Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    17. Srpanj 2018. 08:01

Nella čestitam 🎉🎉💙💙

Marijaa30
    17. Srpanj 2018. 08:03

Nella, cestitam na malom Mateju! U biti, Matej je pravi veliki decko 😁 brz oporavak ti zelim, a Mateju sretno i zdravo djetinjstvo!
    Mladamama, lijepi busko 😁
    Meni danas puna 35tt, poslije stavim slikicu!
    Pharma, jos jedanput sretno!
    Ostale, ako koja ima danas pregled, sretno! 😁

26.8. Ivan 💙💙

WinniethePooh
    17. Srpanj 2018. 08:03

6xmama

Jutro, cure!
    Pharma, sretno, mislimo na tebe danas!
    Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂.
    Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪… Nek budemo tako jos barem 2 🙏…
    WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru?

Curka je dobro, još je u inkubatoru, dobila malo infuzije i hrane je kroz cjevčicu. Ja pokušavam masažom potaknuti stvaranje mlijeka. Jučer sam ju prvi put primila na prsa, ali s dojenjem jos malo čekaju. Ja se dobro osjećam, samo baš ne mogu dugo sjediti zbog reza. 
    Sretno ostalim mama koje su u bolnici i pred terminom. 💪

17. Srpanj 2018. 08:04

NellaM

Drage klokanice dobro vam jutro! Samo da vam javim, stigao je Matej, mala velika mirišljava štruca sreće 💙💙 Doceakali smo trudove, odradili ih par sati i carski, kako smo na kraju dogovorili, i sreća da jesmo jer mis je 4330g i 59cm ☺️👶
    Rodio se u subotu taman pred ponoć, ali tek danas sam uspjela (nakon par bezuspješnih pokušaja) dovršit post da vam se javim, a pratit vas nisam nikako uspjela.
    Ne znam jel ima još koja bebica, Vidim po ovoj zadnjoj stranici da ima i danas bebica na putu, sretno mame ❤️
    Želim vam svima do kraja da izgurate sto lakše, mame cuvalice vama posebno sretno 🤞🏻❤️
    Mi vam šaljemo veliku pusu i Pokušat ću vas citat, bas ste mi falile ali evo za sad odjava od nas dvoje I pusa svim mamama i bebama 😊😘❤️❤️❤️

Čestitam draga od srca 😍😍😍😍,veelika momčina je to😍😍😍😍,bit će košarkaš 😊,odmarajte i mazite se a tebi želim čim brži oporavak 😘😍🤗

mamica1985
    17. Srpanj 2018. 08:09

Nella - ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 💖
    Mene ostavljaju u bolnici do sutra ujutro, imala sam par jakih trudova pa su stali pa me zele pratiti do sutra 😠

ivymicek
    17. Srpanj 2018. 08:09

Čestitke Nella, dobrodošao Matej! Stvarno pravi dečko.. želim ti što brži oporavak.
    Mlada mama 😍😍, preslatki busho.
    Winnie još malo pa čete vas dvije uživati... Šaljemo pozitivne vibrice 😘😘😘
    Pusice šaljemo moj mali mish i ja ❤️❤️❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Srpanj 2018. 08:11

mamica1985

Nella - ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 💖
    Mene ostavljaju u bolnici do sutra ujutro, imala sam par jakih trudova pa su stali pa me zele pratiti do sutra 😠

Zekaju te bez veze. Držimo fige da nebude trudova dok ne dodes doma otuširaš se kak se spada, ozdepiliraš i pomaziš sa curkicom.
    Šaljem pozitivne vibrice 🤞🤞😍😍😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    17. Srpanj 2018. 08:11

Jutro 
    NellaM cestitam, veliki dječak, uzivaj sa svojim smotuljkom i brzo se i oporavi 😘😘💐💐
    Pharmamama sretno, da bude brzo i sta manje bolno 🤞🤞🤞🤞
    Mladamama busko je 😍😍, super izgledas
    Marija sretno ti 35tj😘😘
    Sretno svima danas na pregledima 😘 

Rubia
    17. Srpanj 2018. 08:13

Nella CESTITAM na malom velikom princu 💙💙💙 a tebi brz oporavak 💕💕💕

6xmama
    17. Srpanj 2018. 08:33

Nella, cestitke na velikom dečku 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉! 
    Matej, dobro nam došao! 💙
    Mladamamica, lijepi busko! 
    Ja se sad ni ne slikam kad sam stalno u krevetu 😑... 
    WinnieThePooh, ma to je super, dobro je curka, malo valjda dok ne razvije sucking motion, pa ces ju moc dojit... Jel joj daju dudu, obicno s tim poticu razvijanje cicanja kod nedonoščadi. Doc ce mlijeko, mozda malo kasnije jer ju ne mozes dojit. Jel imas izdajalicu pa da probas svaka 2 h tipa desetak minuta vuc sa njom? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.