Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    16. Srpanj 2018. 11:54

Sunce, Marija jel vama taj mg pomaze?? Ja pila mag citrat preporucili mi zbog trnjenja ruku i oticanja al meni stanje uvijek isto nista se ne popravlja😭😭pila bi 1 na dan od 200 mozda je bila nala doza ne znam, koji vi pijete? 

💙Bartol💙

• Maja82
    16. Srpanj 2018. 12:13

Sunce i Marija, meni je rekla gin da prekinem piti sa 36 tj. Pila sam ujutro 200mg i navece nekad sumecu ak bi vise hodala pa imala kontrakcija. Kao da iza 36tj nema smisla jer trebamo osjetit kontrakcije odnosno da ih nis ne 'maskira' il smanjuje.
    Meni CTG uredan, cerviks smeksan, misli da je uloziv za prst al nije mogla dobro napipat a da me jako ne boli, plodna voda ok, pregled opet za tj dana. 😁

Marijaa30
    16. Srpanj 2018. 12:24

Ja mislim da meni magnezij pomaze, probala sam ga smanjit, odma me pocelo lupat i stavila natrag 2×300 mg na dan. Receno je da magnezij ne skodi! Ja sam si tak mislila, imam drugi utorak pregled i pitat cu ju, ako kaze ne vise, prestat cu. Al nekak si mislim da ce me onda lupati 😂 al ocito moraju poceti 😎
    A za trnjenje, mene noga zeza, u biti onaj sindrom nemirne noge i nist mi ne pomaze.

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    16. Srpanj 2018. 12:36

Ja sam jos u bolnici, nitko ni a ni bu, trudova skoro uopce nema, ja bi doma djetetu 😭😭😭

PhotoArtGirl
    16. Srpanj 2018. 13:06

Winnie čestitike na porodu, i brz oporavak 

pharmamma
    16. Srpanj 2018. 13:21

Update - ctg dobar,kontrakcija nema,cerviks skraćen,ali zatvorena i dalje..smjestili me na odjel babinjača,zasad sam sama u sobi,al bez TV-a 😩 taman uspjela dobiti i ručak i sad umiranje od dosade do ctg-a popodne
    Ivanolora ovisi kako kad,rekla sestra da danas sa svakim ctg-on bio neki problem,dvije cure morale i ponavljati,neki bili dulje i odužilo se..ali pripremi se,mislim da sam svaki put provela tu barem sat i pol-dva..prvo čekaš ctg,pa on traje bar 20 min i onda još čekaš dr da očita ctg i po potrebi pregled i uzv

• ivanolora
    16. Srpanj 2018. 13:35

pharmamma

Update - ctg dobar,kontrakcija nema,cerviks skraćen,ali zatvorena i dalje..smjestili me na odjel babinjača,zasad sam sama u sobi,al bez TV-a 😩 taman uspjela dobiti i ručak i sad umiranje od dosade do ctg-a popodne
    Ivanoloraovisi kako kad,rekla sestra da danas sa svakim ctg-on bio neki problem,dvije cure morale i ponavljati,neki bili dulje i odužilo se..ali pripremi se,mislim da sam svaki put provela tu barem sat i pol-dva..prvo čekaš ctg,pa on traje bar 20 min i onda još čekaš dr da očita ctg i po potrebi pregled i uzv

Sve cemo mi to za svoje smotuljke srece. 
    dal si bila koji put na ctg-u sub. i ned.

Rubia
    16. Srpanj 2018. 13:45

Evo i moj update... Prepisan mi od sutra Clexane 0,4 do poroda i dva t. poslije poroda... jbg... i dalje sam 😩 ali izdrzi se sve... 
    Pharma, nadam se da cu se upraksati kao i ti i piskaraj nama ovde da ubijamo dosadu, brzo ce tvoja sreca 💕

pharmamma
    16. Srpanj 2018. 13:57

Ivanolora jesam,jednom na praznik i jednom u sub..to onda obavljaš u rodilištu baš
    Rubia ma uspjet ćeš ti to ko od šale..sama injekcija jedva da zaboli,poslije par minuta pecka kad istisnes lijek,ali ništa strašno..jedino budi spremna na povremeni podljev ako pogodiš kapilaru

Momtobe
    16. Srpanj 2018. 14:22

Pozdrav svim mama i onima koje ce to postati, trudna sam 34 tjedna i zadnja dva puta kada je ginekolog pokusao uraditi ginekoloski strasno me je bolilo da nije uopce mogao zavrsiti, doslovno sam se uvijala od bolova a inace jako dobro podnosim bol, ni ginekologu nije svejedno a i ja se lose osjecam jer nije mogao zavrsiti pregled, pa me zanima je li se kojoj desavalo, za tjedan imam opet kontrolu i vec mi sada muka i strah kada pomislim na taj pregled..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.