Busiiiceeee <3
Sva sreca da imamo tickere. Malo se sokiram kad vidim neke trbuhe a onda skuzim da ste 2-3 tjedna ispred mene
Nista od kebaba. Ne da MM. Jedem orzoto s piletinom i povrcem. Al imam ferero za desert tak da ajde... bar nesto.
27.6. 💙
Pozdrav cure!Pratim vas vec neko vrijeme.Inace imam 34 god. i ovo mi je prva trudnoca.Jucer sam bila potvrditi trudnocu (7+4) i bebica je super!Srceko se tako lijepo cuje!!Nemam problema sa mucninama,barem ne jos,a ostali simptomi su slicni vasima.Dobila sam uputnice za pretrage pa cemo vidjeti.Nadam se da ce sve bit uredu.Samo pozitiva!
Ljepo je upoznati vas i gledati vase trbuscice kako rastu!
Pozdrav cure!Pratim vas vec neko vrijeme.Inace imam 34 god. i ovo mi je prva trudnoca.Jucer sam bila potvrditi trudnocu (7+4) i bebica je super!Srceko se tako lijepo cuje!!Nemam problema sa mucninama,barem ne jos,a ostali simptomi su slicni vasima.Dobila sam uputnice za pretrage pa cemo vidjeti.Nadam se da ce sve bit uredu.Samo pozitiva!
Dobrodošla nam i urednu trudnoću ti želim.😀.uskoro će i tvoja bušica početi rasti😀
Busiiiceeee <3
Sva sreca da imamo tickere. Malo se sokiram kad vidim neke trbuhe a onda skuzim da ste 2-3 tjedna ispred mene
Nista od kebaba. Ne da MM. Jedem orzoto s piletinom i povrcem. Al imam ferero za desert tak da ajde… bar nesto.
Volim ja i orzoto... Možda i više od kebaba 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobrodošla!!! Neka ti bude lijepa i beztegobna trudnoća. Eto više nisam jedina najstarija 😂, neka mi bar jedna vršnjakinja 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam!Jedva cekam da se busa pocme onako lijepo oblikovat.Mislim da nas ima jos +30..ali ne mogu vas sve pohvatat.Ivymicek neka nas!
Hvala vam!Jedva cekam da se busa pocme onako lijepo oblikovat.Mislim da nas ima jos +30..ali ne mogu vas sve pohvatat.Ivymicek neka nas!
Jesam i ja 30..+ 1 😀
30+ prijavljuje se na duznost! Dobrodosla!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji