Ljetne bebe 2018

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mamica1985

Broj poruka: 744

Prijavi adminu

tinanema00

Evo me da se kratko javim. Znači otišla sam na hitnu i vide se sve žive kontrakcije i iako sam bila u bolovima ctg je to pokazao ali ne i trudove, i plodna voda je bistra i poslali me kući nakon par sati. Sutra opet na pregled. I aj sad ti budi pametan. Znači sad isto imam probadanja u leđima i naprijed kao noćas cijelu noć al što vrijedi kad to nije to. Jer ni oni sami ne znaju bi li me ostavili ,a kao najviše me šalju kući zbog plodne vode. I da bi mi rekli ako se ne pokrene ništa da će me u četvrtak na inducirani jer to je stvarno krajnji datum. A dotad svaki dan ne pregled. Idem sad brojati trudove jer po njihovom ispada da im ne valja ctg uređaj.

Jao majko mila, da ti se bar sto prije pokrene da nisi u neizvjesnosti 😃

Broj poruka: 722

Prijavi adminu

Tinanema00 nadam se da će se pokrenut samo od sebe 🤞🤞😘😘
    Yvone super za dolazak doma 😁😁❤️
    Ena divniii ❤️❤️❤️❤️
    Evo i naše slikice za 35tt

Jedna s moje 2 srećice 💙💙
    Jedna s moje 2 srećice 💙💙

ami25

Broj poruka: 1059

Prijavi adminu

Cokiicaa😍😍😍😍ti cak imas dres u koji stanes 😂zakon

💙Bartol💙

ami25

Prijavi adminu

Mi nismo nasli dres pa smo bili kreativni, neka bude slikica za 35 tjedan😂😂😍😍😍🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤️❤️❤️⚽⚽⚽⚽Idemo!! !! 

💙Bartol💙

nasdva

Broj poruka: 961

Prijavi adminu

tinanema00

Evo me da se kratko javim. Znači otišla sam na hitnu i vide se sve žive kontrakcije i iako sam bila u bolovima ctg je to pokazao ali ne i trudove, i plodna voda je bistra i poslali me kući nakon par sati. Sutra opet na pregled. I aj sad ti budi pametan. Znači sad isto imam probadanja u leđima i naprijed kao noćas cijelu noć al što vrijedi kad to nije to. Jer ni oni sami ne znaju bi li me ostavili ,a kao najviše me šalju kući zbog plodne vode. I da bi mi rekli ako se ne pokrene ništa da će me u četvrtak na inducirani jer to je stvarno krajnji datum. A dotad svaki dan ne pregled. Idem sad brojati trudove jer po njihovom ispada da im ne valja ctg uređaj.

Tako sam i ja došla u rađaonicu s trudovima od 5 min razmaka koje ctg nije očitavao, pa ne poslali doma jer su kao lažni. Ja se vratila u 9 h 9 cm otvorena

Broj poruka: 4311

Prijavi adminu

Hvala vam na lijepim riječima za štrucicu moju malu 😍😘🤗. Divne ste ljepotice moje i vi i bušice😍😍i pesek😊😍😍😘😘.
    Uživajte u tekmu,ajmooooooo HRVATSKA 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Marijaa30

Broj poruka: 1054

Prijavi adminu

Cokica i Ami prekrasne busike 😁😁  35 tjedana je tu 🤩🤩
    Ena, kao i Ami, vec isto jedva cekam da svog malca tak cuvam 💕💕 samo se mazite i uzivajte!

26.8. Ivan 💙💙

Prijavi adminu

Ami divnaa 😍😍😍 treba se snaći 😁 a mi imamo doma ovaj dres i još se ja čudim kao stanem u njega. Pogledala, xl je, zato stanem 😂 al samo za slikanje kuham se u njemu, ne znam kako igrači trče u tome 

ami25

Prijavi adminu

Ah oni imaju neke najbolje materijale  4-1  Iskreno rađe bi da je tako nego da ostane na ona 2 gola koja smo mi doslovno poklonili. Nas mame cekaju vece srecice ubrzo tako da se nemamo sta zivcirat zbog tekme

💙Bartol💙

Prijavi adminu

Ma zato mi ni nije jasno jer je ovo baš njihov, original dres. 
    Ja sam otišla raspakirati komodu i da vidim kako je sastaviti. Užas. Ne znam jel mi gore gledat ta uputstva ili utakmicu 😪😪

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.