Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    16. Srpanj 2018. 09:57

Ode prerano 🙈😂
    Mamica sretno,nek ubrzo krene 🤞 i super da te puštaju doma i da ne forsiraju 😘
    Ivy maleni je presladak 😍😍 a vrijeme stvarno ide brzo
    Evo ja čekam ctg pa ćemo vidjeti kaj dalje 😊

Sunce25
    16. Srpanj 2018. 10:01

Gagi i Winie čestitkeeee na vašim anđelima . Nek su vam živi i zdravi i sigurni u vašim rukama !!💜💙
    Winie to su vec super tjedni i sigurna sam da će biti sve ok i da će uskoro moći van iz inkubatora 💞💞 bitno da je sve ok , to je samo iz sigurnih mjera .. 
    Barbara tebi želim stvarno jos jednom sve najbolje i da uskoro juriteeee u svoj dom, bit će vam lakše a i ljepše :) 
    Evo nas 36 +2 , stalno osjećam kontrakcije i ko menstrualne grčeve , tijelo se priprema , ja pripremam sve po stanu od robice i sveg ostalog, veselim se i uživam 💞💞

21.08.💞🎀

Marijaa30
    16. Srpanj 2018. 10:29

Sunce, a piješ magnezij? ja si mislim do 24.7.., onda imam pregled, bit će mi 36 tjedana pa ću onda pitati doktoricu. S 32tt sam smanjila na jednu tabletu pa su se pojačale kontrakcije, onda sam opet 2 po 300mg.

26.8. Ivan 💙💙

Sunce25
    16. Srpanj 2018. 10:35

Pijem . Bas sam zadnji put pitala doktora kad da prestanem piti a on pita a zašto ? I kaže nek pijem do kraja , sad vise neznam ni ja 😂 uglavnom pijem šumeće , jednu na dan .. 

21.08.💞🎀

Sunce25
    16. Srpanj 2018. 10:36
    Evo sastav .
    Evo sastav .

21.08.💞🎀

Rubia
    16. Srpanj 2018. 10:38

Winnie cestitam na princezici 💕

Mi zavrsili pregled, zatvorena i dalje 🙈 ctg uredan... ne da se mom malcu jos vanka...
    U 12h sam kod hematologa, malo vise je skocio d-dimer i trombofilija pa ce me mozda staviti na injekcije..Pharma, ti primas fragmin jos uvijek? Malo me to sad skenjalo 😩 
    Sretno ostalim mamicama 😘

16. Srpanj 2018. 10:46

Winnie čestitam na maloj princezi ❤️❤️❤️🎉🎉🎉 da što prije budete van inkubatora. Al to je već prava velika cura, brzo ćete vi to. Moram priznat da me presjeklo kad sam pročitala, s obzirom da ti je termin iza mog bio. 
    Cure koje ste u finišu, sretno i da to što prije samo krene 😘😘😘😘😘
    I sretno s pregledima tko ima 🤞🤞😘
    A Barbara što reći, zapravo vidi se i osjeća ta pozitiva koja je očito nasljedna, kad se samo sjetim tate ❤️❤️ šaljem puuuno 😘😘😘😘😘 i da ste što prije doma ❤️❤️
    Joj sva sam neka pekmezasta danas 😭😭 već se isplakala, a kako je krenulo, mogla bi opet
    Ivy predivni 😍😍😍 već mjesec dana??? 

pharmamma
    16. Srpanj 2018. 10:57

Rubia

Winnie cestitam na princezici 💕

Mi zavrsili pregled, zatvorena i dalje 🙈 ctg uredan… ne da se mom malcu jos vanka…
    U 12h sam kod hematologa, malo vise je skocio d-dimer i trombofilija pa ce me mozda staviti na injekcije..Pharma, ti primas fragmin jos uvijek? Malo me to sad skenjalo 😩
    Sretno ostalim mamicama 😘

Da,ali na Clexanu,ne Fragminu..ne brini,već si pred termin,ako te i stave na injekcije,neće to trajati predugo ☺️ a bolje je za tebe i bebu da ti uvedu terapiju ako misle da je potrebno 😊
    Ja i dalje čekam ctg,još sigurno pola sata bar 😩

• ivanolora
    16. Srpanj 2018. 11:44

Pharmamma nemoj me tjesiti da se toliko dugo ceka za ctg 😢😢

nivami
    16. Srpanj 2018. 11:48

Winnie cestitke na maloj princezi, cure su žilave pa ce ona biti brzo van inkubatora, tebi brz oporavak 😘 😘 😘
    Sretno svima danas na pregledima 😘, a za odradene preglede 😘
    Barbara ti si žena zmaj, gustaj sa svojim smotuljkom, a bol ce brzo proci 😘
    Ivymicek, Vid je presladak, vec mjesec dana, bas vrijeme leti 😍😍😍
    Moj se muz sinoc posteno napio, dosli kasno kuci, spavali do 9,sad na televiziji pratimo vatrene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.