Nella - ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 💖
Mene ostavljaju u bolnici do sutra ujutro, imala sam par jakih trudova pa su stali pa me zele pratiti do sutra 😠
Zekaju te bez veze. Držimo fige da nebude trudova dok ne dodes doma otuširaš se kak se spada, ozdepiliraš i pomaziš sa curkicom.
Šaljem pozitivne vibrice 🤞🤞😍😍😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
NellaM cestitam, veliki dječak, uzivaj sa svojim smotuljkom i brzo se i oporavi 😘😘💐💐
Pharmamama sretno, da bude brzo i sta manje bolno 🤞🤞🤞🤞
Mladamama busko je 😍😍, super izgledas
Marija sretno ti 35tj😘😘
Sretno svima danas na pregledima 😘

Nella, cestitke na velikom dečku 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉!
Matej, dobro nam došao! 💙
Mladamamica, lijepi busko!
Ja se sad ni ne slikam kad sam stalno u krevetu 😑...
WinnieThePooh, ma to je super, dobro je curka, malo valjda dok ne razvije sucking motion, pa ces ju moc dojit... Jel joj daju dudu, obicno s tim poticu razvijanje cicanja kod nedonoščadi. Doc ce mlijeko, mozda malo kasnije jer ju ne mozes dojit. Jel imas izdajalicu pa da probas svaka 2 h tipa desetak minuta vuc sa njom?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nella cestitam na velikom princu!! 🎊🎊🎊🎊Stvarno velika i dugacka beba!! 😍😍😍🤗🤗🤗🤗 Zelim ti sto brzi oporavak
Pharma sretno sretno sretno!!! Nek bude sto brze i bezbolnije
Mamica samo strpljivo, ako su vec trudovi bili tu neka krene i zavrsi sto prije pa ces kuci 😊
Mladamama cestitam na upisu faksa! Zelim ti svu srecu i dobru organizaciju, da ti se sve poslozi i bude vremena za faks, bebu! I busa je 😍
Winne vibrici za bebu i tebe, da sto prije skupa uzivate😘😘
6xmama evo joj jedan tjedan je tu 💪💪 Sve je lakse odbrojavati ☺😘
Puse i pozdravi svima😘😘 i sretno ko ima pregled 😘

Nella cestitkeeee 🎉🎉🎉 pravi veliki dečko 💙
Kod mene ležanje uz ctgi čekanje,lako prohodna za prst ali su me još ručno širili jer je dio cerviksa još tvrd..pregled ponovno za 2 sata

Nella cestitkeeee 🎉🎉🎉 pravi veliki dečko 💙
Kod mene ležanje uz ctgi čekanje,lako prohodna za prst ali su me još ručno širili jer je dio cerviksa još tvrd..pregled ponovno za 2 sata

Ajmo Pharmamama možeš ti to !!uskoro ćeš držati svoju princezu u rukama , najgore je pretpostavljam to iščekivanje ali proci će i to 💞🎀
Draga Nela čestitke na velikom dječaku :) tebi želim brzzzz oporavak💙

21.08.💞🎀
Nella čestitke,ajme kako veliki dečkooo!!! svaka čast,nek je ziv i zdrav!
Mladamama slatki mali bušo
6xmama bas se veselim svakom mom punom tjednu jer znam da isti dan i ti imas, evo krecemo u 33-ći!!!
Mamica sad ce to nadam se brzo, znaci ipak ostajes,drzi se!!! I brzo je sve gotovo i uzivate
Ja u jednom trenu imam filing da mi je sutra termin a u drugom da nikad nece doci Ima koja mama da usporedi ovako visoke tjedne po najvecoj vrucini,mislim da bi po zimi pjevala od sreće kakvo je sad stanje

💙Bartol💙
Ami, ja sam bas govorila da mogu biti sretna kaj jos nema pravog ljeta, maksimalne temp kod nas su za sad 28 stupnjeva i kad je tak, ne mogu disati vec... a da je ko lani, prek 30 svaki dan, riknula bi.
Al jos malo, ti lijepo u hlad i noge u more 😁

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji