Ami i ja ti onda zelim da ti se tvoja srecica rodi na djedov rodendan ❤
Mateya neka je sve dobro proslo..i hvala Bogu da su ti busili vodenjak da nisu vise cekali kad kazes da je voda bila zelena 😓sada uzivaj sa svojom curicom ❤

12.08.2018. ❤
Mateya, bitno da je sa curkom sve ok i da je sve dobro proslo, s obzirom na mekonijsku plodnu vodu... Sad je najgore iza tebe!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bok.. opet ste puno tipkale..citala sam kroz dan i naravno zaboravila...
Ne drzimo se rasporeda bas..onog svaki dan po jedna od ponedjeljka😅
Mateya drago mi je da je sve iza tebe i da si sa bebicom❤.. ali prica s poroda me prepala moram priznati.. pretpostavljam da si bez epiduralne jel?😓
Mene moj zezao jucer za trbuh..ali samo sam se bila prejela..dns je opet "normalne" velicine i nis me vise ne pika,a jos sam i 2 puta usisavala dns i cistila..prala ves..kuhala.. konacno i zadnji majstor obavio svoje-stavili vrata ona s mrezom na sobu da macka ne moze i da mozemo konacno kindac slozit.. torba jos nije slozena.. svaki dan odgadjam😒 napetost raste..termin u petak.. ne znam kaj bi mislila..

url=https://lilypie.com]
Ja sam isto čitala i zaboravila. Znam da mi je 6xmama ulila malo nade da je kraj blizu s obzirom na posteljicu 😁
Mateya, nadam se da ste brzo doma, a što se tiče poroda, sva sreća sve je dobro završilo 😘😘 baš danas je meni ginekologica nešto spomenula zelenu plodnu vodu ali sam zaboravila zašto.
I cure koje čekate Marije, nadam se da ćete ih dočekati sutra 🤞🤞
Ami, meni teta navija za 19.8 jer je njoj tad rođendan 😁
Ja sam išla raspakirati robicu iz Lidla od prošlog tjedna i ovo što mi je kuma donesla iz Amerike, i odmah sam bila bolje volje 😁

Mateya, nije baš najdivnije iskustvo, al drago mi je da si ipak na kraju dobro i da je curka dobro! Ti ćeš se opopraviti, a sigurno ti je puno lakše dok vidiš svoju malenu, veliku curku pored sebe!
Cokica, lijepe su obje kolekcije! ja sam pripremila sve 56 i 62 veličine, to je oprano i u komodi čeka, a gore na tavanu u vakuum vreći imam još druge veličine. rekla sam svima da ne kupuju 56 i 62 :P
Javila mi je sad mama s posla da je pitala za moj nalaz za štitnjaču, smanjila se vrijednost TSH na 3.4, budu mi u ponedjeljak u bolnici rekli što i kako dalje, al mi je doktorica već napomenula da ću valjda još 4 tjedna piti eutyrox poslije poroda pa onda kontrola opet i ak bu dobro, više neću trebati.

26.8. Ivan 💙💙
Cokice, prekrasna obleka 😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica ajme divota je ovo od robice😍😍 Mali frajer usa robu nosi 🤣🤣🤣 Ok onda budemo novi datum postavile ja i ti 19.8 posto moj na Gospu nece doc, jos mu se neda a meni sutra bio bas divan datum! ❤️ Marija mi također imamo 56 i 62 vani oprano slozeno a ostalo čeka 😁 Arizona u petak termin kazes? 🙄 Ja mislim da kad torbu spremis bude krenulo zato pazi kada ces je spremit 😂

💙Bartol💙
Mateya sve ruzno i tesko je iza vas, sad uzivajte 😘😘😘
Čokice prekrasna odjeca, bit ce mali frajer😍😍
Marija super za nalaz, bude ti jos bolje 😘
Nista od nasih biranja datuma za sad, bas me zanima koja je sljedeća 🤔🤔
Kod nas napokon kisa pala i malo zahladilo, odmah sam dobila volju za ciscenjem

I ja spremila 56 i 62 u komodu.. 😁
Ami...da..vec sam rekla da mi je bed da ce odmah krenut ak slozim .. budem u petak mozda.. da dodje 18.-og kak sam si izabrala😄 a i ovaj vas 19. mi se isto svidja😉... sve dok je lav po horoskopu.. a sad ovaj moj govori da na kraju bas bude djevica jer to necemo.. jos se sprdamo da moze doc na datume kad mi 2 bivsa imaju rodjendan 😅😅😅nadam se da to bas ne bude od svih datuma..😒

url=https://lilypie.com]
Napokon sam uhvatila korak s vama 😅 najprije čestitam novim mamama 🎉🎉 a vidim da vas je malo od zadnjeg puta kad sam komentirala, stvarno su tvrdoglave i lijene ove nase ljetne bebe 😊 a onda cestitam trudnicama koje su uspjele sacuvati trudnocu do sigurnih tjedana, pogotovo našoj 6xmami i natar 😘😘 samo da se nadovezem na jednu temu, u vezi polozaja glavice, znam da ste komentirale i morala sam si premotati film u glavi i izgleda da je moj maleni izasao sa licem prema meni, sto mi naravno nitko nije rekao. Morala sam uzeti otpusno pismo i pise porodaj glavicom (tjemenom), ako koja zna sta to znaci? Idem iduci tjedan dokt pa cu pitati cisto iz znatizelje. Htjela sam reci da se ne zamarate s takvim stvarima, ja nisam znala, niti sam imala potrebe pitati a mozda i bolje, beba izaci mora, na bilo koji nacin, i normalno da ce boljeti. Najbitnije je da s bebom i vama bude dobro, a ostalo se zaboravi. To je to od mene 😂 Svima zelim sto brzi i bezbolniji porod i da nas se vec jednom pridruzite u/na (😵) drugoj temi. Puse od nas 😘😘

04.07. Matija 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji