Jutro ljepotice🙂. Barbara jedva čekam da nam javiš da se maziš s bebicom i kako si😍😘🤗😘😍🤗.
Curke sretno na pregledima i nek sve bude kako treba😘😘😍🤗.
6xmama kako si mi ti?
Evo nas od jucer doma, na strogom mirovanju, na oralnoj tokolizi i Utrogestanu i dalje, nalaz dole isti ko i kod dolaska u bolnicu pa nas pustili doma na lezanje(2 cm otvorena i neki ostaci grlica koji jos drze), 1.8.moram doc na pregled i uzv u trudnicku...idemo dalje, dan po dan-negdje sam bas procitala da svaki dan vise u trbuhu je dva dana manje u inkubatoru.Ja se iskreno nadam da cemo igurat bar do tih famoznih punih 34,pa ce mi vec nekak bit lakse...
Pusa tebi i maloj mrgici 💙

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Barbara nadam se da je sve dobro prošlo i da se mazite.
Ja na trenutak imam osjećaj da neću roditi još mjesec danaa na trenutak mislim da je to to.
Nemam nikakvih naznaka,a uvijek sam se šalila da ću na finale,izgleda da će i biti tako.
Sutra opet TA.
6xmama nekako je najljepše u svom krevetu sve izdržati,izgurat ćete vi to.mene kad su operirali za vanmateričnu čim sam se probudila rekla sam da bi ja kući u svoj krevet,tako mi je najlakše,zločesti su pa mi nisu dali
Jutro ljepotice🙂. Barbara jedva čekam da nam javiš da se maziš s bebicom i kako si😍😘🤗😘😍🤗.
Curke sretno na pregledima i nek sve bude kako treba😘😘😍🤗.
6xmama kako si mi ti?
Evo nas od jucer doma, na strogom mirovanju, na oralnoj tokolizi i Utrogestanu i dalje, nalaz dole isti ko i kod dolaska u bolnicu pa nas pustili doma na lezanje(2 cm otvorena i neki ostaci grlica koji jos drze), 1.8.moram doc na pregled i uzv u trudnicku…idemo dalje, dan po dan-negdje sam bas procitala da svaki dan vise u trbuhu je dva dana manje u inkubatoru.Ja se iskreno nadam da cemo igurat bar do tih famoznih punih 34,pa ce mi vec nekak bit lakse…
Pusa tebi i maloj mrgici 💙
Ajde neka se cerviks drži(a bude🙂), samo ti miruj i izdrži još ,brzo će sigurnih 34 pa dalje lakše😘,vidiš da se naše bebice nedaju van,neće ni tvoja žuriti🙂😘. Ljubimo moja mrgica i ja tebe,bebicu i ostalu dječicu,samo hrabro🤗,ajde doma si među svojima, vjerujem da je barem malo lakše tako.
Evo mog izvještaja
Uloziva za 1clanak, dole razmeksano
Malo usporiti tempo
Beba i vise nego odlično 2900kg
Uzeo mi bris za streptokok i kontrola tek 7.8 jer idu na godisnji

Barbara nadam se da se vec mazis sa bebacem i da je sve super proslo... cekamo 🎉🎉🎉
6xmama uzivaj sad sa svojima i brzo to prodje 💕
Sretno na pregledima Pharma i ostale mamice 😘😘

Evo mog izvještaja
Malo usporiti tempo
Super tezina i pretpostavljam da je to normalan nalaz s obzirom da je treca beba. Ali malo mi se cini dugo tek 7.8? Pa sutra si 35tj, mislim kaj se ne mora s 37 u TA? Cak i da sad malo mirujes ipak mi se to cini predugo 🤔

Evo mog izvještaja
Malo usporiti tempo
Super tezina i pretpostavljam da je to normalan nalaz s obzirom da je treca beba. Ali malo mi se cini dugo tek 7.8? Pa sutra si 35tj, mislim kaj se ne mora s 37 u TA? Cak i da sad malo mirujes ipak mi se to cini predugo 🤔
U Splitu nema TA tek kad se prode termin ide se svaki drugi dan na podnu vodu, ja se mislim naruciti negdje privatno za nekih 12 dana

Nivami, bas sam htela napisati... pa di je 7.8.?! Al ak ides privat, onda om. Ni ja nebi mogla cekati tak dugo, a i ne cini mi se bas pametno s obzirom na tjedne.

26.8. Ivan 💙💙
Barbara sretno i nadam se da je već sve gotovo i da se mazite 😘😘🎉🎉🎉 vidio Sebastian da će hrv u finale pa rekao moram ja to uživo vidjeti i doživjeti 😁
Super za preglede i sretno tko još ide danas 😘😘 ja isto koliko sam shvatila ne idem u TA, do kraja sam kod svoje. Doduše, ona se vraća 6.8 s godišnjeg pa mi je sestra samo rekla da taj tjedan dođem jedan dan, bez najave. A kod nje ima i ctg i sve valjda šta treba
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji