Kljucajte kceri frajer je stigao! 😎
U 2.poluvremenu puko vodenjak i ajde! Stigao je danas u 3.
17 sati, ali tu je! 💙
Puno iskrvarila nakon posteljice, tlak pao, povracala, jos malo roknila u nesvijest.. Zato sam puna infuzije i zica, imam i kateter pa mi nezgodno pisat. Kad malo nadodjem javim se!
Uglavnom neeeext 😊
Čestitam draga 😘😘🤗🤗😍😘🤗🤗🤗🤗🤗, žao mi je što si se namučila 😭...bit će lakše kad se budeš mazila sa svojim malim čovjekom🤗🤗🤗🤗🤗..čim brži i lakši oporavak ti želim 😘😘😍😍🤗🤗
Barbara čestitkeeeeeee!!!!❤️❤️❤️🙏🙏💙💙💙 Dosao nam je Sebi, sad samo uzivajte, ljubite se i mazite 😘😘😘kad stignes malo nam se javi kako sve proslo!!
💙Bartol💙
Mamica drzim fige🤞🤞🤞da sve bude ok 😘😘😘
Noemi i moj je na zadak, na svakom pregledu bio a i sad je jer osjetim mu dole nogice 😭 Bas sam tuzna zadnja dva dana malo jer ako ovako bude jos narednih par tjedana mislim da ide carski. A koliko vidim lijepo mu je tako. Citala sam na netu neke poze u kojima se eventualno moze okrenut a i da znaju doktori radit vanjsko okretanje pomocu uzv al to nebi pristala izgleda mi uzasno. Onda ako vec tako bude nek rađe bude carski, nisam to jos od nikoga u blizini cula al eto mora i mene nesto zapast.
💙Bartol💙
Da, i moja je cijelo vrijeme na zadak i nogice osjećam svaki dan kako udaraju dolje nisko.. u ZG ne rade to okretanje i ja sam citala da je veliki rizik.. ne znam uopće jel ima kod nas doktora koji to rade.. pa bolje onda na carski.. može pomoći homeopatija, akunpuktura, vježbe četveronoške 😁
Nisam još krenula s ničim.. to sto kažeš.. mora me nešto zapasti. Uredna trudnoća, ono školska da ne može biti bolja, bez tegoba i mučnina .. tako nam grah pao a po statistici šanse su nam nekih 15-20% da se okrenu 😊
Noemi onda imamo identican slucaj😂 takoder tako kod mene trudnoca savrsenstvo al s okretanjem nece i nece iako mene dr tjesi kao ima jos vremena do 37 tjedna i kaze lezanje bas ne pomaze, lijevi bok ili puno setnje i par puta u danu onako poza macke 😂😂al svakim danom su sanse sve manje za okret pa budemo vidjeli, drzim nam fige da se okrenu 🙏🤞🤞
💙Bartol💙
17 sati, ali tu je! 💙
Puno iskrvarila nakon posteljice, tlak pao, povracala, jos malo roknila u nesvijest.. Zato sam puna infuzije i zica, imam i kateter pa mi nezgodno pisat. Kad malo nadodjem javim se!
Uglavnom neeeext 😊
Cestitaaaaam ljepotice!!!!
Sebastian, dobro nam dosao! Mamita brz oporavak ti zelim. Jooooj. Ljubim vas! Uzivaj sa svojim frajerima😘😘😘😘💙
💗Baby E💗
Draga Barbara - ISKRENE CESTITKE!!!! Zelim ti brz oporavak, a malom princu dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Zene moje, ja mislim da je moja druga struca srece spremna za delozaciju, danas sam u bolovima cijeli dan, dolje kao da mi se sve otvorilo, ne mogu noge skupiti, jedva se krecem, malena se isto jako smirila, a starija se lijepi cijeli dan po meni, mislim da i ona predosjeca da stize seka. Sutra rano ujutro kontrola u TA, nadam se da ostajem i da sutra stize druga srecica. 😉
Sreeeetno! 😘
💗Baby E💗
Mamica sretno, kad krene da bude cim brze i sto bezbolnije 😘
Mene evo dvije noci i cijeli dan muci ona menstrualna bol u leđima i trbuhu 😔
All of God’s grace in one tiny face 💟
17 sati, ali tu je! 💙
Uglavnom neeeext 😊
Cestitke od ❤❤❤❤
Uzivajte ... mazite se i pazite😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji