Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    21. Srpanj 2018. 12:32

Dan ljepotice.. dijelim sudbinu sa vama.. bolovi i kontrakcije, nesanica. Iščekivanje, normici i tako to.. 
    Dosadno mi ležati pa cistila sat vremena  i sad me toliko boli da sve mislim krenulo je 😂😏 
     Čekam da normic i mg počnu dijelovati..
    I meni prva trudnoća pa nervoza i napetost sad pred kraj.. probudim se svaku noć od 4-6 i onda ko sova zujam okolo.. mogle bi uvesti neko noćno dopisivanje 😂

Arizona
    21. Srpanj 2018. 12:38

Bok svima.. cestitke na novim bebama.. ja vas citam svakih par dana ali slabo se ukljucim jer ste toliko ufurane da nema sanse da sve zapamtim..nemoj te mi zamjeriti.. 
    Ja sam na 36+1 ..17.8.termin i sto vise citam vase price s poroda to me vise strah ..cujem da tu kod mene u bolnici bas ne daju epiduralnu i kad vidim sve te silne sate u trudovima..rijeci poput drip..rucno sirenje i sl. sva se preznojavam... 
    Mali mi je prosli cetvrtak  imao 2740g.. znaci dobio je pola kile u tocno 2 tjedna od proslog pregleda.. koliki ce biti do kraja.. ja sam mala i sitna i jedva podnesem kad me ginic pregledava za otvorenost..😯😯
    U naletu panike kupila sam ono ulje za masirat medjicu neki dan iako jos nisam pocela..
    Nemam ni torbu spremu! Sve mi je na pola po stanu...od kindaca do robe do stvari..do kolica..a panika raste.. Pomagajte...😅
    Kaj ima u vasim torbama ? Ja zasad kupila samo chicco uloske jedan paket i 2 paketa jednokratnih gacica.. znaci kaj jos trebam? Spavacice.. osobnu kozmetiku naravno.. za bebu pelene ..jel treba za bebaca i one kremice za guzu nosit u bolnicu? Imam jos i jastucice za bradavice i neki balzam isto za njih..da to isto nosim ili..grudnjacu za dojenje..da..ne..iako ih jos nisam kupila ker mi svi kazu kad dodje mlijeko da ce mi trebat sigurno broj veci nego sad? ? 
    Oprostite na citabi i  sirenju panike😅bas me opralo dns.. 
    I da.. jos mi ginic nije dao nikakve uputnice za bolnicu ctg i neke druge termine koje citam kod vas koje ne znam kaj znace.. zadnje je rekao doci za 2 tjedna (sto spada ovaj sad sljedeci tjedan) na redovni uzv i da mi uzme bris za sptreptokok... 

url=https://lilypie.com]

ami25
    21. Srpanj 2018. 12:47

Noemi evo vidim da su sve dezurne otprilike od 4 do 6,nista drugi put se javljam pa nek netko uskoci u razgovor 😂
    Arizona sve sta si rekla potpisujem, mene isto panika lovi od prica dripa sirenja svega😂😂😂al eto pozitivno u glavu pa kak bude. Jos mi je beba na zadak i cekam pregled sa vidim sta ce dr rec sljedece ili ce se bebac smilovat i okrenut se 🙏 za bolnicu imam isto sta si nabrojala, uzet cu grudnjak za dojit kad ga vec imam nek se nade, uzet cu pelene i malu kremicu za guzu ionako ne zauzima puno mjesta. Za to me valjda nije neka panika jako jer cu slat muza da kupuje i nosi ako sta fali tako da cemo se tu snac. 

💙Bartol💙

Arizona
    21. Srpanj 2018. 12:52

A kaj sa pregledima.. jel ides vec na taj ctg..koliko cesto su ti pregledi.. ? 
    Nadam se da ce ti se beba okrenuti ovih dana.. pa da bar to maknes s "panicnog popisa" .. 

• Maja82
    21. Srpanj 2018. 12:56

I mene panika pere..pogotovo po noci kad se zbudim 😁 to nam je vald svima isto.. Ne znam jel me vise frka poroda ili kad dodjemo kuci.. Ima iskustava koja me strase a ima i super prica pa si nekak mislim a vald ce brzo 😁
    Arizona ja sam torbu spakirala u 37.tj. i tad isla prvi put uTA tak da polako imas vremena za sve. Sl put ces kod svog rijesit bris i uzet sve uputnice, ma da ides i u 38tj u TA nije kasno - bas smo nekidan komentirale da ne znamo zas se uopce ide ranije ako si zatvorena.. za torbu - ulosci, pelene, mrezaste gace, ja sam uzela i podloge za prematanje iz DM, dva rucnika, 2 grudnjaka za dojenje i 1 paket blazinica, 3 spavacice, krema za guzu i paket vlaznih maramica, krema za bradavice purelan, kozmetika, 2 role obicnog i 1 vlazni wc papir. Nalazi punjac mob novcanik voda i coksa. 

