Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    06. Prosinac 2017. 17:23

Busiiiceeee <3

Sva sreca da imamo tickere. Malo se sokiram kad vidim neke trbuhe a onda skuzim da ste 2-3 tjedna ispred mene 

Nista od kebaba. Ne da MM. Jedem orzoto s piletinom i povrcem. Al imam ferero za desert tak da ajde... bar nesto. 

27.6. 💙

06. Prosinac 2017. 17:31

Pozdrav cure!Pratim vas vec neko vrijeme.Inace imam 34 god. i ovo mi je prva trudnoca.Jucer sam bila potvrditi trudnocu (7+4) i bebica je super!Srceko se tako lijepo cuje!!Nemam problema sa mucninama,barem ne jos,a ostali simptomi su slicni vasima.Dobila sam uputnice za pretrage pa cemo vidjeti.Nadam se da ce sve bit uredu.Samo pozitiva!
    Ljepo je upoznati vas i gledati vase trbuscice kako rastu!

06. Prosinac 2017. 17:49

Aka

Pozdrav cure!Pratim vas vec neko vrijeme.Inace imam 34 god. i ovo mi je prva trudnoca.Jucer sam bila potvrditi trudnocu (7+4) i bebica je super!Srceko se tako lijepo cuje!!Nemam problema sa mucninama,barem ne jos,a ostali simptomi su slicni vasima.Dobila sam uputnice za pretrage pa cemo vidjeti.Nadam se da ce sve bit uredu.Samo pozitiva!

Dobrodošla nam i urednu trudnoću ti želim.😀.uskoro će i tvoja bušica početi rasti😀

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 17:52

HappySeal

Busiiiceeee &lt;3

Sva sreca da imamo tickere. Malo se sokiram kad vidim neke trbuhe a onda skuzim da ste 2-3 tjedna ispred mene

Nista od kebaba. Ne da MM. Jedem orzoto s piletinom i povrcem. Al imam ferero za desert tak da ajde… bar nesto.

Volim ja i orzoto... Možda i više od kebaba 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 17:54

Aka

Dobrodošla!!! Neka ti bude lijepa i beztegobna trudnoća. Eto više nisam jedina najstarija 😂, neka mi bar jedna vršnjakinja 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    06. Prosinac 2017. 18:21

Dobrodošla Aka !😊 Čestitam na trudnoći! 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

06. Prosinac 2017. 18:23

Hvala vam!Jedva cekam da se busa pocme onako lijepo oblikovat.Mislim da nas ima jos +30..ali ne mogu vas sve pohvatat.Ivymicek neka nas!

HappySeal
    06. Prosinac 2017. 18:42

30+ prijavljuje se na duznost! Dobrodosla!

27.6. 💙

06. Prosinac 2017. 18:54

Aka

Hvala vam!Jedva cekam da se busa pocme onako lijepo oblikovat.Mislim da nas ima jos +30..ali ne mogu vas sve pohvatat.Ivymicek neka nas!

Jesam i ja 30..+ 1 😀

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 19:02

HappySeal

30+ prijavljuje se na duznost! Dobrodosla!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.