Arizona pretpostavljam da je od ulja..jer mi je dr rekla da je najvjerojatnije od toga jel sva ta ulja mijenjaju ph ...ali ja sam inace malo osjetljivija na te gljivice tako da...ma vecina nije osjetljiva i malo sam cula prica da je nekome to ulje tako zasmetalo..al eto ja sam jedna od tih par 😞 joj i ja imam problem sa pakiranjem..uvijek uzmem previse stvari jer se ne mogu odlucit sta bi uzela sta ne pa spakiram cijeli ormar 🤣 Cokica kod tebe shou 🤣
12.08.2018. ❤
Cokice cestitke na punih 36!!!pametno da ste zaokupljeni s tim jer da ne mozda bi imala previse vremena za razmisljat o glupostima😂😂mi smo to rjesili, muz sastavio sobicak al bolje da smo pustili zasad. Ja si kupila sve za rodiliste al torba ceka otvorena valjda da se sama spremi. Maja tnx za popis sta si poslala i poslikala! Barbara samo ti uzivaj u malcu i prilagodbi🙏 Anamaria samo ti pisi, mene isto kopka dolje nekad bas imam filing da ce samo iskliznut. Da li ti gelovi pomazu sta? Cula sam za taj dianatal al kod nas u bolnici mislim da su ga tek prosle god poceli primjenjivat prije nisu.. I mene su hospitalizirali i stavili u sobu do rađaone pa sam svasta vidjela i mislim da je tu strah tek poceo.
💙Bartol💙
Hvala hvala al ja nedjeljom računam puni tjedan 😁 joj sad sam tako luda oko te komode, a ne mogu je sama sastaviti 😠😵 al sad me baš briga za sve, bitno da sam dočekala krevet barem na kratko 😁 a navečer kad legnem, ne mogu zaspat jer onda razmišljam o svemu i svačemu 😂 pa kako ćemo ovo, kako ćemo ono... I onda si mislim ne paničari, spavaj dok možeš 😂 idem bacit oko što rade muž i mama, jesu li pofarbali išta
Ami25 jel si sad u bolnici il si bila samo.na par dana? Nama je dr na tečaju u bolnici rekao da ima pozitivno mišljenje za te gelove samo su skupi dosta. Al možes na porod donjeti i ulje s kojim si doma masirala međicu a i oni imaju sterilno parafinsko ulje mislim..tako je bar kod nas..tj tako nam je receno
12.08.2018. ❤
Uh kolko ste se raspisale...
Ja za sad nemam neki preveliki strah, u biti ne razmisljam previse o porodu jer ne znam kaj me ceka. Imam samo jednu zelju-da mi ne maltretiraju malca 12 ili vise sati pa onda hitni carski. A sad ce mi u utorak doktorica valjda reci sto preporuca jer mi je na jednom od pregleda rekla da imam uske kosti zdjelice i da ce na zadnjem pregledu vidjeti za porod.
Barbara, sviđaju mi se te rijeci iz knjige, mislim da bi nam to trebala biti i misao vodilja do poroda, moramo biti pozitivne!
Kolko sam skuzila, moja mama se vise boji od mene... valjda zato jer zna kaj me ceka, ona je imala oba dva carska. Prvo mucenje, onda carski. A prije toga mjesec dana strogog mirovanja.
Cokica, cestitke na punih 36tt 😊
26.8. Ivan 💙💙
Cokica budu oni vec to slozili..joj lakse mi kad vidim da nisam jedina koje nema sve vec spremno
12.08.2018. ❤
Bila sam prije 2 tjedna, pa od tada je u biti panika pocela. Sad, vjerojatno bi bilo straha i da nisam bila😂 ma platila bi ako bi pomoglo, to nije upitno.Anamaria ti ces prije mene pa ces znat rec dal sto pomaze ☺️ Onda kupujemo!!! Mene mama pitala kad da uzme par dana GO da nam pomogne bar prvih par dana jer nemamo nikog blizu, e da sad kad bi ja znala kad cu rodit to bi bilo super😂😂
💙Bartol💙
Cestitke na puno tjednu 😊
Barbara, pročitala ja knjigu.. sad ću i drugi put al svejedno psiha radi sve u šesnaest 😁😏 valjda zato sto nisam očekivala carski pa mi je ovo novi moment..
Marija i moju majku pere već panika..stalno je na wcu 😂 ona je imala 2 prirodna poroda u ono vrijeme bez ikakvih epiduralnu i koječega i zna reci ma nije to nista.. sve žene to prežive.. a sad kako se bliži termin šora ju takva nervoza da ju ne mogu prepoznati.. i stalnoe pita jel osjećam bebu i sto pitanja. Dosadna mi je.. a valjda prvo unuče toliko iščekivano.. pa se boji i željno iščekuje..
Kleopatra koja si ti carica.. u terminu i sve laganini.. i mi smo mislili ostavit sve pripreme za kasnije.. al dr prognoziraju raniji porod pa smo sad malo sve na brzinu. Jučer po kolica, sljed tjedan po komodu.. torba je spremna, ja nisam.. i tako 😂
AnaMaria i ja sam prije bila osjetljiva zato se bojim tih gljivica.. doduse u trudnoci su me zaobisle..osim kad sam morala na pocetku piti antibiotik i onda su me tako napale da sad stvarno ne znam bi li riskirala s uljem..
Cokica ..kak tebe muci komoda tak mene muce vrata.. kupili smo neka vrata s mrezom koja treba sastavit i postavit na vrata od spavace sobe.. to stoji vec tjednima.. decko nema sav alat..ne zna bas ni slozit to..ja si mislim.. najradje bi sama..a ja jos manje znam..al me to probija.. dok se ne stave ta vrata ne mogu ni kindac slozit u sobu jer imamo macku i bojim se da ce htjet ic spavat unutra..a kad dodju vrata s mrezom mislim joj zabrabit pristup sobi..nek nas gleda kroz mrezu.. to mi je nekak lakse nego da joj zatvorim ova obicna vrata od sobe pa da luduje ispred jer je navikla biti s nama..a i gusim po noci ak nije neki protok zraka...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji