Nella, cestitam na malom Mateju! U biti, Matej je pravi veliki decko 😁 brz oporavak ti zelim, a Mateju sretno i zdravo djetinjstvo!
Mladamama, lijepi busko 😁
Meni danas puna 35tt, poslije stavim slikicu!
Pharma, jos jedanput sretno!
Ostale, ako koja ima danas pregled, sretno! 😁
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
Pharma, sretno, mislimo na tebe danas!
Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂.
Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪… Nek budemo tako jos barem 2 🙏…
WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru?
Curka je dobro, još je u inkubatoru, dobila malo infuzije i hrane je kroz cjevčicu. Ja pokušavam masažom potaknuti stvaranje mlijeka. Jučer sam ju prvi put primila na prsa, ali s dojenjem jos malo čekaju. Ja se dobro osjećam, samo baš ne mogu dugo sjediti zbog reza.
Sretno ostalim mama koje su u bolnici i pred terminom. 💪
Drage klokanice dobro vam jutro! Samo da vam javim, stigao je Matej, mala velika mirišljava štruca sreće 💙💙 Doceakali smo trudove, odradili ih par sati i carski, kako smo na kraju dogovorili, i sreća da jesmo jer mis je 4330g i 59cm ☺️👶
Rodio se u subotu taman pred ponoć, ali tek danas sam uspjela (nakon par bezuspješnih pokušaja) dovršit post da vam se javim, a pratit vas nisam nikako uspjela.
Ne znam jel ima još koja bebica, Vidim po ovoj zadnjoj stranici da ima i danas bebica na putu, sretno mame ❤️
Želim vam svima do kraja da izgurate sto lakše, mame cuvalice vama posebno sretno 🤞🏻❤️
Mi vam šaljemo veliku pusu i Pokušat ću vas citat, bas ste mi falile ali evo za sad odjava od nas dvoje I pusa svim mamama i bebama 😊😘❤️❤️❤️
Čestitam draga od srca 😍😍😍😍,veelika momčina je to😍😍😍😍,bit će košarkaš 😊,odmarajte i mazite se a tebi želim čim brži oporavak 😘😍🤗
Nella - ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 💖
Mene ostavljaju u bolnici do sutra ujutro, imala sam par jakih trudova pa su stali pa me zele pratiti do sutra 😠
Čestitke Nella, dobrodošao Matej! Stvarno pravi dečko.. želim ti što brži oporavak.
Mlada mama 😍😍, preslatki busho.
Winnie još malo pa čete vas dvije uživati... Šaljemo pozitivne vibrice 😘😘😘
Pusice šaljemo moj mali mish i ja ❤️❤️❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nella - ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 💖
Mene ostavljaju u bolnici do sutra ujutro, imala sam par jakih trudova pa su stali pa me zele pratiti do sutra 😠
Zekaju te bez veze. Držimo fige da nebude trudova dok ne dodes doma otuširaš se kak se spada, ozdepiliraš i pomaziš sa curkicom.
Šaljem pozitivne vibrice 🤞🤞😍😍😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
NellaM cestitam, veliki dječak, uzivaj sa svojim smotuljkom i brzo se i oporavi 😘😘💐💐
Pharmamama sretno, da bude brzo i sta manje bolno 🤞🤞🤞🤞
Mladamama busko je 😍😍, super izgledas
Marija sretno ti 35tj😘😘
Sretno svima danas na pregledima 😘
Nella, cestitke na velikom dečku 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉!
Matej, dobro nam došao! 💙
Mladamamica, lijepi busko!
Ja se sad ni ne slikam kad sam stalno u krevetu 😑...
WinnieThePooh, ma to je super, dobro je curka, malo valjda dok ne razvije sucking motion, pa ces ju moc dojit... Jel joj daju dudu, obicno s tim poticu razvijanje cicanja kod nedonoščadi. Doc ce mlijeko, mozda malo kasnije jer ju ne mozes dojit. Jel imas izdajalicu pa da probas svaka 2 h tipa desetak minuta vuc sa njom?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji