Mateya, nije baš najdivnije iskustvo, al drago mi je da si ipak na kraju dobro i da je curka dobro! Ti ćeš se opopraviti, a sigurno ti je puno lakše dok vidiš svoju malenu, veliku curku pored sebe!
Cokica, lijepe su obje kolekcije! ja sam pripremila sve 56 i 62 veličine, to je oprano i u komodi čeka, a gore na tavanu u vakuum vreći imam još druge veličine. rekla sam svima da ne kupuju 56 i 62 :P
Javila mi je sad mama s posla da je pitala za moj nalaz za štitnjaču, smanjila se vrijednost TSH na 3.4, budu mi u ponedjeljak u bolnici rekli što i kako dalje, al mi je doktorica već napomenula da ću valjda još 4 tjedna piti eutyrox poslije poroda pa onda kontrola opet i ak bu dobro, više neću trebati.
26.8. Ivan 💙💙
Cokice, prekrasna obleka 😍
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica ajme divota je ovo od robice😍😍 Mali frajer usa robu nosi 🤣🤣🤣 Ok onda budemo novi datum postavile ja i ti 19.8 posto moj na Gospu nece doc, jos mu se neda a meni sutra bio bas divan datum! ❤️ Marija mi također imamo 56 i 62 vani oprano slozeno a ostalo čeka 😁 Arizona u petak termin kazes? 🙄 Ja mislim da kad torbu spremis bude krenulo zato pazi kada ces je spremit 😂
💙Bartol💙
Mateya sve ruzno i tesko je iza vas, sad uzivajte 😘😘😘
Čokice prekrasna odjeca, bit ce mali frajer😍😍
Marija super za nalaz, bude ti jos bolje 😘
Nista od nasih biranja datuma za sad, bas me zanima koja je sljedeća 🤔🤔
Kod nas napokon kisa pala i malo zahladilo, odmah sam dobila volju za ciscenjem
I ja spremila 56 i 62 u komodu.. 😁
Ami...da..vec sam rekla da mi je bed da ce odmah krenut ak slozim .. budem u petak mozda.. da dodje 18.-og kak sam si izabrala😄 a i ovaj vas 19. mi se isto svidja😉... sve dok je lav po horoskopu.. a sad ovaj moj govori da na kraju bas bude djevica jer to necemo.. jos se sprdamo da moze doc na datume kad mi 2 bivsa imaju rodjendan 😅😅😅nadam se da to bas ne bude od svih datuma..😒
url=https://lilypie.com]
Napokon sam uhvatila korak s vama 😅 najprije čestitam novim mamama 🎉🎉 a vidim da vas je malo od zadnjeg puta kad sam komentirala, stvarno su tvrdoglave i lijene ove nase ljetne bebe 😊 a onda cestitam trudnicama koje su uspjele sacuvati trudnocu do sigurnih tjedana, pogotovo našoj 6xmami i natar 😘😘 samo da se nadovezem na jednu temu, u vezi polozaja glavice, znam da ste komentirale i morala sam si premotati film u glavi i izgleda da je moj maleni izasao sa licem prema meni, sto mi naravno nitko nije rekao. Morala sam uzeti otpusno pismo i pise porodaj glavicom (tjemenom), ako koja zna sta to znaci? Idem iduci tjedan dokt pa cu pitati cisto iz znatizelje. Htjela sam reci da se ne zamarate s takvim stvarima, ja nisam znala, niti sam imala potrebe pitati a mozda i bolje, beba izaci mora, na bilo koji nacin, i normalno da ce boljeti. Najbitnije je da s bebom i vama bude dobro, a ostalo se zaboravi. To je to od mene 😂 Svima zelim sto brzi i bezbolniji porod i da nas se vec jednom pridruzite u/na (😵) drugoj temi. Puse od nas 😘😘
04.07. Matija 💜
Cokica likepa oblekica 🤗
Marijaa super za nalaz 🤗 ..biti ce to jos bolje
Arizona i ja mislim cim spakiras torbu da ce krenut 😊
12.08.2018. ❤
E da...frendice koje sam pitala a vecina je imala vise od dva poroda nemaju pojma kako su im bebe bile okrenute (da li licem prema ledima njihovim ili obrnuto) tak da stvarno mislim da se ne trebamo jos s tim zamarati..sve ce to biti ok 😊
12.08.2018. ❤
Nasa draga Arizona na sve misli i upucuje nas 😂😂🤭 Ja za to ne bi ni znala hahaha 😎😁 Al dodajemo jos stvari na panic list! Ja mislim kad dođem rodit da cu ih izbombardirat s pitanjima, najgora rodilja ikad.
💙Bartol💙
Marija super da pada štitnjača, a vjerujem da će se to sve vratit u normalu nakon poroda 🤞
Ami, kažeš 19.8? Može, nedjelja je, radni dan sam doma i može odmah doć patronažna 😂
Arizona, meni se isto čini da ti kad se spakiraš, to je to 😁
Nadam se samo da će mali gospodin uspjet obuć tu robicu 😁 ako ništa, za slikanje 😂
A ovim nekim frendicama koje su pitale sam isto rekla da ne kupuju male brojeve.
Nego, pričam ja danas s frendicom i kaže da je ona išla na inducirani. I kažem joj da mi onda lijepo sve detaljno kaže, a ona kaže samo, ne moraš sve znat 😁 rekla sam joj da me nije utješila 😂
A za poticanje trudova i ono hodanje po stepenicama, rekla mi svekrva nek onda idem sutra na Trsat pješke. Rekoh joj da mi se toliko ne žuri. Preko 500 stepenica, nema šanse.
Sad se idem onesvjestiti na kauč, pekla sam si zabatke i krumpir u pećnici. Baš lijepa lagana trudnička večera 😂 a i nekome u trbuhu se to valjda sviđa, ne staje s premještanjem lijevo desno
Sortiraj odgovore
Najstariji