mob ni mogla uzet u ruku kad ne mogu ni prste savit 😂😂 i onda sam oko 7 opet zaspala do 9. Sretno na pregledima curke javite se 😘 A ovo sta se tice strane bebača 6xmama moj je isto stalno na desnoj ovako i cijelo vrijeme se dize ali i lupa me onako sa strane trbuha preko cijele desne strane a ne kuzim kako uspije dal je to onda ruka ili noga jer ako je guzom tako savijen onda bi me negdje gore trebalo lupkat, ma tko zna sta on radi 🙄🙄
💙Bartol💙
Obavila ctg, kaže trudovi svakih 7 min i pita me jel osjećam ja to. Ja kažem sestri da ne 😂😂 sad čekam za kod doktorice
Sve odradeno, ctg ocitava neke trudove Al ja to ne osjetim, tlak bio malo visok pa se mislili sta ce s mnom, kad su vidili da pada pustili me kuci da dodem opet za dva dana ako je krene sta
Opala, Cokice bude nekaj, bude 😁...
Nivami, kak je prosla amnioskopija 😁
6xmama to ona namjerno sad se zeli pokazat😂😂 cure znaci trudići neki postoje? Ajme znaci brzo bi to moglo 😍😍🙏 Mozda i kod tebe Cokica se okrene preko noći 😁
💙Bartol💙
Opala, Cokice bude nekaj, bude 😁…
Nivami, kak je prosla amnioskopija 😁
Nisam ni osjetila, trajalo deset sekundi😲😲
Sortiraj odgovore
Najstariji