Jutro svima. Danas smo puni 36.tj. osjecam da je beba jako jako nisko. dal se koja susrela s tim
Moja se spustila u 34.tjednu i sve je nize i nize 😂 to je normalno kad si pred kraj👌
Sliku za puni tjedan stavim nakon TA
Draga Barbara od srca čestitke na malenom princu 💙
Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i da si danas vec punooo bolje nego jučer ! Zao mi je sto si se namučila ali najbitnije je da ste sada zajedno a sve ostalo će proci ! Mazite se i pazite !💙
Svim curama koje imaju danas preglede sretnooo.
Pogledam danas brojač kad ono samo jos 29 danaaaa, moram se primit posla ... 😂😂
21.08.💞🎀
Jutro cure
Sve koje imaju preglede sretno
Mene je jučer navečer patio pritisak dolje užasno, znam da je normalno ali moram priznati da sam se već zabrinula malo bila, sad manje boli ali još uvijek je tu
barbara terminuso od srca cestitam na malom legi uzivajte i mazite se..zelim ti sto brzi i laksi oporavak 💙💙
ajmo curke daaaaaalje koja je sljedeca? 😂😂😂😂
😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nisam sve pročitala. Imali smo budnu noć. Zaspali oko 4. Vratila mi se curka sa Rebra. Ok je sve. Ima malu rupicu koja ne zahtjeva sad intervencije. Kontrola za 6 mj. To bi se trebalo samo zatvoriti. Nećak imao 3 i sve su bile s 6 mj. Zatvorene. Ja presretna!!! Čekam vizitu, možda čak i danas idemo doma. Čuvajte se drage moje😘😘😘😘😘
Juhuu za super vijesti !
E cure , mene muci danas takva mučnina , u biti zadnjih 10 dana sam shvatila da su mi se vratili simptomi ko sa početka trudnoće , odbojnost na mirise i mučnina . Jel to normalno ?
21.08.💞🎀
Nisam sve pročitala. Imali smo budnu noć. Zaspali oko 4. Vratila mi se curka sa Rebra. Ok je sve. Ima malu rupicu koja ne zahtjeva sad intervencije. Kontrola za 6 mj. To bi se trebalo samo zatvoriti. Nećak imao 3 i sve su bile s 6 mj. Zatvorene. Ja presretna!!! Čekam vizitu, možda čak i danas idemo doma. Čuvajte se drage moje😘😘😘😘😘
Odlična vijest
Nivami divna 😍😍
Super za preglede 😁😁
I obrijane pazuhe 😂😂
A što se boli tiče, mene isto nekako lagano zaboli od jučer dolje, na par sekundi. Recimo tamo di bi bio lijevi jajnik. I pomaknem se i bude mi bolje. Ah, a di je još kraj
Yvone super za srce, bude to sve ok s 6 mjeseci 😘🤞🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji