Pharma drzi se 🤞🤞🤞 krene to uskoro
Jesu ti rekli kakva je procedura oko epidurala i clexana, indukcija… odnosno kad si primila zadnju bocu i kad primas prvu nakon poroda?
Tu di sam ja nema mogućnosti epiduralne pa ti za to ne znam..jučer ujutro sam si dala dozu,za danas rekli da se ne piknem..a možda neću morati ni nakon poroda jer kod mene nije zbog trombofilije nego da povećaju prokrvljenost posteljice
Cure koje su spremile torbu za rodiliste, sto je bolje? Mozda mali kofercic onaj na kotacice kao za avion ili obicna sportska torba? Pitan vise zbog prakticnosti, imaju isto mjesta
💙Bartol💙
Ami, ja sam ovu na kotačiće, nekako mi preglednije i urednije. Kad je tvoj pregled? Beba još na zadak?
Ami, ja sam si isto ovaj kofer na kotacice spremila, bas sam si kupila ga zbog bolnice. Preglednije mi je.
A nebum vukla sa sobom odjecu za izlazak za sebe i za maloga, to bum im doma ostavila. 10 min je do bolnice pa ce mi dovesti dan prije.
26.8. Ivan 💙💙
Da i ja nekako mislim da je preglednije pa budem i ja onda to vjerojatno. Sad pomalo da se prebrise opere i da krenemo s tim! Noemi imam 3.8 tek do tad smo u neizvjesnosti, al prosli put me dr malo ohrabrio i rekao da ne brinem da oni to sve znaju iskontrolirat a i bebe se stalno okrecu neke i da ima jos vremena, tako da sam se pomirila sto bude bude! Tako da necemo vise o tome brinuti bitno da sve bude ok💪💪🤞
💙Bartol💙
Imaš još do pregleda, držim fige da se okrene.. meni su rekli malo plodne vode, posteljica stari.. male šanse al opet nikad se ne zna.. priroda je nekad puno jača od medicine.. da, u pravu si.. kako god bude. Glavno da su bebe ok i zdrave 😊👍
Ja ću za izlazak za sebe i dijete stavit vjerojatno u vrećicu i u autosjedalicu onda. Pa valjda tako neće zaboravit ili nešto putem izgubit muž 😂 a rekla sam da sad kad bude na godišnjem ćemo stavit isofix u auto i isprobati as, da ne bi bilo poslije problema.
Ma stignu se oni još i okrenuti glavicom dolje. A meni je šogorica rodila prirodno, mala je na zadak bila. A bilo joj je prvo dijete i imala je 34 godine. I carski uopće nije bila opcija doktorima. I sve je prošlo super. Tako da držim 🤞🤞 da i vama bude sve odlično
Sortiraj odgovore
Najstariji