Barbara nadam se da se vec mazis sa bebacem i da je sve super proslo... cekamo 🎉🎉🎉
6xmama uzivaj sad sa svojima i brzo to prodje 💕
Sretno na pregledima Pharma i ostale mamice 😘😘
Evo mog izvještaja
Uloziva za 1clanak, dole razmeksano
Malo usporiti tempo
Beba i vise nego odlično 2900kg
Uzeo mi bris za streptokok i kontrola tek 7.8 jer idu na godisnji
Super tezina i pretpostavljam da je to normalan nalaz s obzirom da je treca beba. Ali malo mi se cini dugo tek 7.8? Pa sutra si 35tj, mislim kaj se ne mora s 37 u TA? Cak i da sad malo mirujes ipak mi se to cini predugo 🤔
Evo mog izvještaja
Malo usporiti tempo
Super tezina i pretpostavljam da je to normalan nalaz s obzirom da je treca beba. Ali malo mi se cini dugo tek 7.8? Pa sutra si 35tj, mislim kaj se ne mora s 37 u TA? Cak i da sad malo mirujes ipak mi se to cini predugo 🤔
U Splitu nema TA tek kad se prode termin ide se svaki drugi dan na podnu vodu, ja se mislim naruciti negdje privatno za nekih 12 dana
Nivami, bas sam htela napisati... pa di je 7.8.?! Al ak ides privat, onda om. Ni ja nebi mogla cekati tak dugo, a i ne cini mi se bas pametno s obzirom na tjedne.
26.8. Ivan 💙💙
Barbara sretno i nadam se da je već sve gotovo i da se mazite 😘😘🎉🎉🎉 vidio Sebastian da će hrv u finale pa rekao moram ja to uživo vidjeti i doživjeti 😁
Super za preglede i sretno tko još ide danas 😘😘 ja isto koliko sam shvatila ne idem u TA, do kraja sam kod svoje. Doduše, ona se vraća 6.8 s godišnjeg pa mi je sestra samo rekla da taj tjedan dođem jedan dan, bez najave. A kod nje ima i ctg i sve valjda šta treba
Evo mog izvještaja
Malo usporiti tempo
U Splitu nema TA tek kad se prode termin ide se svaki drugi dan na podnu vodu, ja se mislim naruciti negdje privatno za nekih 12 dana
Aha ok onda! ☺
Nivami super za pregled i bebu ☺️
Moj izvještaj-nema promjene 🙈 nema kontrakcija,cerviks skraćen,i dalje samo uloziva za vrsak prsta tako da mi ni amnioskopiju nisu mogli napraviti..kak je krenulo,kradem onaj hashtag #foreverpregnant 😂😂
Nivami woow pa to je vec velika bebica za te tjedne, supperr
Pharma, jel tebi termin po zm bio prije tjedan dana? Znaci ti si vec prenijela nekih 8 dana
💙Bartol💙
Nivami super za pregled i bebu ☺️
Moj izvještaj-nema promjene 🙈 nema kontrakcija,cerviks skraćen,i dalje samo uloziva za vrsak prsta tako da mi ni amnioskopiju nisu mogli napraviti..kak je krenulo,kradem onaj hashtag #foreverpregnant 😂😂
Našima se ne žuri nimalo hehe 😂😂😎😎😍😍
💕💕💜💜👶😍
Sortiraj odgovore
Najstariji