Nella cestitam na velikom princu!! 🎊🎊🎊🎊Stvarno velika i dugacka beba!! 😍😍😍🤗🤗🤗🤗 Zelim ti sto brzi oporavak
Pharma sretno sretno sretno!!! Nek bude sto brze i bezbolnije
Mamica samo strpljivo, ako su vec trudovi bili tu neka krene i zavrsi sto prije pa ces kuci 😊
Mladamama cestitam na upisu faksa! Zelim ti svu srecu i dobru organizaciju, da ti se sve poslozi i bude vremena za faks, bebu! I busa je 😍
Winne vibrici za bebu i tebe, da sto prije skupa uzivate😘😘
6xmama evo joj jedan tjedan je tu 💪💪 Sve je lakse odbrojavati ☺😘
Puse i pozdravi svima😘😘 i sretno ko ima pregled 😘
Nella cestitkeeee 🎉🎉🎉 pravi veliki dečko 💙
Kod mene ležanje uz ctgi čekanje,lako prohodna za prst ali su me još ručno širili jer je dio cerviksa još tvrd..pregled ponovno za 2 sata
Nella cestitkeeee 🎉🎉🎉 pravi veliki dečko 💙
Kod mene ležanje uz ctgi čekanje,lako prohodna za prst ali su me još ručno širili jer je dio cerviksa još tvrd..pregled ponovno za 2 sata
Ajmo Pharmamama možeš ti to !!uskoro ćeš držati svoju princezu u rukama , najgore je pretpostavljam to iščekivanje ali proci će i to 💞🎀
Draga Nela čestitke na velikom dječaku :) tebi želim brzzzz oporavak💙
21.08.💞🎀
Nella čestitke,ajme kako veliki dečkooo!!! svaka čast,nek je ziv i zdrav!
Mladamama slatki mali bušo
6xmama bas se veselim svakom mom punom tjednu jer znam da isti dan i ti imas, evo krecemo u 33-ći!!!
Mamica sad ce to nadam se brzo, znaci ipak ostajes,drzi se!!! I brzo je sve gotovo i uzivate
Ja u jednom trenu imam filing da mi je sutra termin a u drugom da nikad nece doci Ima koja mama da usporedi ovako visoke tjedne po najvecoj vrucini,mislim da bi po zimi pjevala od sreće kakvo je sad stanje
💙Bartol💙
Ami, ja sam bas govorila da mogu biti sretna kaj jos nema pravog ljeta, maksimalne temp kod nas su za sad 28 stupnjeva i kad je tak, ne mogu disati vec... a da je ko lani, prek 30 svaki dan, riknula bi.
Al jos malo, ti lijepo u hlad i noge u more 😁
26.8. Ivan 💙💙
Al ovdje je toliko sparnooo i tezak zrak da ja jedva disem Čak bi rađe da je sunce i przi al da je normalno za disat,ufff
💙Bartol💙
I meni je u kuci grozno sparno i samo se svicam, ja palim klimu na odvlazivanje pa je bolje, inace bi krepala tu u krevetu...
Amy, da od sutra u 33.,samo brojim i molim Boga za svaki novi dan i svaku vecer mu zahvalim za jos jedan dan.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
NellaM čestitam na lijepom velikom dečku 💙💙🎉🎉 a tebi želim brz oporavak
Pharma i tebi sretno i da se što prije družiš sa svojom princezom ❤️❤️😘😘😘🤞
Čestitke na punim tjednima, a posebno 6xmama 🎉🎉🎉
I lijepa bušica je bila 😍
Mamica baš te zeza cura, oće pa neće van 😁 nadam se da ćeš se i ti brzo družiti sa svojom princezom ❤️
Ami super je da nema onog pravog pravog ljeta jer mislim da bi umrla. Dosta su mi ove sparine tu i tamo i super je kad kiša padne. Barem u Rijeci 😂 Pula je ipak puno sunčanija i s ljepšim vremenom. Al još malooo i gotove smo i mi 😁
2 tjedna ce proletit, sjecam se kad si sa 26,27 rekla novi milestone 30 i onda evo sutra vec u 33ći! Uz druzenje i tipkanje ovdje vrijeme ce proletit🤞🤞
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji