Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    16. Srpanj 2018. 21:57

6xmama

Pharma, kak to da tek u 6?Znam da tu u Vinogradskoj kad daju gel daju jedan u ponoc, jedan u 6 ujutro😯…
    Anyway, sretno i da upali i da se ne mucis puno, cekamo Anastaziu ❤️. Sretno!

Izgleda da tu tek ujutro počinju
    Hvala vam cure 😘😘 javim se kad sve bude gotovo ili čak prije ako ulovim priliku 😘

ami25
    16. Srpanj 2018. 22:08

Pharma sretno!!! Samnom u sobi lezala cura, isto gel u 6 ujutro, rekli joj da ne zele navecer da 'odmori se' noć. A ona nije oka sklopila i tu istu noć dobila trudove,mozda se sta pokrene nije lako, al uz tebe smo 

💙Bartol💙

Marijaa30
    16. Srpanj 2018. 22:12

Pharma, sretno! Nek bude sto brze i bezbolnije! Drzi se😊

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    16. Srpanj 2018. 22:28

Pharmamama sretno, neka bude sto brze i manje boli 🤞🤞🤞🤞
    Mladamama super za faks, mi mame sto naumimo to napravimo 😘😘
    U sve preglede i bebice spremene z dolazak saljem puno 😘 😘 😘 😘 😘 

ivymicek
    16. Srpanj 2018. 22:49

pharmamma

6xmama

Pharma,kak to da tek u 6?Znam da tu u Vinogradskoj kad daju gel daju jedan u ponoc, jedan u 6 ujutro😯…
    Anyway, sretno i da upali i da se ne mucis puno, cekamo Anastaziu ❤️. Sretno!

Izgleda da tu tek ujutro počinju
    Hvala vam cure 😘😘 javim se kad sve bude gotovo ili čak prije ako ulovim priliku 😘

Pharma sretno!! Ne brini odradit ćeš ti to vrhunski. Samo diši i sve će to biti ok a i upoznati ćeš svoga maloga podstanara, btw nema divnijeg osjećaja. 💕❤️💜🤘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    16. Srpanj 2018. 22:57

Pharma sretnooo 😍😍😍😍

Dal je koja frustrirana ostatkom kila od poroda ? Meni je trbuh kao da cu rodit svaki cas i bas sam tuzna sva i 🤮

ivymicek
    16. Srpanj 2018. 23:15

bojana27

Pharma sretnooo 😍😍😍😍

Dal je koja frustrirana ostatkom kila od poroda ? Meni je trbuh kao da cu rodit svaki cas i bas sam tuzna sva i 🤮

Ali rodila si prije 4 tjedna. Ne može splasnut samo tako. Još se i organi vračaju na svoje mjesto. Ja sam i mlohava i koža mi je naborana na trbuhu i vidljiva je linea negra i guzica mi je veća 😂 i celulit je još tu. Niš mi ne smeta bude otišlo i bude se zateglo i budem vježbala. Ali samo polako.. ti si jedna lijepa žena bez obzira na trbuh. No sikiriki i uživaj u svojim bebicama 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Rubia
    16. Srpanj 2018. 23:37

Pharma sretno... drzimo 🤞🤞🤞 da to brzo i sto manje bolno bude 💕💕💕 

pharmamma
    17. Srpanj 2018. 05:23

Hvala cure 😘 samo krenulo nije hahahah a bome se ni naspavala nisam jer je cimi hrkala cijelu noć 😩😩 na kraju sam u 1 isla tražiš slušalice od moba i stavila si muziku,jastuk preko glave i tek tak uspjela zaspati

ami25
    17. Srpanj 2018. 05:28

Pharma kakvo je stanje? Sretno, mislim na tebe🤞

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.