Pharma sretnooo 😍😍😍😍
Dal je koja frustrirana ostatkom kila od poroda ? Meni je trbuh kao da cu rodit svaki cas i bas sam tuzna sva i 🤮
Ali rodila si prije 4 tjedna. Ne može splasnut samo tako. Još se i organi vračaju na svoje mjesto. Ja sam i mlohava i koža mi je naborana na trbuhu i vidljiva je linea negra i guzica mi je veća 😂 i celulit je još tu. Niš mi ne smeta bude otišlo i bude se zateglo i budem vježbala. Ali samo polako.. ti si jedna lijepa žena bez obzira na trbuh. No sikiriki i uživaj u svojim bebicama 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala cure 😘 samo krenulo nije hahahah a bome se ni naspavala nisam jer je cimi hrkala cijelu noć 😩😩 na kraju sam u 1 isla tražiš slušalice od moba i stavila si muziku,jastuk preko glave i tek tak uspjela zaspati

Evo,čekam da sestra dođe po mene pa da idemo u predrađaonu..izgleda da će im biti živahan dan jer su već sad dvije curke tamo 😁

Pharma - sretno!!! Da bude brzo i skolski!!!
Moja cimerica s kojom sam lezala na patologiji krajem 6.mj. rodila jucer, dan smo razlike s terminom. Ja bi da oni mene fino sad puste doma nakon vizite da se u miru otusiram, depiliram, najedem i popijem kavu kao covjek i pomazim sa starijom curkom i onda natrag fino roditi. Bilo je sinoc prije spavanja par jakih trudova preko 120, ali samo par, noc i jutro sad mirni.

Jutro, cure!
Pharma, sretno, mislimo na tebe danas!
Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂.
Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪... Nek budemo tako jos barem 2 🙏...
WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno Pharma... 🤞🤞🤞

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma sretno!!!
Mamica drzim fige da te puste da se fino spremis i vratis tip-top za porod 😁
Bojana27 mislim da je to ono sto nas sve vec unaprijed muci, hoces neces nesto svakom kasnije ostane negdje..ako nista ta koza i celulit. Ali moras si dati malo vremena,mislim da 6 tj treba da se maternica smanji i vezivno tkivo vrati u normalu, a tek onda lagano pocinju misici. Jos do prvog pregleda gin polako..a onda ak je sve ok mozes pocet i malo vise hodat ili vjezbat, a i vise cete sigurno izlazit po vani cim jos bebica malo naraste

Pharma sretnoo
6xmama bit će još 2 tjedna, Neda se tvoja curka
Nama je danas isto 32 tjedna pa stavljam slikicu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji