Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    17. Srpanj 2018. 05:54

Evo,čekam da sestra dođe po mene pa da idemo u predrađaonu..izgleda da će im biti živahan dan jer su već sad dvije curke tamo 😁

mamica1985
    17. Srpanj 2018. 06:26

Pharma - sretno!!! Da bude brzo i skolski!!!
    Moja cimerica s kojom sam lezala na patologiji krajem 6.mj. rodila jucer, dan smo razlike s terminom. Ja bi da oni mene fino sad puste doma nakon vizite da se u miru otusiram, depiliram, najedem i popijem kavu kao covjek i pomazim sa starijom curkom i onda natrag fino roditi. Bilo je sinoc prije spavanja par jakih trudova preko 120, ali samo par, noc i jutro sad mirni.

6xmama
    17. Srpanj 2018. 06:47

Jutro, cure! 
    Pharma, sretno, mislimo na tebe danas! 
    Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂. 
    Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪... Nek budemo tako jos barem 2 🙏... 
    WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    17. Srpanj 2018. 07:09

Sretno Pharma... 🤞🤞🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    17. Srpanj 2018. 07:19

Pharma sretno!!!
    Mamica drzim fige da te puste da se fino spremis i vratis tip-top za porod 😁
    Bojana27 mislim da je to ono sto nas sve vec unaprijed muci, hoces neces nesto svakom kasnije ostane negdje..ako nista ta koza i celulit. Ali moras si dati malo vremena,mislim da 6 tj treba da se maternica smanji i vezivno tkivo vrati u normalu, a tek onda lagano pocinju misici. Jos do prvog pregleda gin polako..a onda ak je sve ok mozes pocet i malo vise hodat ili vjezbat, a i vise cete sigurno izlazit po vani cim jos bebica malo naraste

Mladamama98
    17. Srpanj 2018. 07:20

Pharma sretnoo 
    6xmama bit će još 2 tjedna, Neda se tvoja curka 
    Nama je danas isto 32 tjedna pa stavljam slikicu

mamica1985
    17. Srpanj 2018. 07:25

6xmama

Jutro, cure!
    Pharma, sretno, mislimo na tebe danas!
    Mamica, tvoja se nikak odlucit, jel bi il ne bi 😂.
    Evo nama danas 32 tjedna 🎉💪… Nek budemo tako jos barem 2 🙏…
    WinnieThePooh, kako je malecka? Jel jos u inkubatoru?

Moja hoce do kraja ocito iskoristiti placeni puni pansion 😂
    Eto tebe jos malo u sigurnim tjednima, ja sam uvjerena da ides preko 37 tt 😘

Sunce25
    17. Srpanj 2018. 07:47

Pharmaaaa sretno , u mislima si 😊 nek prođe sto brže i  da čim manje boli 😊👍
    Mamica1985 a tebi želim da te puste doma da se lijepo fizički i psihički pripremis i da to onda samo od sebe lijepo krene :) 
    Ove naše bebe su bas prava ljetna djeca , sve polako i laganini , samo nek su nam sve žive i zdrave ! 
    💞

21.08.💞🎀

17. Srpanj 2018. 07:47

pharmamma

Hvala cure 😘 samo krenulo nije hahahah a bome se ni naspavala nisam jer je cimi hrkala cijelu noć 😩😩 na kraju sam u 1 isla tražiš slušalice od moba i stavila si muziku,jastuk preko glave i tek tak uspjela zaspati

Draga sretno i brzo,čim bezbolnije 😘,mislim na tebe ❤️ i držim fige 😘

• NellaM
    17. Srpanj 2018. 07:56

Drage klokanice dobro vam jutro! Samo da vam javim, stigao je Matej, mala velika mirišljava štruca sreće 💙💙 Doceakali smo trudove, odradili ih par sati i carski, kako smo na kraju dogovorili, i sreća da jesmo jer mis je 4330g i 59cm ☺️👶
    Rodio se u subotu taman pred ponoć, ali tek danas sam uspjela (nakon par bezuspješnih pokušaja) dovršit post da vam se javim, a pratit vas nisam nikako uspjela. 
    Ne znam jel ima još koja bebica, Vidim po ovoj zadnjoj stranici da ima i danas bebica na putu, sretno mame ❤️ 
    Želim vam svima do kraja da izgurate sto lakše, mame cuvalice vama posebno sretno 🤞🏻❤️ 
    Mi vam šaljemo veliku pusu i Pokušat ću vas citat, bas ste mi falile ali evo za sad odjava od nas dvoje I pusa svim mamama i bebama 😊😘❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.