Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    17. Srpanj 2018. 14:41

Da i ja nekako mislim da je preglednije pa budem i ja onda to vjerojatno. Sad pomalo da se prebrise opere i da krenemo s tim! Noemi imam 3.8 tek do tad smo u neizvjesnosti, al prosli put me dr malo ohrabrio i rekao da ne brinem da oni to sve znaju iskontrolirat a i bebe se stalno okrecu neke i da ima jos vremena, tako da sam se pomirila sto bude bude! Tako da necemo vise o tome brinuti bitno da sve bude ok💪💪🤞

💙Bartol💙

Noemi
    17. Srpanj 2018. 15:07

Imaš još do pregleda, držim fige da se okrene.. meni su rekli malo plodne vode, posteljica stari.. male šanse al opet nikad se ne zna.. priroda je nekad puno jača od medicine.. da, u pravu si.. kako god bude. Glavno da su bebe ok i zdrave 😊👍

17. Srpanj 2018. 15:10

Ja ću za izlazak za sebe i dijete stavit vjerojatno u vrećicu i u autosjedalicu onda. Pa valjda tako neće zaboravit ili nešto putem izgubit muž 😂 a rekla sam da sad kad bude na godišnjem ćemo stavit isofix u auto i isprobati as, da ne bi bilo poslije problema. 

17. Srpanj 2018. 15:12

Ma stignu se oni još i okrenuti glavicom dolje. A meni je šogorica rodila prirodno, mala je na zadak bila. A bilo joj je prvo dijete i imala je 34 godine. I carski uopće nije bila opcija doktorima. I sve je prošlo super. Tako da držim 🤞🤞 da i vama bude sve odlično

Sunce25
    17. Srpanj 2018. 15:28

Evo ja oribala kupaonu  , bolje sad nego kasnije jer imam osjećaj da mi se neće to dati bas pred sam porod . Mi smo jučer postavili isofix u autu da se ne mora dragi mučiti sa tim kad bude trebao po nas u bolnicu jer imam osjećaj da će od sve te silne zbunjenosti i uzbuđenosti nešto zaboraviti 😂😂 sutra imam prvi pregled u bolnici, 36+4 i rekli su nek uzmem torbu sa sobom u autu za svaki  slučaj , znaci treba jos i torbu danas složiti 🤭🤭 sve sam kupila i oprala samo trebam spavaćice ispeglati i sve potrpati unutra . Sto se tiče odjeće za van , malenoj sam kupila , oprala i ispeglala , a sebi ću bilo sto samo da je široko i udobno . Isto tako ću staviti u sjedalicu i mužic će donesti :)  sutra ću konacnoooo biti pregledane dolje sto se tiče cerviksa i svega ostalog nakon 15 tj trudnoće , bas me zanima kakvo je stanje . 

21.08.💞🎀

ami25
    17. Srpanj 2018. 15:29

Cokica da to je i meni dr rekao sve ovisi kako beba stoji, ako je guzom dole da nije problem uopce i da ima puno faktora sta odlucuje, al meni je ionako glavica puno a guza tek ajmeee😱😱 bas mi ne izgleda lijepo taj prizor! I onda me pitao kao zasto se bojite, zar mislite da ako je glavicom dolje da ne mozete proc duplo gore i na kraju opet carski, tako da sam se tu nekako pomirila bit ce sta bude, priroda je tu definitivno jača! A robicu i ja budem spremila za bebu naknadno jedino sam si mislila uzet kremu za guzu za bebu i pelenice jer tu mjenjaju 3x dnevno netko kaze da je to malo pa kao nek se nađe. 

💙Bartol💙

nivami
    17. Srpanj 2018. 15:42

Pharmamama sretno 😊 
    Ja taman obavila ljekarnu sad bi mogla i torbu sloziti

mamica1985
    17. Srpanj 2018. 16:03

Pharma - sretnoooo!!!! 😘😘

• aknes
    17. Srpanj 2018. 16:17

cure, kad se isplaćuje porodiljna naknada?

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

17. Srpanj 2018. 16:26

Meni je danas došla obavijest na e-građanin, tako da bi sutra trebala biti uplata. Osim ako kao prošli mjesec ne bude kasnilo dan/dva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI