Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    17. Srpanj 2018. 11:22

Cokica ja se smijem s frendicom, termini su nam 1 dan razlike i onako si pisemo joj kad ce opet kisa past😂😂 ljudi su ludi ovdje je vrijeme full promjenjivo, malo sunce pa kisa pa oblačno nikako se stabilizirat, al jos malooo💪💪 brzo ce to🤗🤗

💙Bartol💙

17. Srpanj 2018. 11:51

Ja baš jučer komentirala mužu da nisam trudna da bi bila luda zbog vremena, a ovako mi super paše. Iduća 2 tjedna može bit malo bolje, dok je na godišnjem i ima me tko vozit na more 😂 

ami25
    17. Srpanj 2018. 12:08

Hahahah sve po želji,mozda i bude 

💙Bartol💙

Marijaa30
    17. Srpanj 2018. 12:54

Cokica

Ja baš jučer komentirala mužu da nisam trudna da bi bila luda zbog vremena, a ovako mi super paše. Iduća 2 tjedna može bit malo bolje, dok je na godišnjem i ima me tko vozit na more 😂

tak sam i ja rekla, da nisam trudna bi luda bila zbog vremena :P
    gledam svoju susjedu, ima 6 godina, kupili su joj ogroman bazen i složili ga već 15.6. mala se kupala možda 5 put do sad, luda je... a već je prošla sredina 7.mjeseca. prošle godine smo imale doma bazen ona i ja i stalno je bila kod mene, svaki dan smo se mogle kupati.

26.8. Ivan 💙💙

Noemi
    17. Srpanj 2018. 12:59

Drage cure, 
    Od sa imam vremena na pretek jer strogo mirujem pa da napišem pošten post sa dva prozora 😊.. iliti čitabu.. mislim sa je to Barbi rekla i izraz mi je precool 😁
    Pharmamana sretno i želim sto brzi i bezbolniji porod.. 😘 
    Mladamama cestitke na punom tjednu.. fit trudnica si 😍
    Nella cestitke na velikom dečku.. i super da je sve dobro prošlo.. sad se mazite i pazite.. ❤️ ti si radjala negdje vani ak Se dobro sjećam?!
    Bojana meni su rekli da obavezno nosim steznik da ne obude mlohava koza.. cure koje ste rodile jel ga koristila koja od vas?
    Cure drage hvala puno g, hvala puno na podršci.. makar znam da nemam veliki razlog za paniku, al imam jake bolove pa nije ugodno.. dobila sam za razvijanje pluća jer je vebq posjetama 34+5. A ovih 2800 kg mi je rekla dr da uzmem s rezervom jer i danas najmodernija tehnologija nazalost ne može dati točne mjere.. to smo se i mi ovdje uvjerili a gdje neće oni koji to rade svaki dan  
    Fistmammy kako si ti? 
    6x mama Svaka čast..još malo i u sigurnim si tjednima.. koliko sam shvatila vas cerviks je skroz nestao ak sam dobro shvatila.. moj je na 17mm ja se ne razumijem u te mjere puno jer mi je bio masala veliki pa nisam ni istraživala.. al znam samo da ima gornji i donji dio.. ovaj gdje ga mjere i dolje koliko je otvoreno...
    Tko ima preglede sretno i da krenu bebice koje su u visokim tjednima 😘❤️🤗

pharmamma
    17. Srpanj 2018. 13:13

Samo da vam se javim,dobila i drugu dozu gela,ali još nema pravog pomaka..ovaj Mr.C odbija popustiti do kraja,pravih trudova još nema..zapravo je najgore kaj boli cijelo vrijeme..podnošljivo je,ali umara

• ivanolora
    17. Srpanj 2018. 13:29

pharmamma

Samo da vam se javim,dobila i drugu dozu gela,ali još nema pravog pomaka..ovaj Mr.C odbija popustiti do kraja,pravih trudova još nema..zapravo je najgore kaj boli cijelo vrijeme..podnošljivo je,ali umara

Drži se i sretno 😘😘

ami25
    17. Srpanj 2018. 13:36

Pharma drzi seee

💙Bartol💙

Marijaa30
    17. Srpanj 2018. 13:41

Pharma, drži se! 

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    17. Srpanj 2018. 13:43

Pharma drzi se 🤞🤞🤞 krene to uskoro
    Jesu ti rekli kakva je procedura oko epidurala i clexana, indukcija... odnosno kad si primila zadnju bocu i kad primas prvu nakon poroda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.