Evo ja oribala kupaonu , bolje sad nego kasnije jer imam osjećaj da mi se neće to dati bas pred sam porod . Mi smo jučer postavili isofix u autu da se ne mora dragi mučiti sa tim kad bude trebao po nas u bolnicu jer imam osjećaj da će od sve te silne zbunjenosti i uzbuđenosti nešto zaboraviti 😂😂 sutra imam prvi pregled u bolnici, 36+4 i rekli su nek uzmem torbu sa sobom u autu za svaki slučaj , znaci treba jos i torbu danas složiti 🤭🤭 sve sam kupila i oprala samo trebam spavaćice ispeglati i sve potrpati unutra . Sto se tiče odjeće za van , malenoj sam kupila , oprala i ispeglala , a sebi ću bilo sto samo da je široko i udobno . Isto tako ću staviti u sjedalicu i mužic će donesti :) sutra ću konacnoooo biti pregledane dolje sto se tiče cerviksa i svega ostalog nakon 15 tj trudnoće , bas me zanima kakvo je stanje .
21.08.💞🎀
Cokica da to je i meni dr rekao sve ovisi kako beba stoji, ako je guzom dole da nije problem uopce i da ima puno faktora sta odlucuje, al meni je ionako glavica puno a guza tek ajmeee😱😱 bas mi ne izgleda lijepo taj prizor! I onda me pitao kao zasto se bojite, zar mislite da ako je glavicom dolje da ne mozete proc duplo gore i na kraju opet carski, tako da sam se tu nekako pomirila bit ce sta bude, priroda je tu definitivno jača! A robicu i ja budem spremila za bebu naknadno jedino sam si mislila uzet kremu za guzu za bebu i pelenice jer tu mjenjaju 3x dnevno netko kaze da je to malo pa kao nek se nađe.
💙Bartol💙
Pharmamama sretno 😊
Ja taman obavila ljekarnu sad bi mogla i torbu sloziti
cure, kad se isplaćuje porodiljna naknada?
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Meni je danas došla obavijest na e-građanin, tako da bi sutra trebala biti uplata. Osim ako kao prošli mjesec ne bude kasnilo dan/dva
Meni je danas došla obavijest na e-građanin, tako da bi sutra trebala biti uplata. Osim ako kao prošli mjesec ne bude kasnilo dan/dva
Tak je i meni 👌
Pharma držim figice da što prije budu pravi trudovi 🤞🎉💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam još uvijek u komadu...u trudovima u određenim razmacima ali nedovoljno za hitnu, i sutra ostajem kako god bude. 3 dana nakon pregleda samo ležim kod kuće tako da ću tražit da ostanem. Jer je po njihovom sutra 41+3 .
A što se tiče porodiljne meni je sjelo danas.
💕💕💜💜👶😍
Zapravo ne..to je samo stanje iz banke. Sutra sjeda porodiljni, piše na njihovoj str.
💕💕💜💜👶😍
Sortiraj odgovore
Najstariji