Bila sam prije 2 tjedna, pa od tada je u biti panika pocela. Sad, vjerojatno bi bilo straha i da nisam bila😂 ma platila bi ako bi pomoglo, to nije upitno.Anamaria ti ces prije mene pa ces znat rec dal sto pomaze ☺️ Onda kupujemo!!! Mene mama pitala kad da uzme par dana GO da nam pomogne bar prvih par dana jer nemamo nikog blizu, e da sad kad bi ja znala kad cu rodit to bi bilo super😂😂

💙Bartol💙
Cestitke na puno tjednu 😊
Barbara, pročitala ja knjigu.. sad ću i drugi put al svejedno psiha radi sve u šesnaest 😁😏 valjda zato sto nisam očekivala carski pa mi je ovo novi moment..
Marija i moju majku pere već panika..stalno je na wcu 😂 ona je imala 2 prirodna poroda u ono vrijeme bez ikakvih epiduralnu i koječega i zna reci ma nije to nista.. sve žene to prežive.. a sad kako se bliži termin šora ju takva nervoza da ju ne mogu prepoznati.. i stalnoe pita jel osjećam bebu i sto pitanja. Dosadna mi je.. a valjda prvo unuče toliko iščekivano.. pa se boji i željno iščekuje..
Kleopatra koja si ti carica.. u terminu i sve laganini.. i mi smo mislili ostavit sve pripreme za kasnije.. al dr prognoziraju raniji porod pa smo sad malo sve na brzinu. Jučer po kolica, sljed tjedan po komodu.. torba je spremna, ja nisam.. i tako 😂

AnaMaria i ja sam prije bila osjetljiva zato se bojim tih gljivica.. doduse u trudnoci su me zaobisle..osim kad sam morala na pocetku piti antibiotik i onda su me tako napale da sad stvarno ne znam bi li riskirala s uljem..
Cokica ..kak tebe muci komoda tak mene muce vrata.. kupili smo neka vrata s mrezom koja treba sastavit i postavit na vrata od spavace sobe.. to stoji vec tjednima.. decko nema sav alat..ne zna bas ni slozit to..ja si mislim.. najradje bi sama..a ja jos manje znam..al me to probija.. dok se ne stave ta vrata ne mogu ni kindac slozit u sobu jer imamo macku i bojim se da ce htjet ic spavat unutra..a kad dodju vrata s mrezom mislim joj zabrabit pristup sobi..nek nas gleda kroz mrezu.. to mi je nekak lakse nego da joj zatvorim ova obicna vrata od sobe pa da luduje ispred jer je navikla biti s nama..a i gusim po noci ak nije neki protok zraka...

url=https://lilypie.com]
Ami tako i mene moja pita kad da uzme godišnji 😂 a danas frendice da kad ću rodit da se izorganiziraju i skupe i profeštaju, jer je svaka na jednoj strani. Rekla sam im da bi i ja voljela znati pa da se i ja pripremim 😂
A komodu bi najrađe krenula sama, al mi muž neće dat a sad je 2 tjedna doma. Jedino tko mi pada na pamet za sastavit je ili moj ili njegov brat. A ni jednog ni drugog nema u hrv do cca 15.8 😣
Arizona, nadam se da ćete uspjet nekako mrežu staviti na vrata prije nego beba dođe. Nama pas dođe u sobu, ali sva sreća ne može u kolijevku. Jedino ne znam kako ga odviknuti od našeg kreveta. Mislim da je sad već kasno za to 😣
Ohh..da je samo mreza u pitanju ne bi tak ludovala.. ima jos toga po stanu😅
Ali da..mreza mi je najvise zbog macke.. ne znam ni kako ce reagirati kad joj zabranim ulaz u sobu..nikad joj nista nisam uspijela zabraniti.. nadam se samo da ce voljeti bebu ..da ne bude ljubomorna.. jbga..dugodlaka je i bas mi je bed zbog dlaka..necu ni razmisljat kaj bude kad mali pocne puzat svuda..😥😥
Ja mislim da nas frustrira to kaj bi najradje to sve same slozile.. ja bar tak gledam..ne da stalno moram nekog tlacit..pitat..pozurivat.. sto puta mi dodje..al jbga..ne smijes dizat tesko..itd..

Moja mama je medicinska sestra i slozila si je da u prva 2 tjedna 8.mjeseca odradi cijeli mjesec, a poslije bude koristila slobodne dane. Ja se nadam da bu nam to upalilo jer ja nemam blage veze o nicem.

26.8. Ivan 💙💙
Ohh..da je samo mreza u pitanju ne bi tak ludovala.. ima jos toga po stanu😅
Ali da..mreza mi je najvise zbog macke.. ne znam ni kako ce reagirati kad joj zabranim ulaz u sobu..nikad joj nista nisam uspijela zabraniti.. nadam se samo da ce voljeti bebu ..da ne bude ljubomorna.. jbga..dugodlaka je i bas mi je bed zbog dlaka..necu ni razmisljat kaj bude kad mali pocne puzat svuda..😥😥
Ja mislim da nas frustrira to kaj bi najradje to sve same slozile.. ja bar tak gledam..ne da stalno moram nekog tlacit..pitat..pozurivat.. sto puta mi dodje..al jbga..ne smijes dizat tesko..itd..
E mene to najvise zivcira. Ne mogu nista sama i stalno moram nekaj moljakati, a jos dok vidim da im se nedA... luda sam! A inace sam naucena da sama sve radim. Decko mi ima takav posao da ga bas nema pa onda vecinom gnjavim svoje doma.

26.8. Ivan 💙💙
I ja sam 2x knjigu procitala...cure nadam se da ce vam vasi muski sto prije napraviti sve jos sto trebaju tako da ne morate razmisljati o tim stvarima

12.08.2018. ❤
Mah..ti muski.. i onda se pita zasto zastajem u ducanima na odjelima sa alatom i busilicama.. a ja si mastam kak šerafim i bušim i sama slažem sve ! 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji