Noemi drzim fige da sve prodje i najboljem redu. Ja imam pregled veceras u 18.20 pa javim

Marija neće još dugo čekati,u sri je 41 tj,a oni tu u pravilu tako i završavaju trudnoću
Ena upravo ta soba 😩 valjda jedina na cijeloj gin bez TV-a 🙄
Da,užas..tamo sam bila kad sam rodila,dosada živa ,dobro da imaš mobitel 😊,još kad sam ja bila je rekel Fureš da budu stavili Tv😏. Da,s 41 tjedan završavaju trudnoće tamo ak ne krene prije,sretno,držim fige da se pokrene samo🤞🤞🤞😘😘😘
Dobro da sam uzela i materijala za čitanje,ko da sam znala 🙈 a sad ću i sve redom maltretirati porukama i pozivima da si skratim vrijeme,
bar me neće stići ispitivati jel krenulo kaj 😂😂😂
Noemi ovo su sad već lijepi tjedni,lijepe kilice,a i s injekcijom budete sigurni da su i pluća razvijena tako da nemaš straha ❤️ a i ove ljetne bebe su sve nekako lijene za izlazak čak i uz skraćene cervikse i kontrakcije 😉

Pharma - znaci obje se dosadjujemo u bolnici, igra cekanja 😎
Noemi - drzim fige da sve bude super.

Noemi sretno 😘🤞 a i u ok si tjednu tako da i ako krene, bit će sve ok.
Ja sam negdje čitala da se nakon 35tt više ne daju injekcije za pluća jer je već sve razvijeno. A opet možda ovisi od bolnice do bolnice.
Ja evo pratim tv i dolazak nogometaša, kad su sletili avionom i izašli isplakala se ko kišna godina 😂😂 tko zna šta će bit kad dođu do trga 😂 to valjda za sve ove hormone što do sad nisu ludovali da nadoknadim u jednom danu.
😘😘😘😘 Svima iz kišne Rijeke. Sad počelo grmit i pljusak
Ja isto gledam docek Vatrenih i suze idu...
Noemi, hvala Bogu da su vec dobri tjedni pa i da krene nije frka! Al ajde, jos barem tjedan dana!
Pharma, nadam se da imas neku tarifu s puuuuno minuta! Telefoniraj 😁

26.8. Ivan 💙💙
Drzite se cure u bolnicama! Drzim fige!
Noemi vec ste veliki i bit ce super sve i da krene al fakat ne mora, glavno da se ne zivciras.

Ivy bas je slatkiš 😍😍
Mamica nadam se da ćeš onda uskoro doma
Noemi 🤞🏻🤞🏻 da sve bude dobro
Moram vam se pohvaliti, konačno sam upisala fakultet koji sam željela, prošle godine nažalost nisam uspjela ali sad jesam i presretna sam 😁😁

Noemi držimo fige da što duže izdržite 2 u 1 ali to su već.super tjedni i dobra kilaža 🤞🤞🤞.
Curke u bolnicama 😘😘😘 nek što prije krene da se više ne mučite. Iako i ovo telefoniranje i vrijeme za tebe nije tako loše. 😘😘😘
Držite se 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Moram vam se pohvaliti, konačno sam upisala fakultet koji sam željela, prošle godine nažalost nisam uspjela ali sad jesam i presretna sam 😁😁
Bravo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy bas je slatkiš 😍😍
Bravooooo 🎉🎉🎉🎉 čestitam 😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji