Evo,čekam da sestra dođe po mene pa da idemo u predrađaonu..izgleda da će im biti živahan dan jer su već sad dvije curke tamo 😁
Pharma - sretno!!! Da bude brzo i skolski!!!
Moja cimerica s kojom sam lezala na patologiji krajem 6.mj. rodila jucer, dan smo razlike s terminom. Ja bi da oni mene fino sad puste doma nakon vizite da se u miru otusiram, depiliram, najedem i popijem kavu kao covjek i pomazim sa starijom curkom i onda natrag fino roditi. Bilo je sinoc prije spavanja par jakih trudova preko 120, ali samo par, noc i jutro sad mirni.
Jutro, cure!
Pharma, sretno, mislimo na tebe danas!
Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂.
Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪... Nek budemo tako jos barem 2 🙏...
WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno Pharma... 🤞🤞🤞
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma sretno!!!
Mamica drzim fige da te puste da se fino spremis i vratis tip-top za porod 😁
Bojana27 mislim da je to ono sto nas sve vec unaprijed muci, hoces neces nesto svakom kasnije ostane negdje..ako nista ta koza i celulit. Ali moras si dati malo vremena,mislim da 6 tj treba da se maternica smanji i vezivno tkivo vrati u normalu, a tek onda lagano pocinju misici. Jos do prvog pregleda gin polako..a onda ak je sve ok mozes pocet i malo vise hodat ili vjezbat, a i vise cete sigurno izlazit po vani cim jos bebica malo naraste
Pharma sretnoo
6xmama bit će još 2 tjedna, Neda se tvoja curka
Nama je danas isto 32 tjedna pa stavljam slikicu
Jutro, cure!
Pharma, sretno, mislimo na tebe danas!
Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂.
Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪… Nek budemo tako jos barem 2 🙏…
WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru?
Moja hoce do kraja ocito iskoristiti placeni puni pansion 😂
Eto tebe jos malo u sigurnim tjednima, ja sam uvjerena da ides preko 37 tt 😘
Pharmaaaa sretno , u mislima si 😊 nek prođe sto brže i da čim manje boli 😊👍
Mamica1985 a tebi želim da te puste doma da se lijepo fizički i psihički pripremis i da to onda samo od sebe lijepo krene :)
Ove naše bebe su bas prava ljetna djeca , sve polako i laganini , samo nek su nam sve žive i zdrave !
💞
21.08.💞🎀
Hvala cure 😘 samo krenulo nije hahahah a bome se ni naspavala nisam jer je cimi hrkala cijelu noć 😩😩 na kraju sam u 1 isla tražiš slušalice od moba i stavila si muziku,jastuk preko glave i tek tak uspjela zaspati
Draga sretno i brzo,čim bezbolnije 😘,mislim na tebe ❤️ i držim fige 😘
Drage klokanice dobro vam jutro! Samo da vam javim, stigao je Matej, mala velika mirišljava štruca sreće 💙💙 Doceakali smo trudove, odradili ih par sati i carski, kako smo na kraju dogovorili, i sreća da jesmo jer mis je 4330g i 59cm ☺️👶
Rodio se u subotu taman pred ponoć, ali tek danas sam uspjela (nakon par bezuspješnih pokušaja) dovršit post da vam se javim, a pratit vas nisam nikako uspjela.
Ne znam jel ima još koja bebica, Vidim po ovoj zadnjoj stranici da ima i danas bebica na putu, sretno mame ❤️
Želim vam svima do kraja da izgurate sto lakše, mame cuvalice vama posebno sretno 🤞🏻❤️
Mi vam šaljemo veliku pusu i Pokušat ću vas citat, bas ste mi falile ali evo za sad odjava od nas dvoje I pusa svim mamama i bebama 😊😘❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji