Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Srpanj 2018. 16:45

Ami tako i mene moja pita kad da uzme godišnji 😂 a danas frendice da kad ću rodit da se izorganiziraju i skupe i profeštaju, jer je svaka na jednoj strani. Rekla sam im da bi i ja voljela znati pa da se i ja pripremim 😂
    A komodu bi najrađe krenula sama, al mi muž neće dat a sad je 2 tjedna doma. Jedino tko mi pada na pamet za sastavit je ili moj ili njegov brat. A ni jednog ni drugog nema u hrv do cca 15.8 😣
    Arizona, nadam se da ćete uspjet nekako mrežu staviti na vrata prije nego beba dođe. Nama pas dođe u sobu, ali sva sreća ne može u kolijevku. Jedino ne znam kako ga odviknuti od našeg kreveta. Mislim da je sad već kasno za to 😣

Arizona
    21. Srpanj 2018. 16:58

Ohh..da je samo mreza u pitanju ne bi tak ludovala.. ima jos toga po stanu😅
    Ali da..mreza mi je najvise zbog macke.. ne znam ni kako ce reagirati kad joj zabranim ulaz u sobu..nikad joj nista nisam uspijela zabraniti.. nadam se samo da ce voljeti bebu ..da ne bude ljubomorna.. jbga..dugodlaka je i bas mi je bed zbog dlaka..necu ni razmisljat kaj bude kad mali pocne puzat svuda..😥😥
    Ja mislim da nas frustrira to kaj bi najradje to sve same slozile.. ja bar tak gledam..ne da stalno moram nekog tlacit..pitat..pozurivat.. sto puta mi dodje..al jbga..ne smijes dizat tesko..itd..

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    21. Srpanj 2018. 17:01

Moja mama je medicinska sestra i slozila si je da u prva 2 tjedna 8.mjeseca odradi cijeli mjesec, a poslije bude koristila slobodne dane. Ja se nadam da bu nam to upalilo jer ja nemam blage veze o nicem.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    21. Srpanj 2018. 17:03

Arizona

Ohh..da je samo mreza u pitanju ne bi tak ludovala.. ima jos toga po stanu😅
    Ali da..mreza mi je najvise zbog macke.. ne znam ni kako ce reagirati kad joj zabranim ulaz u sobu..nikad joj nista nisam uspijela zabraniti.. nadam se samo da ce voljeti bebu ..da ne bude ljubomorna.. jbga..dugodlaka je i bas mi je bed zbog dlaka..necu ni razmisljat kaj bude kad mali pocne puzat svuda..😥😥
    Ja mislim da nas frustrira to kaj bi najradje to sve same slozile.. ja bar tak gledam..ne da stalno moram nekog tlacit..pitat..pozurivat.. sto puta mi dodje..al jbga..ne smijes dizat tesko..itd..

E mene to najvise zivcira. Ne mogu nista sama i stalno moram nekaj moljakati, a jos dok vidim da im se nedA... luda sam! A inace sam naucena da sama sve radim. Decko mi ima takav posao da ga bas nema pa onda vecinom gnjavim svoje doma.

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    21. Srpanj 2018. 17:05

I ja sam 2x knjigu procitala...cure nadam se da ce vam vasi muski sto prije napraviti sve jos sto trebaju tako da ne morate razmisljati o tim stvarima

12.08.2018. ❤

Arizona
    21. Srpanj 2018. 17:48

Mah..ti muski.. i onda se pita zasto zastajem u ducanima na odjelima sa alatom i busilicama..  a ja si mastam kak šerafim i bušim i sama slažem sve ! 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

ami25
    21. Srpanj 2018. 17:52

Hahah cure suosjecam, iako moj slozio sam sobicu jer sam ga natjerala prije, a da je sad to u djiru mislim da bi fasovao😂😂😂ionako mi govori da ne kuzi to ponasanje 1 dan sretna, 2 dan tuzna pa plačem pa zivcana i bahata i bezobrazna pa sam anđeo, valjda se sve izmixa 😂😂😂😥
    Marija ti jos mirujes dosta? Pitam evo jer mi se frendica javila da je sa 34 otvorena jagodicu prsta mislim da si i ti tak nes ako se ne varam. Ugl ona ima dogovorenu indukciju pocetkom 8 mj zbog zucnih i rekla je da bi rade da onda samo krene pa je luda sad. 

💙Bartol💙

Sunce25
    21. Srpanj 2018. 17:57

Draga Mamica, šaljem veliki dobrodošlicu tvojoj Princezi Greti na ovaj svijet , a tebi želim brz oporavak 💞
    Bojana stvarno ste premedene ! 😍
    Ja se iskreno ne zamaram previše oko poroda , kako bude bit će , sigurno da će boliti ali eto molim Boga nek mi olakša ako može . :)
    Evo i nas danas , točno 37. Tj 💞💞 

21.08.💞🎀

Noemi
    21. Srpanj 2018. 18:08

Sunce, čestitam na punom tjednu.. 😘
    Ja fino odspavala.. već vidim da će noćas biti besano.. pa se pijavljujem za chat party 😂

• Maja82
    21. Srpanj 2018. 18:32

E citam i ne mogu vjerovat.. mislila sam da samo ja ludujem po kuci i da bi sve sama obavila 😂 pa toliko bi brze stvari sama napravila, nemam zivaca 10 puta rec muzu da sastavi ovo daj iznesi ono..onda poludim i derem se il placem.komodu je sastavio da mogu robu slozit unutra al krevetic stoji vec 10 dana u kutiji.. i jos stoji. Mislim da ce ga slagat dok sam ja u bolnici kak je krenulo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.