Pharma, kak to da tek u 6?Znam da tu u Vinogradskoj kad daju gel daju jedan u ponoc, jedan u 6 ujutro😯…
Anyway, sretno i da upali i da se ne mucis puno, cekamo Anastaziu ❤️. Sretno!
Izgleda da tu tek ujutro počinju
Hvala vam cure 😘😘 javim se kad sve bude gotovo ili čak prije ako ulovim priliku 😘
Pharma sretno!!! Samnom u sobi lezala cura, isto gel u 6 ujutro, rekli joj da ne zele navecer da 'odmori se' noć. A ona nije oka sklopila i tu istu noć dobila trudove,mozda se sta pokrene nije lako, al uz tebe smo
💙Bartol💙
Pharma, sretno! Nek bude sto brze i bezbolnije! Drzi se😊
26.8. Ivan 💙💙
Pharmamama sretno, neka bude sto brze i manje boli 🤞🤞🤞🤞
Mladamama super za faks, mi mame sto naumimo to napravimo 😘😘
U sve preglede i bebice spremene z dolazak saljem puno 😘 😘 😘 😘 😘
Pharma,kak to da tek u 6?Znam da tu u Vinogradskoj kad daju gel daju jedan u ponoc, jedan u 6 ujutro😯…
Anyway, sretno i da upali i da se ne mucis puno, cekamo Anastaziu ❤️. Sretno!
Izgleda da tu tek ujutro počinju
Hvala vam cure 😘😘 javim se kad sve bude gotovo ili čak prije ako ulovim priliku 😘
Pharma sretno!! Ne brini odradit ćeš ti to vrhunski. Samo diši i sve će to biti ok a i upoznati ćeš svoga maloga podstanara, btw nema divnijeg osjećaja. 💕❤️💜🤘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma sretnooo 😍😍😍😍
Dal je koja frustrirana ostatkom kila od poroda ? Meni je trbuh kao da cu rodit svaki cas i bas sam tuzna sva i 🤮
Pharma sretnooo 😍😍😍😍
Dal je koja frustrirana ostatkom kila od poroda ? Meni je trbuh kao da cu rodit svaki cas i bas sam tuzna sva i 🤮
Ali rodila si prije 4 tjedna. Ne može splasnut samo tako. Još se i organi vračaju na svoje mjesto. Ja sam i mlohava i koža mi je naborana na trbuhu i vidljiva je linea negra i guzica mi je veća 😂 i celulit je još tu. Niš mi ne smeta bude otišlo i bude se zateglo i budem vježbala. Ali samo polako.. ti si jedna lijepa žena bez obzira na trbuh. No sikiriki i uživaj u svojim bebicama 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala cure 😘 samo krenulo nije hahahah a bome se ni naspavala nisam jer je cimi hrkala cijelu noć 😩😩 na kraju sam u 1 isla tražiš slušalice od moba i stavila si muziku,jastuk preko glave i tek tak uspjela zaspati
Sortiraj odgovore
Najstariji