Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rubia
    12. Srpanj 2018. 11:21

Barbara nadam se da se vec mazis sa bebacem i da je sve super proslo... cekamo 🎉🎉🎉 
    6xmama uzivaj sad sa svojima i brzo to prodje 💕
    Sretno na pregledima Pharma i ostale mamice 😘😘

gagi2
    12. Srpanj 2018. 11:28

nivami super za pregled,sad polako sve stigneš,bebica super napreduje.

• Maja82
    12. Srpanj 2018. 11:40

nivami

Evo mog izvještaja
    Uloziva za 1clanak, dole razmeksano
    Malo usporiti tempo
    Beba i vise nego odlično 2900kg
    Uzeo mi bris za streptokok i kontrola tek 7.8 jer idu na godisnji

Super tezina i pretpostavljam da je to normalan nalaz s obzirom da je treca beba. Ali malo mi se cini dugo tek 7.8? Pa sutra si 35tj, mislim kaj se ne mora s 37 u TA? Cak i da sad malo mirujes ipak mi se to cini predugo 🤔

nivami
    12. Srpanj 2018. 11:44

Maja82

nivami

Evo mog izvještaja
    Malo usporiti tempo

Super tezina i pretpostavljam da je to normalan nalaz s obzirom da je treca beba. Ali malo mi se cini dugo tek 7.8? Pa sutra si 35tj, mislim kaj se ne mora s 37 u TA? Cak i da sad malo mirujes ipak mi se to cini predugo 🤔

U Splitu nema TA tek kad se prode termin ide se svaki drugi dan na podnu vodu, ja se mislim naruciti negdje privatno za nekih 12 dana

Marijaa30
    12. Srpanj 2018. 11:59

Nivami, bas sam htela napisati... pa di je 7.8.?! Al ak ides privat, onda om. Ni ja nebi mogla cekati tak dugo, a i ne cini mi se bas pametno s obzirom na tjedne.

26.8. Ivan 💙💙

12. Srpanj 2018. 12:07

Barbara sretno i nadam se da je već sve gotovo i da se mazite 😘😘🎉🎉🎉  vidio Sebastian da će hrv u finale pa rekao moram ja to uživo vidjeti i doživjeti 😁
    Super za preglede i sretno tko još ide danas 😘😘 ja isto koliko sam shvatila ne idem u TA, do kraja sam kod svoje. Doduše, ona se vraća 6.8 s godišnjeg pa mi je sestra samo rekla da taj tjedan dođem jedan dan, bez najave. A kod nje ima i ctg i sve valjda šta treba

• Maja82
    12. Srpanj 2018. 12:14

nivami

Maja82

nivami

Evo mog izvještaja
    Malo usporiti tempo

U Splitu nema TA tek kad se prode termin ide se svaki drugi dan na podnu vodu, ja se mislim naruciti negdje privatno za nekih 12 dana

Aha ok onda! ☺

pharmamma
    12. Srpanj 2018. 13:33

Nivami super za pregled i bebu ☺️
    Moj izvještaj-nema promjene 🙈 nema kontrakcija,cerviks skraćen,i dalje samo uloziva za vrsak prsta tako da mi ni amnioskopiju nisu mogli napraviti..kak je krenulo,kradem onaj hashtag #foreverpregnant 😂😂

ami25
    12. Srpanj 2018. 15:08

Nivami woow pa to je vec velika bebica za te tjedne, supperr 
    Pharma, jel tebi termin po zm bio prije tjedan dana? Znaci ti si vec prenijela nekih 8 dana  

💙Bartol💙

• tinanema00
    12. Srpanj 2018. 15:28

pharmamma

Nivami super za pregled i bebu ☺️
    Moj izvještaj-nema promjene 🙈 nema kontrakcija,cerviks skraćen,i dalje samo uloziva za vrsak prsta tako da mi ni amnioskopiju nisu mogli napraviti..kak je krenulo,kradem onaj hashtag #foreverpregnant 😂😂

Našima se ne žuri nimalo hehe 😂😂😎😎😍😍

💕💕💜💜👶😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.