ami25
    21. Srpanj 2018. 12:59

Hahahha bas panicni popis Vise ne znam cega se bojat mislim se ajde ak ostane tako ide carski pa bar necu porod morat prolazit i onda za minutu ma ne ipak ne bi to, da kao da ja mogu birat  Ovaj zadnji mjesec hormoni su na najvisem levelu. Ovako - kod mog ginica su do 37 tjedna pregledi 1x mjesecno a nakon 37 je jednom tjedno znaci do termina. Ako se prenese salje u bolnicu kamo su pregledi svaka 2 - 3 dana. Ginic nema ctg nego samo radi uzv i pretpostavljam gleda otvorenost i protoke, tako da mislim da tu nema panike prate oni sve to, a vidim da je svugdje drugacije po pricama al kod nas je jednostavno previse trudnica da bi se od 36 tjedna slale u bolnicu na preglede. Btw tu smo negdje s terminom pa cemo se 'tjesit'

💙Bartol💙

Arizona
    21. Srpanj 2018. 13:05

Maja ti si super spremna meni se cini..odmah sam napravila screenshot tvoje poruke da nekaj ne zaboravim..hahaha...
    Cekaj..kaj je TA? To je ono kad ides za taj ctg? Koliko cesto se to ide.. netko mi je rekao da zene idu cak skoro svaki dan..a da se to prije islo kao jednom do dva puta tjedno..  ja sam zatvorena skroz..do sada bar bila..jel to ima kakve veze? 
    I cure sa blizu terminom..kakve vi to bolove/lazne trudove imate?  Meni nista odredjeno.. nekad neugodni pritisak dolje..trbuh se zna stvrdnuti i vrlo malo me znalo zaboliti kao u menstruaciji.. bojim se kad ono pravo pocne da cu cvilit i zvat mamicu..😂

Arizona
    21. Srpanj 2018. 13:09

ami25

Hahahha bas panicni popisVise ne znam cega se bojat mislim se ajde ak ostane tako ide carski pa bar necu porod morat prolazit i onda za minutu ma ne ipak ne bi to, da kao da ja mogu biratOvaj zadnji mjesec hormoni su na najvisem levelu. Ovako - kod mog ginica su do 37 tjedna pregledi 1x mjesecno a nakon 37 je jednom tjedno znaci do termina. Ako se prenese salje u bolnicu kamo su pregledi svaka 2 - 3 dana. Ginic nema ctg nego samo radi uzv i pretpostavljam gleda otvorenost i protoke, tako da mislim da tu nema panike prate oni sve to, a vidim da je svugdje drugacije po pricama al kod nas je jednostavno previse trudnica da bi se od 36 tjedna slale u bolnicu na preglede. Btw tu smo negdje s terminom pa cemo se 'tjesit'

Ami..moja frendica ti je 2 puta isla na carski i kaze da bi uvijek potpisala tako roditi.. iako po svemu kaj sam citala me bi se dosta mama s njom slozilo..ali kad nju slusam ..njoj je bilo super.. pa sam sad ja na granici da ne znam da li da navijam da mali prijedje 4 kile pa da me salju na carski ili da se molim da bude manji da idem prirodno.. onda se sjetim da nema te epiduralne.. i onda se sjetim panicnog popisa jos😂

• Maja82
    21. Srpanj 2018. 13:27

Arizona

Maja ti si super spremna meni se cini..odmah sam napravila screenshot tvoje poruke da nekaj ne zaboravim..hahaha…
    Cekaj..kaj je TA? To je ono kad ides za taj ctg? Koliko cesto se to ide.. netko mi je rekao da zene idu cak skoro svaki dan..a da se to prije islo kao jednom do dva puta tjedno.. ja sam zatvorena skroz..do sada bar bila..jel to ima kakve veze?
    I cure sa blizu terminom..kakve vi to bolove/lazne trudove imate? Meni nista odredjeno.. nekad neugodni pritisak dolje..trbuh se zna stvrdnuti i vrlo malo me znalo zaboliti kao u menstruaciji.. bojim se kad ono pravo pocne da cu cvilit i zvat mamicu..😂

E sad sam spremna al kasno sam pocela.. TA je trudnicka ambulanta u bolnici, di ti rade ctg - meni to s 37tj nisu radili samo me pogledala uzv. Za tj dana znaci s 38 sam 1x radila ctg i to onda ides 1x tjedno do termina, a ak preneses mislim svako dva dana. Ali vidim da se razlikuje po bolnicama. Ugl imas vremena sam polako.
    Meni se isto stvrdne trbuh, ne mogu rec da jako boli..mislim vise kao neka nelagoda al duze mi traje nego prije sad zadnjih par tj. 

bejb23
    21. Srpanj 2018. 13:27

Samo da se javim i picim dalje. Kod nas je stanje isto. Kaze gin neka sami malo poradimo 😂 Nadam se da ce se uskoro pokrenit. 
    Panika i mene hvata. Tj nije panika vec strah hoce li sve biti u redu. Vjerujem da hoce. Ne razmisljam o tome hocu li izdrzati i hoce li biti bolno jer znam da je odgovor sigurno da i da ne mogu nista promjeniti, mora nekako van. Ali na kraju cijelog monologa i kaosa u glavi samoj sebi kazem da ce napokon biti s nama i bol ce se zaboraviti uz takvo zadovoljstvo, srecu i ljubav. ❤
    I vidim da ste se dotakle carski/prirodan porod, ja bih svakako prirodni. Voljela bih proci kroz to a i mislim da je oporavak puno laksi i brzi :) 
    Saljem puse svima. Cuvajte se 😘❤
    Greta dobro nam dosla. Mamice brz oporavak😘
    Bojana malena je bas slatka 😍 
    Sorry ako sam koga zaboravila😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.