Ivy bas je slatkiš 😍😍
Mamica nadam se da ćeš onda uskoro doma
Noemi 🤞🏻🤞🏻 da sve bude dobro
Moram vam se pohvaliti, konačno sam upisala fakultet koji sam željela, prošle godine nažalost nisam uspjela ali sad jesam i presretna sam 😁😁
Čestitke u tom slučaju 🎉🎉🎉🎉
Što si upisala? Sretno i sad ćeš imati najveću motivaciju i za završiti ga što prije 😁
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Mamica nadam se da ćeš onda uskoro doma
Noemi 🤞🏻🤞🏻 da sve bude dobro
Moram vam se pohvaliti, konačno sam upisala fakultet koji sam željela, prošle godine nažalost nisam uspjela ali sad jesam i presretna sam 😁😁
Cestitam! Slazem se s Cokicom, sad ces tek imati motivaciju da ga cim prije zavrsis 😁

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama,čestitam! Nadam se da ces uspjeti sve uskladiti-faks, bebu i ostale obveze... 🎉🎉🎉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Drage mame, ako vam je ostao ili ce vam ostati nakon poroda Dianatal gel (idealno barem 3 doze), javite se jer bih ga kupila! U ljekarnama je cijelo pakiranje jako skupo, a čula sam dobra iskustva (na tečaju u Vinogradskoj su nam preporučili, a i neke rodilje ga hvale da olakšava prolaz bebe i smanjuje potrebu za rezanjem međice). Termin mi je 26.8., do tad ću pratiti forum ili se javite na lukhoi36@gmail.com. :)
Mladamamica bravoooo, to je duh,ne odustat usprkos bebi i sve,to ce ti jos dati dodatnu snagu u leđa!!Svaka čast za odgovornost
Noemi, pa kako?? Zar s 36 tjedana jos daju tu injekciju Ja sam mislila kao da je s 35 to vec sigurno,drzim fige da izdrzite sto duze,super da je to sve tako u kasnim tjednima pa ce biti lakse, a i evo od jedne kolegice cula da je hodala od 36+3 otvorena 4 cm na kraju rodila dan prije termina.

💙Bartol💙
Cokica - i ja sam se isplakala kad su sletjeli mislila sam da nisam normalna 😂😂
Evo da se i ja javim s kontrole.. otvorena 3 prsta, kaze dr jos 10ak dana po njenoj prognozi. Cerviks je omeksan i skratio se dosta. Beba je okrenuta glavom dolje i tezak je 2800g. Ugl. usli smo u 9 mj tako da nije problem kad god rodim. I da joj se javim u petak ujutro da cuje kako sam ako bude potrebe da dodjem u bolnicu na pregled.

PhotoArtGirl, super nalaz, to bu brzo islo kod tebe 😉.
Ni ja nisam cula da neko daje Dexice sa 36 tjedana 😯... Ja mislim da ih u Vinogradskoj daju do 32 tjedna, posle vise ne

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji