Pharma, a kolko misle cekati jos? Neda se tvoja curka jos nikam 😊😉
Rubia, ma najbitnije da bude sve u redu. Brzo bu to proslo!
Jooj, ja jedva cekam 1.8.da se pocnem kretati kak spada 😁
Konacno sam spremila torbu za bolnicu, al ipak mi fali jos kozmetika za mene. I robicu moram sloziti za izlazak, al nismo jos prali pa nemogu.
26.8. Ivan 💙💙
Sto se tiče magnezija ja sam ga ponajviše pila jer sam imala konstantne grčeve u nogama i čim sam popila prvi odma sam se bolje osjećala . Ja sam sad prošla 36 tj, ustvari evo danas smo točno 36+2 i nakon sto sam ga pitala dal da stanem sa magnezijom rekao mi je da ga pijem do kraja . Živim u Austriji pa možda tu imaju drugačija pravila . Bas sam u srijedu naručena u bolnicu prvi put tako da ću i tamo pitati za svaki slučaj , ali ja usprkos magneziju kontrakcije imam i osjećam .
21.08.💞🎀
Update - ctg dobar,kontrakcija nema,cerviks skraćen,ali zatvorena i dalje..smjestili me na odjel babinjača,zasad sam sama u sobi,al bez TV-a 😩 taman uspjela dobiti i ručak i sad umiranje od dosade do ctg-a popodne
Ivanoloraovisi kako kad,rekla sestra da danas sa svakim ctg-on bio neki problem,dvije cure morale i ponavljati,neki bili dulje i odužilo se..ali pripremi se,mislim da sam svaki put provela tu barem sat i pol-dva..prvo čekaš ctg,pa on traje bar 20 min i onda još čekaš dr da očita ctg i po potrebi pregled i uzv
Ajooj..bez Tv,to si sigurno u onoj sobi dole skroz,skoro zadnjoj,tam sam i ja bila 😲
Marija neće još dugo čekati,u sri je 41 tj,a oni tu u pravilu tako i završavaju trudnoću
Ena upravo ta soba 😩 valjda jedina na cijeloj gin bez TV-a 🙄
Marija neće još dugo čekati,u sri je 41 tj,a oni tu u pravilu tako i završavaju trudnoću
Da,užas..tamo sam bila kad sam rodila,dosada živa ,dobro da imaš mobitel 😊,još kad sam ja bila je rekel Fureš da budu stavili Tv😏. Da,s 41 tjedan završavaju trudnoće tamo ak ne krene prije,sretno,držim fige da se pokrene samo🤞🤞🤞😘😘😘
Winnie i Gagi cestitke i brzi oporavak 😘
Barbara svaka čast za hrabrost, trebalo je izdrzati tako težak porod, vjerujem da si već bolje i da se maziš sa svojom bebicom.
Moj pregled od danas.. kontrakcije izazivaju ubrzano otvaranje, cerviks na 17 mm, posteljica prebrzo sazrijeva, željezo nisko, beba na zadak, dobila injekciju za Sazrijevanje pluća insmanjivanje trudova.. bar da izdržimo još tjedan dana i onda ma carski. Beba je procijenjena na 2800 kg..
eto od školske trudnoce, sve se u par dana promijenilo al već su lijepi tjedni pa nisam zabrinuta toliko, vise iznenadjena, al sto je tu je.. sretno svima tko ima preglede 😘
Noemi drzim fige da sve prodje i najboljem redu. Ja imam pregled veceras u 18.20 pa javim
Da,užas..tamo sam bila kad sam rodila,dosada živa ,dobro da imaš mobitel 😊,još kad sam ja bila je rekel Fureš da budu stavili Tv😏. Da,s 41 tjedan završavaju trudnoće tamo ak ne krene prije,sretno,držim fige da se pokrene samo🤞🤞🤞😘😘😘
Dobro da sam uzela i materijala za čitanje,ko da sam znala 🙈 a sad ću i sve redom maltretirati porukama i pozivima da si skratim vrijeme,
bar me neće stići ispitivati jel krenulo kaj 😂😂😂
Noemi ovo su sad već lijepi tjedni,lijepe kilice,a i s injekcijom budete sigurni da su i pluća razvijena tako da nemaš straha ❤️ a i ove ljetne bebe su sve nekako lijene za izlazak čak i uz skraćene cervikse i kontrakcije 😉
Pharma - znaci obje se dosadjujemo u bolnici, igra cekanja 😎
Noemi - drzim fige da sve bude super.
Noemi sretno 😘🤞 a i u ok si tjednu tako da i ako krene, bit će sve ok.
Ja sam negdje čitala da se nakon 35tt više ne daju injekcije za pluća jer je već sve razvijeno. A opet možda ovisi od bolnice do bolnice.
Ja evo pratim tv i dolazak nogometaša, kad su sletili avionom i izašli isplakala se ko kišna godina 😂😂 tko zna šta će bit kad dođu do trga 😂 to valjda za sve ove hormone što do sad nisu ludovali da nadoknadim u jednom danu.
😘😘😘😘 Svima iz kišne Rijeke. Sad počelo grmit i pljusak
Sortiraj odgovore
Najstariji