6xmama, dobro jutro 😁 probaj se stusirati, mozda uspije... ja bi najrađe isla setati sad nekud 🙄
Meni je malac smjesteni na lijevoj strani, ko banana je sfrknuti 🙂
Da, curke sretno na pregledima 😊😊
Danas cu hodati, hodati i hodati... i sutra isto tak 😋

26.8. Ivan 💙💙
Jutro... i ja budna vec sat..valjam se po krevetu...luda sam..hocu spavatiiiiii... 6x mama ako imas jogurta probaj to za zgaravicu ..meni je znalo pomoci i digni jastuk na vise ako lezis..
Sretno svima na pregledima dns...
Idem probat jos žmirkat malo..mozda uspijem zaspati... 😌😫😌

url=https://lilypie.com]
Jutrooo
Niš nisam spavala koliko je ovaj moj hrkao 😭😭
Sad pojedem, pomalo se spremit pa prvo do grada na kavu 😁 pa onda pomalo na pregled
Ami lijepo se on podignuo 😂 A zatvorene smo pa ne vide svjetlo na kraju tunela i jadničci ne znaju di trebaju kopati 😂😂 pa tvoj ode udesno, moj ulijevo
Ja vani sad dok sam pokupila suhe ručnike, malo sam se i smrzla, baš puše
Jutro
Ranoranioci i spavalice 😘😘😘
Čokice sretno na pregledu, prvo uzivaj na kavi
😘😘
Ja se taman vozim put TA, tko zna koliko ce to potrajati, javim vam se s novim detaljima

Uspjela sam zaspati na 2 sata jos 😊 do 8 😋
Mozda bi i dulje, al me probudila neka slabost, na povracanje mi je islo, al se smirilo.
Cokica i Nivami, cekamo izvjestaj!

26.8. Ivan 💙💙
Odspavala i ja od 7, nakon tusiranja i pranja kose do sad 😉...danas cu pokusat nekaj i speglat od onog vešeka kaj sam jucer oprala... Kolko mogu-a to je jako malo 😥

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Eto je sad 😂... To sad zato jer sam rekla da ona to ne radi 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro kloke, ja se isto probudila u 6 al nikako zaspat opet pa se vrti sa strane na stranu, pa nisam mob ni mogla uzet u ruku kad ne mogu ni prste savit 😂😂 i onda sam oko 7 opet zaspala do 9. Sretno na pregledima curke javite se 😘 A ovo sta se tice strane bebača 6xmama moj je isto stalno na desnoj ovako i cijelo vrijeme se dize ali i lupa me onako sa strane trbuha preko cijele desne strane a ne kuzim kako uspije dal je to onda ruka ili noga jer ako je guzom tako savijen onda bi me negdje gore trebalo lupkat, ma tko zna sta on radi 🙄🙄

💙Bartol💙
Obavila ctg, kaže trudovi svakih 7 min i pita me jel osjećam ja to. Ja kažem sestri da ne 😂😂 sad čekam za kod doktorice
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji