Ja isto gledam docek Vatrenih i suze idu...
Noemi, hvala Bogu da su vec dobri tjedni pa i da krene nije frka! Al ajde, jos barem tjedan dana!
Pharma, nadam se da imas neku tarifu s puuuuno minuta! Telefoniraj 😁
26.8. Ivan 💙💙
Drzite se cure u bolnicama! Drzim fige!
Noemi vec ste veliki i bit ce super sve i da krene al fakat ne mora, glavno da se ne zivciras.
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Mamica nadam se da ćeš onda uskoro doma
Noemi 🤞🏻🤞🏻 da sve bude dobro
Moram vam se pohvaliti, konačno sam upisala fakultet koji sam željela, prošle godine nažalost nisam uspjela ali sad jesam i presretna sam 😁😁
Noemi držimo fige da što duže izdržite 2 u 1 ali to su već.super tjedni i dobra kilaža 🤞🤞🤞.
Curke u bolnicama 😘😘😘 nek što prije krene da se više ne mučite. Iako i ovo telefoniranje i vrijeme za tebe nije tako loše. 😘😘😘
Držite se 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Moram vam se pohvaliti, konačno sam upisala fakultet koji sam željela, prošle godine nažalost nisam uspjela ali sad jesam i presretna sam 😁😁
Bravo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Bravooooo 🎉🎉🎉🎉 čestitam 😘😘
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Čestitke u tom slučaju 🎉🎉🎉🎉
Što si upisala? Sretno i sad ćeš imati najveću motivaciju i za završiti ga što prije 😁
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Cestitam! Slazem se s Cokicom, sad ces tek imati motivaciju da ga cim prije zavrsis 😁
26.8. Ivan 💙💙
Mladamama,čestitam! Nadam se da ces uspjeti sve uskladiti-faks, bebu i ostale obveze... 🎉🎉🎉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji