Barbara, čestitam na Sebacu🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊💙, jest da te namucio, al vrijedilo je jel ❤️.
Javi se sa detaljima kad dodjes malo sebi, uzivaj u svojoj mirisnoj struci 💙

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara čestitkeeee 🎉🎉🎉 želim ti brz oporavak i da uživaš u svom smotuljku 💙💙
Romana vjerojatno je od pregleda..a za bolnicu,bolje da te imaju pod kontrolom..izgurala si već svašta,ovo je sad još sitnica do kraja 😉

Barbara čestitke na rođenju sinčiča! Žao mi što ste se nsmučili ali brzo ćeš nadoć. Dobrodošao Sebastian 💕💕💕.
Yvonne žao mi je što će bebica morati na rebro na kontrolu ali kada vide da je sve ok bude brzo bila u tvom naručju 😘😘😘
Curkice dupličke dršte se 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Draga Barbara - ISKRENE CESTITKE!!!! Zelim ti brz oporavak, a malom princu dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Zene moje, ja mislim da je moja druga struca srece spremna za delozaciju, danas sam u bolovima cijeli dan, dolje kao da mi se sve otvorilo, ne mogu noge skupiti, jedva se krecem, malena se isto jako smirila, a starija se lijepi cijeli dan po meni, mislim da i ona predosjeca da stize seka. Sutra rano ujutro kontrola u TA, nadam se da ostajem i da sutra stize druga srecica. 😉

Mamica sretno ako i krene noćas 🤞🤞😘😘🍿🍿🍿
Ženske, na 2000 stranica smo 🎉🎉
Draga Barbara - ISKRENE CESTITKE!!!! Zelim ti brz oporavak, a malom princu dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Zene moje, ja mislim da je moja druga struca srece spremna za delozaciju, danas sam u bolovima cijeli dan, dolje kao da mi se sve otvorilo, ne mogu noge skupiti, jedva se krecem, malena se isto jako smirila, a starija se lijepi cijeli dan po meni, mislim da i ona predosjeca da stize seka. Sutra rano ujutro kontrola u TA, nadam se da ostajem i da sutra stize druga srecica. 😉
Draga moja želim ti da ti to noćas po expresnom postupku rješiš i da se veselimo i tvojoj maloj štruci 🎉🎉🎉🎉.
Uglavnom javi nam se 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara od srca čestitam na malom zlatu! 😍💙💙💙 Brz oporavak ti želim i ajmeeee uživaj sa svojim bebolincem na najjače, mama 😍💙😍💙
Sretno mamice ako krene nocas 🤞🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji